Internet spor i nista skoro nece otvorit

poruka: 13
|
čitano: 2.426
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo ddo prije 3 h mi je internet savrseno radio a sad odjedamput nece nista otvorit...on otvori google ali ostalo nece otvorit....u  kucanstvu samo na mom kompu neradi internet...sta da radim?

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Internet spor i nista skoro nece otvorit

Kopiraj log iz HiJackThisa ovdje.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan

nemam ja taj program a nemogu ga skinut zato dto mi neradi internet sad sam na drugom racunalu........ali sve msn i skype rade normalno ali google pretrezivac nesta otvvara pet godina ako ga uopce otvori

0 0 hvala 0
15 godina

Velim, možda si pokupio nekog virusa koji ti je promijenio host postavke. Stavi taj program na stick, prebaci ga na drugi komp, skeniraj, prebaci onda log iz Notepada na drugi komp i kopiraj ga ovdje.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
odjavljen
deadman kaže...

Velim, možda si pokupio nekog virusa koji ti je promijenio host postavke. Stavi taj program na stick, prebaci ga na drugi komp, skeniraj, prebaci onda log iz Notepada na drugi komp i kopiraj ga ovdje.

Zar nebi trebao prvo počistiti zarazu pa onda tek popravljati štetu?

@autor teme: MBAM i SAS su ti dobri on demand skeneri. Skini SAS portable verziju. Te s oba quick sken na tom računalu.

Edit. nisam dobro shvatio, obrisan drugio dio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 19:57 (kingmedo).
15 godina
kingmedo kaže...
deadman kaže...

Ako mu je promijenjena hosts datoteka, onda mu niti MBAM niti SAS neće pomoći. Bilo bi dobro kada bih dobio log iz HJT-a.

16 godina
odjavljen
deadman kaže...
kingmedo kaže...
deadman kaže...

Ako mu je promijenjena hosts datoteka, onda mu niti MBAM niti SAS neće pomoći. Bilo bi dobro kada bih dobio log iz HJT-a.

Da, ali prvo treba riješit malware jer je on uzrokovao problem, zatim sa HJT-om provjeriti problem i tražiti riješenje.

15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sta dalje da radim...?

15 godina

Nije dobro uploadano. Ovako, s obzirom da ti rade druge aplikacije koje trebaju vezu na net, trebao bi raditi i TeamViewer. Instaliraj ga i onda ću ti ja prebacivati fajlove (ove skenere koje je kingmedo naveo) direktno sa svog kompa na tvoj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 20:08 (deadman).
16 godina
odjavljen

Poslušaj ga, već je nekoliko ljudi pomogao na taj način, zna što radi Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 20:09 (kingmedo).
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
kingmedo kaže...

Da, ali prvo treba riješit malware jer je on uzrokovao problem, zatim sa HJT-om provjeriti problem i tražiti riješenje.

Točno, ali MBAM i SAS ga ne prepoznavaju (ako je ta vrsta virusa koja mislim da je). Uostalom, niti nije opasan. Samo je promijenio jednu datoteku koja je ključna za spajanje na net. Riješava se samo Spyware Terminatorom.

15 godina
neaktivan

Evo radi...hvala :)

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice