Koji je najbolji od gore navedenih?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A neznam... to mi tako relativno pitanje... Koristim firefox, a neke stranice sa njime se ne otvaraju... No firefox ima hrpu korisnih dodataka, besplatnih, zato mi je najmiliji browser. Ponekad koristim i internet explorer na kojem sve radi ukoliko se u firefoxu stranica čudno ponaša. Operu ne volim zbog izgleda sučelja.
Operu koristim najčešće jer uglavnom ima sve što mi treba. IE7 koristim kad Opera ima teškoće s otvaranjem nekih stranica (instaliraj si ovo da bude napredniji ako hoćeš), a Firefox imam instaliran ali ga baš i ne koristim. Ne mogu reći koji je bolji jer svi imaju svoje prednosti i mane. Uglavnom, stvar izbora i/ili navike.
A neznam... to mi tako relativno pitanje... Koristim firefox, a neke stranice sa njime se ne otvaraju... No firefox ima hrpu korisnih dodataka, besplatnih, zato mi je najmiliji browser. Ponekad koristim i internet explorer na kojem sve radi ukoliko se u firefoxu stranica čudno ponaša. Operu ne volim zbog izgleda sučelja.
ja osobno koristim firefox......još od verzije 1.5...jednostavno kad se navikneš onda je super....znam, na početku mi je bilo jako teško se priviknut, al ipak sam uspio i zadovoljan sam
možda mala zamjerka je to što zauzima dosta rama, i sporo se pokreće (mada su u ovoj verziji 3 i to popravili)
ja osobno koristim firefox......još od verzije 1.5...jednostavno kad se navikneš onda je super....znam, na početku mi je bilo jako teško se priviknut, al ipak sam uspio i zadovoljan sam
možda mala zamjerka je to što zauzima dosta rama, i sporo se pokreće (mada su u ovoj verziji 3 i to popravili)
Pa baš zato mi se sviđa, zato što izgleda profesionalnije
Niti 5 sati nakon izlaska Firefoxa 3 otkriven je sigurnosni propust u njemu koji omogućuje napadaču preuzimanje potpune kontrole nad napadnutim računalom.
http://dvlabs.tippingpoint.com/blog/2008/06/18/vulnerability-in-mozilla-firefox-30
http://www.pcwelt.de/start/sicherheit/sicherheitsluecken/news/167080/erste_sicherheitsluecke_in_firefox_30/
Meni je inače draža Opera.
Najnovija verzija mi je totalno zgadila Firefox... Ostajem na dvojci.
Do sada sam preferirao Firefox, ali ova posljednja verzija Opere me je oduševila tako da sada koristim isključivo nju.
Koristio sam Firefox, Operu samo povremeno, no od verzije 9.50 zaboravio sam na Firefox
mene opet oduševio firefox 3. predobar mi je i stvarno nemam nikakvih primedbi
Koristio sam sve troje, ali najbolji mi je Firefox a posebno trojka (leti sve u sesnaest).
Firefox, jer ima manje "bugova" koji se ponekad događaju na IE, brz je i nekako mi stilski bolje izgleda.
Firefox definitivno!
IE nije los ali prema firefoxu nema sanse!
ipak ostajem pri operi