Internet piratstvo i ekonomija

poruka: 3
|
čitano: 1.150
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Internet piratstvo i ekonomija

pozzz ekipa.. 

radim neki seminar o utjecaju internet piratstva na ekonomiju, a znam da su ode na forumu uvik neke svade u vezi piratstva ;)

trebao bi napravit kao cost benefit analizu internet piratstva, pa jel moze kakva pomoc par ideja ovo ono, i sto bih sve mogao navesti kao prednosti piratstva (ako takve postoje), osim sta igramo igre mukte hahah :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Internet piratstvo i ekonomija
cokic kaže...

pozzz ekipa.. 

radim neki seminar o utjecaju internet piratstva na ekonomiju, a znam da su ode na forumu uvik neke svade u vezi piratstva ;)

trebao bi napravit kao cost benefit analizu internet piratstva, pa jel moze kakva pomoc par ideja ovo ono, i sto bih sve mogao navesti kao prednosti piratstva (ako takve postoje), osim sta igramo igre mukte hahah :D

Razgovori o piratstvu su zabranjeni.Ova tema moze ici pod lock.

12 godina
neaktivan
Re: Internet piratstvo i ekonomija
drakula789 kaže...
cokic kaže...

pozzz ekipa..

Razgovori o piratstvu su zabranjeni.Ova tema moze ici pod lock.

Razgovori nisu zabranjeni,zabranjeno je podržavati piratstvo i objavljivati piratske sadržaje :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice