Prvo bih zamolio sve one koji ce savjetovati da koristim neki drugi browser, da zaobidju ovu temu.
Osobno preferiram Firefox 3.0 al' IE8 sam instalirao cisto da ga isprobam i vidim sto donosi novoga i ima li ikakvog napretka u odnosu na sedmicu.
Dakle, u cemu je problem ...
Instalirao sam IE8.0 na dva racunala. Svoje staro s WinXP SP3 i novo s Win Vista SP1.
Na starom racunalu IE radi normalno.
Na novom s Vista OS-om nakon dvoklika na ikonu IE se krene otvarati, pojavi se okvir prozora i odmah nakon toga ugasi bez ikakve indikacije o greski.
Malo sam pretrazivao po netu i nema puno slicnih problema, a oni koji su opisani nisu rijeseni.
Obicno se savjetuje downgrade na IE7.0 i nova instalacija IE8.0 (isprobano ne radi), zatim resetiranje postavki IE-a (ni ovo ne radi) i iskljucivanje add-onova koji mozda nisu kompatibilni s IE8.0 (iskljucio sve add-onove i opet ne radi). Jos je bilo savjeta s ukljucivanjem/iskljucivanjem nekim opcija u Advanced tab-u Internet Options-a, ali ni oni nisu pomogli.
Probao sam jos s gasenjem vecine "nepotrebnih" aplikacija koje se vrte u memoriji, no problem ostaje.
Ima li jos netko ovaj problem ili savjet sto se jos moze ucinti???