Internet Explorer 8 - ne moze se pokrenuti

poruka: 7
|
čitano: 4.737
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Internet Explorer 8 se ne da pokrenuti

Prvo bih zamolio sve one koji ce savjetovati da koristim neki drugi browser, da zaobidju ovu temu.

Osobno preferiram Firefox 3.0 al' IE8 sam instalirao cisto da ga isprobam i vidim sto donosi novoga i ima li ikakvog napretka u odnosu na sedmicu.

Dakle, u cemu je problem ...

Instalirao sam IE8.0 na dva racunala. Svoje staro s WinXP SP3 i novo s Win Vista SP1.

Na starom racunalu IE radi normalno.

Na novom s Vista OS-om nakon dvoklika na ikonu IE se krene otvarati, pojavi se okvir prozora i odmah nakon toga ugasi bez ikakve indikacije o greski.

Malo sam pretrazivao po netu i nema puno slicnih problema, a oni koji su opisani nisu rijeseni.

Obicno se savjetuje downgrade na IE7.0 i nova instalacija IE8.0 (isprobano ne radi), zatim resetiranje postavki IE-a (ni ovo ne radi) i iskljucivanje add-onova koji mozda nisu kompatibilni s IE8.0 (iskljucio sve add-onove i opet ne radi). Jos je bilo savjeta s ukljucivanjem/iskljucivanjem nekim opcija u Advanced tab-u Internet Options-a, ali ni oni nisu pomogli.

Probao sam jos s gasenjem vecine "nepotrebnih" aplikacija koje se vrte u memoriji, no problem ostaje.

Ima li jos netko ovaj problem ili savjet sto se jos moze ucinti???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj s nekim registry cleaner-om očistiti, možda stari IE je još ostao negdje u registry-u.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj ovo:

Control panel>Internet Options>General tab>Pod Browsing
Click na Settings Button
Click na View Objects
Dali vidiš malu žutu ikonicu sa crnim uskličnikom?
Ako jesi, desni klik na nju i remove!
Restartaj PC...
Ako vidis Java runtime kao žut nemoj ga uklanjati!

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 12:04 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Internet Explorer 8 - ne moze se pokrenuti
Bellatrix kaže...

Probaj ovo:

Tools>Internet Options>General tab>Pod Browsing
Click na Settings Button
Click na View Objects
Dali vidiš malu žutu ikonicu sa crnim uskličnikom?
Ako jesi, desni klik na nju i remove!
Restartaj PC...
Ako vidis Java runtime kao žut nemoj ga uklanjati!

Probaj ovo, a on ni nemože upaliti IE. Probaj, ali opcije Interneta nađi u Control panelu.
Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
16 godina
neaktivan
RE: Internet Explorer 8 se ne da pokrenuti

Probaj desni klik na ikonu i odaberi run as administrator.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
17 godina
stalker kaže...

Probaj desni klik na ikonu i odaberi run as administrator.

Probao. Rezultat isti.
Probao se i ulogirati kao administrator - isto.
A probao sam i iz Safe Moda logiran kao admin, no i tada isto.

17 godina

Jos uvijek ne mogu rijesiti doticni problem.

Jucer sam ponovo napravio uninstall IE8.0.

IE7.0 normalno radi nakon deinstalacije IE8.0. Nakon toga sam resetirao postavke IE 7.0 na tvornicke vrijednosti, iskljucio sve addonove, registry cleanerom pocistio zaostalo smece na kompu i ponovo instalirao IE8.0. No, opet ista prica. I dalje ne radi. Simptomi i dalje isti. :((((

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 12:52 (passmaslom).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice