danas mi je stigao max adsl, sve sam uredno spojio i sve radi - kad ja krenio napraviti download ono 90KB/s.U cemu je problem??????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pogotovo ak si nekaj skido prek torenta bet premium acc to je jako sporo
skidao sam internet explorer 8, pjesme itd. nista s torrenta i svejedno je sporo - i jos jedno pitanje - na rtlu se vrti reklama da se prva dva mjeseca dobije flat i najveca brzina - jel to istina ili???
evo i speedtest pa vidite
http://www.speedtest.net/result/454184786.png 
skidao sam internet explorer 8, pjesme itd. nista s torrenta i svejedno je sporo - i jos jedno pitanje - na rtlu se vrti reklama da se prva dva mjeseca dobije flat i najveca brzina - jel to istina ili???
a sta da radim s ovim problemom oko brzine????
a sta da radim s ovim problemom oko brzine????
To ti zavisi s kojeg servera skidaš i gdje se nalaziš...npr na selu nije jednaka brzina kao u gradu...Tak moj stari ima firmu izvan grada /pretplačen na 2 mb brzine a ima jedva 1 kad gledam na testovima , a ja u gradu imam gotovo punu brzinu....
Pa ti si car, imaš 90Kb/s!!!!
Imam isti slučaj samo što mi je brzina 40 Kb/s, ja sam 5 km od centrale, ti si pretpostavljam mrvicu bliže....
Zovi službu za korisnike reci za problem i napomeni da nemaš u planu plačat punu cjenu usluge.
Ja imam flat i reko sam da ne želim plačat za tu brzinu 180 kn/mj. Dali su mi mail na koji da se javim pa će vidjet mogu li mi smanjit pretplatu.
U prva 2 mjeseca plačaš sam pretplatu 80 kn, bez prometa.
Promet ti je neograničen prva 2 mjeseca....
Neznam zašto ali moj frend ima isto tako jako nisku max brzinu downloada, recimo 100 kb/s, dok ja koji sam udaljen od centrale jednako koliko i on (2 km) imam vezu od 350-400 kb/s.
reci cu ja svome frendu da ih on nazove - on je isto imao problema pa ih je nazvao i odmah je brzina bila 300KB/s
samo jos nesto - jednome drugome frendu je brzina skroz normalna a zivi jedno 10m od mene a ja imam probleme???
Približi komp bliže utičnici od telefona, ako nemožeš, složi si wlan...
Postoji mogučnost da malo muče instalacije po kući pa ti ni to neće možda pomoć...
Najbolje zvat pa da ti dođu izmjerit jačinu signala, više ćeš znat o svojem probemu...
Pa postoji mnogo činbenika: kvaliteta i dužina kabla, koji ruter imaš, udaljenost od centrale, možda ti netko krade ili ometa promet (mojem je frendu netko krao vezu iako je imao žičani internet), ispravnost i kvaliteta T-comovih kablova...
Nazoveš SZK...i nek oni to srede.
Ja imam problem s internetom u visti i u sedmici. Brzina bi trebala biti 4 mbit/s, ali svi speedtestovi pokazuju 3,5. U XP-u je brzina 4 kako i treba biti, znači da nije problem u provideru ni u računalu. Na visti i na sedmici imam instalirane zadnje drivere za mrežnu karticu. Probao sam deinstalirati antivirus i isključiti firewall, ali i dalje pokazuje 3.5. Je li moguće da windowsi uzimaju ovih 0,5 za svoje potrebe? Je li još netko imao taj problem? Molim vas pomagajte jer sam već lud. Sve sam pokušao i ništa ne pomaže. Zašto mi je brzina max. na XP-u, a na visti i sedmici nije? Prije kad sam imao brzinu 2 pokazivalo mi je 1,5 sad kad imam 4 pokazuje 3,5. Dajte ljudi molim vas? Bilo tko?!