Internet servis za plačanje

poruka: 2
|
čitano: 1.302
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Internet servis za plačanje

Ne znam ni sam kako da dam ime ovoj temi pošto se prvi puta susrečem s tim

radi se o online mmorpg igri (serveru) koji s par ljudi želim pokreniti ali me pati jedan stvar za Itema Mail (donation shop kako got nazvali) kako omogučiti naplatu pointsa/golda/rpa tj znam da postoji mogučnost da kupac kupi te poene koji se plačaju preko paypala ali ne znam kako da ja to namjestim i opčenito me zanimaju payment servisi znam za neki Fortumo koji je kao sms servis ali neam pojma ništa o tome,,,ali glavno me ovo pati za paypal trenutno nešto sam čuo da kao moram iči u banku bla bla mada imam otvoren i tekučii i devizni račun a i paypal koji sam koristio za kupovinu na ebayu,,,,pa da u biti isto kao što ja plačam na ebayu zanima me kako da oni plačaju s tom šemom za određen broj pointsa/golda/rpa (kako got nazvali)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Internet servis za plačanje
Kas0 kaže...

Ne znam ni sam kako da dam ime ovoj temi pošto se prvi puta susrečem s tim

radi se o online mmorpg igri (serveru) koji s par ljudi želim pokreniti ali me pati jedan stvar za Itema Mail (donation shop kako got nazvali) kako omogučiti naplatu pointsa/golda/rpa tj znam da postoji mogučnost da kupac kupi te poene koji se plačaju preko paypala ali ne znam kako da ja to namjestim i opčenito me zanimaju payment servisi znam za neki Fortumo koji je kao sms servis ali neam pojma ništa o tome,,,ali glavno me ovo pati za paypal trenutno nešto sam čuo da kao moram iči u banku bla bla mada imam otvoren i tekučii i devizni račun a i paypal koji sam koristio za kupovinu na ebayu,,,,pa da u biti isto kao što ja plačam na ebayu zanima me kako da oni plačaju s tom šemom za određen broj pointsa/golda/rpa (kako got nazvali)

Reduciraj malo krivu upotrebu hrvatskih dijakritičkih znakova i nauči koristiti interpunkcijske znakove. Cool Nemogu si pomoći, grammar nazi sam. Pucaj u PP što te zanima. Vjerojatno misliš na mikrotransakcije, možeš ih realizirati sa SMS gatewayom ili klasičnim plaćanjem kreditnim/debitnim karticama.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice