Radi li vam Iskon internet? Meni ne otvara 90% web stranica. Samo 24 sata, BOL, index, tportal.
Index otvara do pola, 24 sata dosta brzo, BOL neke pute brzo a neke pute ga vrti i vrti, tportal brzo.
Radi li vam Iskon internet? Meni ne otvara 90% web stranica. Samo 24 sata, BOL, index, tportal.
Index otvara do pola, 24 sata dosta brzo, BOL neke pute brzo a neke pute ga vrti i vrti, tportal brzo.
Kod mene nema problema.
ili se tebi nes gadno desava :)
Zvao ih. Kažu da imaju problema s vanjskim linkom. Ali izgleda da su im i lokalni crkli jer ne otvara ni jutarnji ni večernji.
Zvao ih. Kažu da imaju problema s vanjskim linkom. Ali izgleda da su im i lokalni crkli jer ne otvara ni jutarnji ni večernji.
svi kakaju po t-comu, pa i ja, a nikad takvih problema nisam imal-ni slicnih u zadnje 3 god, jedino brzine i pucanje veze radi kablova
i kod mene šteka iskon ali samo na linux stroju, winsi rade bez problema.
i kod mene šteka iskon ali samo na linux stroju, winsi rade bez problema.
I ja imam Ubuntu 10.10
I meni isto prije jedno pola sata. Samo mi je BUG Forum otvarao.
Kod mene je sad sve ok nisam bil za kompom prije, pa ak je kaj i bilo ništ strasno to se dogodi nema panike. Takvi problemi su svugdje moguci, bez obzira na firmu koja daje internet to je tak ali se sredi problem i gotovo.
Kod mene je sad sve ok nisam bil za kompom prije, pa ak je kaj i bilo ništ strasno to se dogodi nema panike. Takvi problemi su svugdje moguci, bez obzira na firmu koja daje internet to je tak ali se sredi problem i gotovo.
Istina ... meni je najbitniji njihov odnos prema meni kao prema klijentu. Evo recimo jedna naša banka se ponašala bahato. Ovih dana im vratim kartice i zahvalim na suradnji. Nisu jedini. A ima još par firmi koje to čeka.