Evo ovako. Imam MAXadsl i kad sam ga dobio brzina mi je bila 7mB/s,a svima ostalima je bila brzina 4mB/s sto je normalna brzina. Ta brzina spada i pod cijenu i uslugu koju MAX adls pruža. Ali iz neznam kojeg razloga meni je zadnjih godinu dana i vise brzina bila dupla. Ali ne cijelo vrijeme. DOk bi MAXTV bio upaljen imao bih normalnu brzinu od 4mB/s ali kad bih ga ugasio brzina bi skocila na 7mB/s.
mogu vam pokazat sliku:
http://img543.imageshack.us/img543/5281/dwspeed.jpg
Eh sad u cem je problem,to naravno mi nije bio nikakav problem nadasve bio sam sretan zbg toga...
Ja sam dan nakon sto sam ovu sliku napravio korisio program "speedup my PC2010" i "ocistio" PC s tim programom i najednom idem provjerit brzinu vidim 4mB/s, gledam kako to.
I tako sljedecih dana ista stvar nema promjene niti nista do dan danas. Bio MAX TV upaljen ili ugasen brzina je normalna kakva i treba bih 4mB/s.
Cak bolje radi za 0,2 kad je MAXTV upaljen. Zasto se to dogodilo i mogu li ikako vratit kako je bilo.
Je li moguce da je to od tog programa da se zbog njega to dogodilo ili su jednostavno u T-com-u to napravili (u što sumnjam jer sam prije instalacije tog programa imao "normalnu" brzinu ko inace i poslije provodjenja tog programa doslo je do promjene.
Molim vas koji bi mogli znat kako da vratim na staro ili poništim radnje koje je onaj program napravio ili sto se tu dogadjalo da napisu svoje misljenje. Hvala svima