IE8 - Browseraj

poruka: 23
|
čitano: 3.389
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
IE8 - Browseraj

U tijeku je natjecanje “Pridruzi se Browseraju”. Ideja je da skidanjem lokalnih dodataka za Internet Explorer 8  skupljate bodove i tako do?ete u priliku osvojiti HP-ov netbook, XBox ili Smartphone!  Prvi korak potreban za sudjelovanje u natjecanju je da se registrirate na http://www.microsoft.hr/browseraj. Nakon registracije koja ukljucuje ispunjavanje vaseg imena, prezimena i e-mail dobiti cete pristupne podatke. I to je sve. Nakon uspjesne prijave, skidanje dodataka moze zapoceti. Sve detalje o pojedinim dodacima, sto rade i kako ih preuzeti nalaze se na samoj Browseraj stranici. Takoder nakon prijave imate uvid u svoje trenutno bodovno stanje, bodovni rang te broj vasih prijatelja.

Naravno, ako zaista zelite napredovati kroz bodovne rangove (koji su definirani na Browseraj stranici) imate opciju da pozovete svoje prijatelje. To radite preko e-mail pozivnica (koju saljete automatski s Browseraj stranice,  u slucaju da zelite poslati vise e-mail pozivnica onda ih odvajate zarezom) ili sve popularnijih Facebook i Twitter drustvenih mreza. Svaki put kad se netko od vasih prijatelja registrira preko vase pozivnice, on automatski postaje vas “Browseraj prijatelj”. A sto je dobro kod takvih prijatelja? Svaki put kada netko od vasih prijatelja preuzme lokalni dodatak za IE8, automatski i vi dobivate bod. Predobro, zar ne… Zato iskoristite ovu odlicnu priliku, mobilizirajte prijatelje i osvajajte bodove. I tko zna, mozda bas vi budete ponosni vlasnik novog netbook-a ili XBOX-a.

---

Dakle, nagradna igra je lokalna – samo za Hrvatsku i “iz nutra” sam saznao da je trenutno vrlo malo ljudi aktivno u samoj nagradnoj igri, tako da, aktivirajte se i ponesite kuci laptop ili neki drugi vrijedan hardver!

SilvioS, MSP Lead
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 13:34 (SilvioS).

0 3 hvala 1
17 godina
moderator
RE: IE8 - Browseraj

Kao prvo, to je reklamiranje, a reklamiranje na forumu je zabranjeno.

Kao drugo, gdje su uvjeti i organizator nagradne igre?! Ako toga nema, takva nagradna igra je ilegalna! Gdje pisu uvjeti i organizator?

Ostavljam ovo gore radi forumasa - nemojte nasjedati na takve stvari, gdje prvo morate dati svoje osobne podatke da biste sudjelovali u navodnoj nagradnoj igri za koju nigdje ne pisu uvjeti ni tko je organizira!

15 godina
neaktivan

Isprika ako se ovo smatra pod reklamiranje, onda neka se tema ukine.

Organizator je Microsoft Hrvatska, a zanimljivo je da nigdje ne pišu uvjeti i organizator... Budem kontaktirao ljude gore, pa se nadam da će se kroz nekoliko sati pojaviti i te informacije.

Ali evo ja osobno jamčim da je sve legalno i uredno odrađeno. Naravno vaši podatci ne idu nikud van, jer opće su poznata pravila tajnosti podataka u Microsoftu.

PS. Ispod ovog svega javno piše moje ime, tako da vjerujem da i to ima neku težinu.

EDIT:

Uvjeti igre pišu, a što se organizatora tiče - kontaktirani su ljudi i pisat će skoro!

SilvioS, MSP Lead
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 19:23 (SilvioS).
15 godina
neaktivan

Updateano s kontaktom Microsofta Hrvatska

SilvioS, MSP Lead
17 godina
moderator
SilvioS kaže...

Updateano s kontaktom Microsofta Hrvatska

Eto, sad se bar zna tko je organizator. Inace, ako doticna nagradna igra spada pod clanak 67. Zakona o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara, stranica je i dalje manjkava.

Ona obrisana adresa, za one koji su zainteresirani za igru, je: http://www.microsoft.hr/browseraj/

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 15:25 (mbaksa).
16 godina
protjeran

WOT mi ne da pristupiti stranici i glasači kažu da je "puna" malicioznih prijetnji.

http://www.pc44.byethost31.com/
15 godina
neaktivan

Koji browser koristiš?

SilvioS, MSP Lead
16 godina
IE8 - Browseraj

Takoder,FF.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IE8 - Browseraj

Ček' malo, MS Hrvatska je na .com domeni a ne na hr, hmmph. 

http://www.eveonline.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne... na .hr je domeni...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ne... na .hr je domeni...

http://www.microsoft.com/hr/hr/default.aspx

Ne bih se kladio.

17 godina
IE8 - Browseraj

.hr domenu ne moze dobit svaka pi*da

microsoft hrvatska ima .hr domenu...

I'm going woo woo

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
XP Master kaže...

WOT mi ne da pristupiti stranici i glasači kažu da je "puna" malicioznih prijetnji.

Same here.

There is no spoon.
17 godina
IE8 - Browseraj

Meni je proslo ok... malo sam ih oprao :)

No pohvalno je sto se M$ sve vise okrece korisnicima i njihovim misljenjima u vezi M$ proizvoda... 

Najprije su dali Win7 na koristenje, sada skupljaju iskustva svojih korisnika da bi poboljsali IE... svaka cast... iako IE-u nema spasa osim ako ga se ne napise iz nule...

Trom, nestabilan, ne podrzava standarde... decki imaju puno posla pred sobom da bi od IE napravili kompetititivan browser...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

.hr domenu ne moze dobit svaka pi*da

microsoft hrvatska ima .hr domenu...

Jel ti imaš problem sa percepcijom, linkan ti homepage na original MS HR stranicu i ti dolaziš sa ovakim ispadima.

Što bi sad tvoja izjava da domenu ne može dobiti svaka pi*da trebala biti shavcena kao nekakav agrument ili što. Ponavljam, imaš link gore. 

Uostalom, I dont care...

15 godina
neaktivan

Stigli rezultati natjecanja! Pogledajte ako ste negdje u tablici ;)

SilvioS, MSP Lead
15 godina
protjeran
IE8 - Browseraj

Jadno je kako Microsoft pokušava povući korisnike na stranu IE-a

edit: mislim na ove poklone da ne bi došlo do zabune, sve ok oko ovog obrazca gdje korisnik unese svoje mišljenje

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 16:02 (Southwind).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
SilvioS kaže...

Gdje je tablica?

17 godina
mbaksa kaže...
SilvioS kaže...

Gdje je tablica?

Pa na browseraju :))))))

Iskreno, ja sam jednom tu stranicu otvorio i nakon toga zaboravio na nju :)

EDIT: Ne... nije... tamo izgleda jos traju prijave :)

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 19:52 (tnakir).
17 godina
moderator
tnakir kaže...
mbaksa kaže...
SilvioS kaže...

Gdje je tablica?

Pa na browseraju :))))))

Iskreno, ja sam jednom tu stranicu otvorio i nakon toga zaboravio na nju :)

EDIT: Ne... nije... tamo izgleda jos traju prijave :)

Aha, nasao: http://browser.mic-live.net/rezultati

15 godina
neaktivan
Southwind kaže...

edit: mislim na ove poklone da ne bi došlo do zabune, sve ok oko ovog obrazca gdje korisnik unese svoje mišljenje

To se zove marketing i borba za tržište ;)

Ne sviđa ti se? Nemoj sudjelovati! Simple as that :)

SilvioS, MSP Lead
15 godina
protjeran
SilvioS kaže...
Southwind kaže...

To se zove marketing i borba za tržište ;)

Ne sviđa ti se? Nemoj sudjelovati! Simple as that :)

Pa... nisam

15 godina
neaktivan

Nije samo da Microsoft takve "promocije" radi, rade ih i ostale konkurentske tvrtke ;)

Ali nemojmo sada ulaziti ovdje u raspravu tko što radi i kome se što ne sviđa :)

SilvioS, MSP Lead
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice