Internet korištenje

poruka: 6
|
čitano: 2.010
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Internet korištenje

Zanimalo bi me šta radite sve na Internetu osim igranja online igara i pisanja na Bug-ovom forumu {#}.

Koje stranice najviše posjećujete i koje su vam stranice svaki dan na dnevnom redu?

Dali Internet koristite samo za zabavu i dali vam je kada dosadno na Mreži svih mreža?

Gaming is Life!
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Internet korištenje
PCGamerX kaže...

Zanimalo bi me šta radite sve na Internetu osim igranja online igara i pisanja na Bug-ovom forumu {#}.

Koje stranice najviše posjećujete i koje su vam stranice svaki dan na dnevnom redu?

Dali Internet koristite samo za zabavu i dali vam je kada dosadno na Mreži svih mreža?

t portal 24 sata partis.si hcl gaming portal bug online naravno i net hr koristim za zaabvu i ubijanje vremena :))

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
15 godina
neaktivan
Internet korištenje

bug onine, bug forum, forum.xda-developers.com, gugl, forex, msn i to je to x)

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...

Bug forum, Bug forum, Bug forum, Facebook, Bug forum, Redtube, tportal.. {#}

16 godina
neaktivan
Internet korištenje

Ja, Bug forum, PCekspert, FB, Skype, MSN, i neke stranice ako što nešto zanima. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hmm, to sam si i mislio, ima na milijarde stranica na netu, a nitko od nas nije bio ni na 0,0000000000000000000000000001% od njih :)
Gaming is Life!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice