Internet explorer, Mozilla firefox ili Opera?

poruka: 20
|
čitano: 5.190
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Koji je najbolji od gore navedenih?

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina

A neznam... to mi tako relativno pitanje... Koristim firefox, a neke stranice sa njime se ne otvaraju... No firefox ima hrpu korisnih dodataka, besplatnih, zato mi je najmiliji browser.  Ponekad koristim i internet explorer na kojem sve radi ukoliko se u firefoxu stranica čudno ponaša.  Operu ne volim zbog izgleda sučelja.

Antec 900, P5K Deluxe, Core 2 Quad 2.4, 4gb (DDR3 800Mhz) RAM, Nvidia 8800gtx, 640gb HDD, Dell 2007WFP, Vista Ultimate

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Internet explorer, Mozilla firefox ili Opera?

Operu koristim najčešće jer uglavnom ima sve što mi treba. IE7 koristim kad Opera ima teškoće s otvaranjem nekih stranica (instaliraj si ovo da bude napredniji ako hoćeš), a Firefox imam instaliran ali ga baš i ne koristim. Ne mogu reći koji je bolji jer svi imaju svoje prednosti i mane. Uglavnom, stvar izbora i/ili navike.

17 godina
protjeran
PICART kaže...

A neznam... to mi tako relativno pitanje... Koristim firefox, a neke stranice sa njime se ne otvaraju... No firefox ima hrpu korisnih dodataka, besplatnih, zato mi je najmiliji browser.  Ponekad koristim i internet explorer na kojem sve radi ukoliko se u firefoxu stranica čudno ponaša.  Operu ne volim zbog izgleda sučelja.

pa meni opera od ovih tri najbolje izgleda
Shady in the house
17 godina

ja osobno koristim firefox......još od verzije 1.5...jednostavno kad se navikneš onda je super....znam, na početku mi je bilo jako teško se priviknut, al ipak sam uspio i zadovoljan sam

možda mala zamjerka je to što zauzima dosta rama, i sporo se pokreće (mada su u ovoj verziji 3 i to popravili)

Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
mali.ivica87 kaže...

ja osobno koristim firefox......još od verzije 1.5...jednostavno kad se navikneš onda je super....znam, na početku mi je bilo jako teško se priviknut, al ipak sam uspio i zadovoljan sam

možda mala zamjerka je to što zauzima dosta rama, i sporo se pokreće (mada su u ovoj verziji 3 i to popravili)

ok je firefox, ali ja trenutno koristim operu i ima mi dobro sučelje i najbolja mji je od ovih
Shady in the house
17 godina
neaktivan
Shady kaže...

pa meni opera od ovih tri najbolje izgleda

pa lijepa je nema šta, ali kod njezinog izgleda me smeta što se jako ističe u odnosu na ostatak sustava, firefox se s druge strane (pogotovo trojika) jako ljepo "stapa" sa tvojim OSom i temom koju koristiš. Opet za to postoje razne teme, a svi browseri imaju hrpu tema na izbor...

meni je naj Firefox, zbog jednostavnosti, sučelja, extenzija i nekako je izgledom "opušteniji" od npr. Opere koja mi se čini nekako strožom i profesionalnom...
There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
protjeran

Pa baš zato mi se sviđa, zato što izgleda profesionalnije

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Shady kaže...

eto, to kako kome :)
meni zato baš ne. firefox je luckastiji od opere, npr. kada upišeš about:config dočeka the poruka uopzorenja sa nazivom: "Here be Dragons!", neznam jel slično postoji na operi ali od nje bi očekivao nekakvu licencu, i šturi "I Agree" gumb na kraju.

naravno, ne kažem da je ff lošiji zato što izgleda veselije, niti da je opera lošija zato što izgleda konzervativnije.

najvažnije, svi browseri imaju svoje mane i prednosti, a da je jedan savršen i najbolji onda bi samo taj jedan i postojao....

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
protjeran
niki kaže...
Shady kaže...

eto, to kako kome :)
meni zato baš ne. firefox je luckastiji od opere, npr. kada upišeš about:config dočeka the poruka uopzorenja sa nazivom: "Here be Dragons!", neznam jel slično postoji na operi ali od nje bi očekivao nekakvu licencu, i šturi "I Agree" gumb na kraju.

naravno, ne kažem da je ff lošiji zato što izgleda veselije, niti da je opera lošija zato što izgleda konzervativnije.

najvažnije, svi browseri imaju svoje mane i prednosti, a da je jedan savršen i najbolji onda bi samo taj jedan i postojao....

točno, to je istina, nekome se sviđa ako je veselije, a nekome ako je profesionalnije, meni se eto više sviđa opera, ali su mi i firefox i ie o (ie mi je najlošiji od ovih tri)
Shady in the house
17 godina

Niti 5 sati nakon izlaska Firefoxa 3 otkriven je sigurnosni propust u njemu koji omogućuje napadaču preuzimanje potpune kontrole nad napadnutim računalom.

http://dvlabs.tippingpoint.com/blog/2008/06/18/vulnerability-in-mozilla-firefox-30

http://www.pcwelt.de/start/sicherheit/sicherheitsluecken/news/167080/erste_sicherheitsluecke_in_firefox_30/

Meni je inače draža Opera.

0 0 hvala 0
17 godina

Najnovija verzija mi je totalno zgadila Firefox... Ostajem na dvojci.

Antec 900, P5K Deluxe, Core 2 Quad 2.4, 4gb (DDR3 800Mhz) RAM, Nvidia 8800gtx, 640gb HDD, Dell 2007WFP, Vista Ultimate

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Do sada sam preferirao Firefox, ali ova posljednja verzija Opere me je oduševila tako da sada koristim isključivo nju.

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com | Blog - ivanwp.wordpress.com

1 0 hvala 0
17 godina

Koristio sam Firefox, Operu samo povremeno, no od verzije 9.50 zaboravio sam na Firefox

...something diabolic
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mene opet oduševio firefox 3. predobar mi je  i stvarno nemam nikakvih primedbi

17 godina
protjeran

Koristio sam sve troje, ali najbolji mi je Firefox a posebno trojka (leti sve u sesnaest).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Firefox, jer ima manje "bugova" koji se ponekad događaju na IE, brz je i nekako mi stilski bolje izgleda.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Firefox definitivno!

IE nije los ali prema firefoxu nema sanse!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
Izaberi koji ti se sviđa jer vjerujem da večinom nećeš naprene funkcije firefoxa koristit ja koristim safari jer ima lijepo sučelje jer mi netreba više.
17 godina
protjeran

ipak ostajem pri operi

Shady in the house

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice