Iskon Internet zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 3.619
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Iskon Internet

Samo "dobra" iskustva na Iskon Internet mreži. 

Malo malo se nije moguće spojiti na centralu, brzine su očajne a u isto vrijeme trpaju ljude sa raznim glupostima poput facebooka na iskon.tv-u, daju pristup svima ovom novom iskon.tv playeru a to jasno guši mrežu.

Misle privuć hrpu ljudi a ne uložiti ama baš ništa kako bi tu uslugu poboljšali. Razmišljanje tipično za T-Com.

Ozbiljno razmišljam da nakon isteka ugovora odem na nekog tko nije u vlasništvu neke velike ribe jer sam prilično siguran da će oni pružiti kud i kamo bolju uslugu od ovih koji su se uguzili na tržištu i misle da će dobiti nešto za ništa.

http://www.youtube.com/user/zgd2006

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Iskon Internet

evo ja sam na iskonu,uzeo sam prije 4mj duo flat opciju , net+tel. 250kn 5megabita i digli mi prije neki dan sa 5 na 10 megabita,cak me zvao lik iz iskona i reko mi da mi je 12meegabita,uvjek puste malo vise ti da imas onda punu 10 megabita brzinu.

skida mi na utorrentu film 1.1mb/s,film od 700mbskinem za 9min. SVE POHVALE ZA ISKON!!!! (ZA RAZLIKU OD OVIH IZ T-Konja) lopovi...

E da zaboravih,digli mi brzinu a placam mjesecno istu cjenu naravno :)))

17 godina
neaktivan
Iskon Internet
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice