Internet zarada zaključana tema

poruka: 323
|
čitano: 132.155
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Internet zarada

ehm..ovak,neobux, obratite pozornost na datume.

dalje,ja imam 3 direktna referala (klikaju mi 3 frenda) koji klikaju na dnevnoj bazi i eto...svakih nekoliko mjesec (doslovce) isplatim neku sicu.nekad sam imal cca 800 referala (kupljenih),ali na kraju sam odustal jer vise nisam videl neki veliki profit u tome. na pocetku je bilo,kasnije ne.

to nije instant lutrija ili takvo neko cudo...o nekoj OGROMONOJ zaradi nemojte ni sanjati ali ako vam se da nakucavati 3min dnevno za 4 reklame...samo dajte,ja i dalje vaki dan kliknem.

dakle ovo vam je primjer covjeka koji klika sa 3 frenda i digne 10$ u nekoliko mjeseci!!!

P.S. a o vremenu? pa meni uzme doslvce 3min...tak da to odradim kad surfam internetom,citam postu i tak to,pa izmedju toga ubacim i neobux.

neobux isplate neobux isplate
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 21:40 (smajlee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Internet zarada

VAs 4 u nekoliko mjeseci zaradite 10 $ ukupno? Pa vise ces naci setajuci ulicom ;)

:)
15 godina
protjeran
smajlee kaže...

ehm..ovak,neobux, obratite pozornost na datume.

dalje,ja imam 3 direktna referala (klikaju mi 3 frenda) koji klikaju na dnevnoj bazi i eto...svakih nekoliko mjesec (doslovce) isplatim neku sicu.nekad sam imal cca 800 referala (kupljenih),ali na kraju sam odustal jer vise nisam videl neki veliki profit u tome. na pocetku je bilo,kasnije ne.

to nije instant lutrija ili takvo neko cudo...o nekoj OGROMONOJ zaradi nemojte ni sanjati ali ako vam se da nakucavati 3min dnevno za 4 reklame...samo dajte,ja i dalje vaki dan kliknem.

dakle ovo vam je primjer covjeka koji klika sa 3 frenda i digne 10$ u nekoliko mjeseci!!!

P.S. a o vremenu? pa meni uzme doslvce 3min...tak da to odradim kad surfam internetom,citam postu i tak to,pa izmedju toga ubacim i neobux.

ja isto to kazem,i na to mislim.

I NEZNAM ZASTO BI DOBIO ZUTI KARTON,NISAM JA NAPRAVIO TEMU,NEGO SAM POJASNIO COVJEKU

16 godina

ne :D samo JA zaradim 10$ u 4mj

ja sam izvrsni direktor a oni su obicni sljakeri :D hehe

kao sto sam i napisao...nema bogacenja u tome...to je tak...hobi u neku ruku ajmo reci.ovisi kolko se zelis angazirati. ja ne zelim trositi vise vremena na to nego sto sad trosim.

15 godina
neaktivan
Internet zarada

Poslusajte sto vam je Mrgud Veliki reko. Pametnije vam je instalirat Win nekome jednom mjesecno ili pokazat malo po Wordu i Excelu. Dobijete pare na ruke i nemate problema. Dok vi skupite referralse da vam donose 20$ mjesecno vec ce proc godina!

Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet zarada

Ma pustite covjeka neka zaraduje,ionako ce on svu tu silnu paru potrostit na vas cesteci mu komp od silne gamadi koje nakupi!Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pentium100 kaže...

Poslusajte sto vam je Mrgud Veliki reko. Pametnije vam je instalirat Win nekome jednom mjesecno ili pokazat malo po Wordu i Excelu. Dobijete pare na ruke i nemate problema. Dok vi skupite referralse da vam donose 20$ mjesecno vec ce proc godina!

gledaj nije to posao.no je npr sad sam na forumu i i u drugom tabu kliknes i na forumu surfat i onda tamo pet klikines i tako.tako 3-4min,svaki dan i mjesecno imas 10-40 dolara

10dolara-treba 3-4min po danu
40dolara-treba 20+min po danu

ali ovo od 3-4min po danu je jos manje.ja to koristim kad sufram ili dok sam na forumu dok se loga stranica ja kliknem.ja odma s paypal kupim igru na netu za pare dobivene

15 godina
protjeran
MandaTDI kaže...

Ma pustite covjeka neka zaraduje,ionako ce on svu tu silnu paru potrostit na vas cesteci mu komp od silne gamadi koje nakupi!Smijeh

hah njubovska recenica,a sta ti neznas ocistiti sam

15 godina
neaktivan
damir1994 kaže...

hah njubovska recenica,a sta ti neznas ocistiti sam

Sama,ispravak!

Damire ne sekiraj se,stavila sam smjeska,znaci sala mala!Smijeh

16 godina
odjavljen
damir1994 kaže...

gledaj nije to posao.no je npr sad sam na forumu i i u drugom tabu kliknes i na forumu surfat i onda tamo pet klikines i tako.tako 3-4min,svaki dan i mjesecno imas 10-40 dolara

ali ovo od 3-4min po danu je jos manje.ja to koristim kad sufram ili dok sam na forumu dok se loga stranica ja kliknem.ja odma s paypal kupim igru na netu za pare dobivene

Tvoji komentari su poprilicno proturjecni...

Na jednom mjestu pises da nisi nista dobio u posljednje vrijeme, jer bi komp. trebao raditi dan i noc, a sada da to nije posao, jer trebas vamo-tamo nesto u 20 minuta za zaradu koju nisi niti uspio zaraditi...

Aj' se za pocetak dogovori sam sa sobom...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 1:14 (Mrgud Veliki).
15 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
damir1994 kaže...

Tvoji komentari su poprilicno proturjecni...

Na jednom mjestu pises da nisi nista dobio u posljednje vrijeme, jer bi komp. trebao raditi dan i noc, a sada da to nije posao, jer trebas vamo-tamo nesto u 20 minuta za zaradu koju nisi niti uspio zaraditi...

Aj' se za pocetak dogovori sam sa sobom...

pa imas vise vrsta poslova, PTC (placen da klikas) treba 3-4min za 10dolara mjesecno.
a ovo kad ti ej pc upaljen preko novi ili dana onda je to druga vrsta

15 godina
protjeran
Internet zarada

Test Site.
Test from
6.7 to 18.7

Payment proof

:S :S

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

12 dana 1 dolar? To mi djelje vrlo unosno ;)

15 godina
protjeran
Internet zarada

stranica je nova.pa netreba ulagat u nju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet zarada

O čovječe koja glupost.Radije sjedi na trgu u zagrebu i prosi.dobit ćeš više para u jednom danu nego u mjesec dana na tim scam stranicama za zaradu,ajde molim vas uključite mozak malo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Internet zarada

radis nesto na forumu u drugom tabu malo kliknes i eto svaki mj 2dollara...i radis na 10 stranica 10x2 kupis igru s tim parama umjesto da dajes iz svog dzepa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mjesec dana klikas na deset stranica za 20 dolara. e moj klinac. Tako neces uspjeti u zivotu. Nadji neki posao preko raspusta pa zaradi par stotina dolara.

16 godina
Internet zarada

Samo ću jedno reći, ako se mislite baviti tom zaradom, primjer: PTC (Payd To Click) onda probajte www.neobux.com, ali pazite lako vas skuže ako imate multiacc (mijenjajte IP i imate veće šanse da vas ne prokuže), ovo sigurno radi, dobio sam pare na AlertPay i na PayPal, više se ne bavim ovime a onaj koji ne vjeruje, neka proba i nek se uvjeri....... eto, toliko od mene.........

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 0:24 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Internet zarada

To je za budale. Otvaranje virtualnog računa traje par mjeseci, a referali nikako ne klikaju. Provizije su velike, a transferi su brzi jedino ako ulažeš, za isplatu opet par mjeseci. Ja sam potrošio dio svog života na to, nemojte i vi.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Internet zarada

ShareCash (upload file,get downloaders=$$$) Sharecash je firma.koja placa kad neko vas file downloda 1download iz amerike 0.40$ 1download iz drugih drzava od 0.25 do 0.40 s balkana trenutno moze samo skidati srbija 0.25$ specijalni download do 7$ O cemu se radi kad uplodate i neko downloda vas file vi dobivate iznos novaca....... Ali postoji kvaka u tome jer prije downloda mora se ispunit survey (anketa) kako biste mogli downlodati..... Download je samo pokrice firme to su izmislili jer vecinom njih zanimaju survey (anketa)........ Ko zeli nek proba WWW.SHARECASH.ORG Mini isplata 10$ na paypal, 100$ kes na kucnu adresu.. Moj prosjek po danu je zarade 2-6$ evo slika moje isplate

a a
http://www.filesonic.com/file/16918661/cool gamer wallpapers.zip
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 17:10 (damir1994).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Internet zarada

Mladost - ludost. Prije par godina skupljala sam novce za ljeto, more, uživanje i ostalo. Osmijeh Osim dijeljenja letaka po gradu (100 kn tjedan Cool) malo sam čačkala netom i naišla na te sve silne pay-to-click i pay-to-view sajtove. Na Neobuxu sam u mjesec dana pošteno zaradila 17$ koji mi naravno nikad nisu isplaćeni, kao ni bilošto drugo na svim ostalim sajtovima (ili sam brzo odustala zbog jako male zarade ili su jednostavno odbili platiti).

Jedina 2 sajta na kojima se tu i tamo može nešto zaraditi, ali ipak treba uložiti malo truda, su: Helium.com i Associated Content. Rade na principu pisanja manjih članaka (na engleskom jeziku) raznih tematskih sadržaja i zarada se isplaćuje ili na temelju broja klikova na tvoj članak ili ako netko (blog ili neka stranica) otkupi tvoj članak. Više - manje freelancing.

Od AS sam odustala jer imaju stroga pravila oko objave članaka koji prvo moraju proći njihovo odobrenje, pa sam prešla na manje zahtjevan Helium. U biti napisala sam par članaka, ali mi se jednostavno nije dalo oko toga mučiti pretjerano pa sam se više bacila na zabavni dio svega toga. Od prvih 20$ kupila sam kupaći za more (Smijeh) a sve ostale novce sam donirala u dobrotvorne svrhe (postoji opcija na sajtu). Iako je sustav bodovanja malo složeniji, poznavanjem engleskog jezika i odvajanjem nešto vremena može se dobro zaraditi.Od zadnjeg puta kada sam provjeravala bilo je nekih 200-injak $ uplaćenih na DS, ali već dugo ništa nisam niti napisala, većinom jer nemam puno vremena.

Općenito preporučujem freelancing kao izvor zarade jer tu sami određujete svoje cijene i time i kontrolu nad onim što radite.

1 0 hvala 2
15 godina
protjeran
Internet zarada

nemozete primat novac ako je paypal na hrvatskoj regan !

a zasad  meni je najbolji sharecash svaki dan imam oko 4-8dollara. a malo radim mozda 20-40min

http://www.filesonic.com/file/16918661/cool gamer wallpapers.zip

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

(...) Od zadnjeg puta kada sam provjeravala bilo je nekih 200-injak $ uplaćenih na DS, (...)

a što je to DS?

14 godina
neaktivan
betmen kaže...
GigaGirl kaže...

(...) Od zadnjeg puta kada sam provjeravala bilo je nekih 200-injak $ uplaćenih na DS, (...)

a što je to DS?

Nije mi se ponovno dalo pisat Dobrotvorne Svrhe

15 godina
neaktivan
ahaaaa... a reci mi još, na koji način se tamo zarađuju novci? dobije se nešto sitno čim napišeš članak, ili se gleda koliko puta je članak čitan, ocijenjen, itd., pa se po tome računa iznos?
14 godina
neaktivan

Ovisi ti o stranici na koju se prijaviš. Npr. na Heliumu imaš pravila o održavanju ratinga (zvjezdice) kako bi mogao ostavriti zaradu. Da bi moga zarađivati od klikova na tvoj članak moraš mjesečno ocijeniti određen broj tuđih radova. Ne znam koliko točno, ali mislim da je nešto oko 10 - 15 članaka. Rating ocjenjivanja mora biti barem jedna zvjezdica (što stvarno nije teško postići), a kod objavljivanja radova dobijaš rating na samom Heliumu. Imaš točan postotak članaka i pravila objašnjena tamo. Opet kažem da nije teško održati minimum.

Osim klasičnog pisanja na temu koju sam odabereš (imaš ponuđene teme u kategorijama i sigurno ćeš naći nešto što te zanima), imaš opciju marketplace. Tamo se prijavljuješ svojim člankom koji određeni klijenti traže i sudjeluješ u natjecanju. Novčano možeš zaraditi od 10-70$ po članku. Isplati se potruditi oko ovog dijela i napisati kvalitetan članak. Da bi mogao sudjelovati u ovome moraš biti Marketplace Approved Writer (ne sjećam se točno koji su uvjeti za to, potraži u FAQ), ali to isto nije teško postati.

Uglavnom ne sjećam se svih detalja jer je davno bilo kad sam sudjelovala u tome, neke su se stvari možda i promijenile.

15 godina
neaktivan
napisao sam danas članak o optimizaciji računala o trenutno je na 2. mjestu od 21!!

ali nisam još ništa zaradio... još ne znam kako to funkcionira.
14 godina
neaktivan

Najbolje si pročitaj FAQ. Koliko se sjećam da me je nakon objavljenog članka Helium automatski preusmjeravao na stranicu za ocjenjivanje članaka. To ti je onaj dio gdje imaš dva članka i ispod staviš koji ti se više sviđa. Prilično jednostavno. Nakon par tjedana ćeš već ući u štos i zaraditi prve zvjezdice. Neka te ne zavarava rating članka (2/21 i sl.) to ti je samo početni plasman, a dalje ovisiš o ocjenama drugih autora. Zato se potrudi ;)

16 godina
Internet zarada

Je istina je, sharecash je trenutno (!) najisplativiji način brze zarade.

Nemoraš se uopće previše truditi da bi došao do neke love, evo npr, ja sam u prvom mjesecu zaradio 98$ i tad sam odustao xĐ

Ali još uvjek zarađujem sa sharecash-om zbog refferrala, večina njih radi prema mojim metodama koje im ja dajem, i uglavnom su zadovoljni sa njima.

ja sad od refferrala dobivam oko 30-40$ mjesečno....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Najbolje si pročitaj FAQ. Koliko se sjećam da me je nakon objavljenog članka Helium automatski preusmjeravao na stranicu za ocjenjivanje članaka. To ti je onaj dio gdje imaš dva članka i ispod staviš koji ti se više sviđa. Prilično jednostavno. Nakon par tjedana ćeš već ući u štos i zaraditi prve zvjezdice. Neka te ne zavarava rating članka (2/21 i sl.) to ti je samo početni plasman, a dalje ovisiš o ocjenama drugih autora. Zato se potrudi ;)

trudim se itekako! do sad imam dva članka, oba dva su na drugom mjestu u svojim kategorijama. izgleda da sam masivno talentiran za pisanje, a nisam se nikad do sad bavio nečim sličnim.

anivej, skužio sam sistem. kad dobijem prvu zvijezdicu, onda će profit krenuti. još dva članka, i dobivam tu zvijezdicu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice