IE 9 Beta

poruka: 18
|
čitano: 2.656
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
IE 9 Beta

Instalirao sam novi IE i imam problem.

Kad ga upalim, počne se učitavati homepage (u ovom slučaju Google), i izbaci poruka "Internet Explorer has stopped working" i imam jedino opciju Close Program.

Je li  netko imao sličnih problema, i je li postoji neki način na koji mogu riješiti problem?

0 0 hvala 0
15 godina
RE: IE 9 Beta
g520 kaže...

Kad ga upalim, počne se učitavati homepage (u ovom slučaju Google), i izbaci poruka "Internet Explorer has stopped working" i imam jedino opciju Close Program.

Je li  netko imao sličnih problema, i je li postoji neki način na koji mogu riješiti problem?

Ne zove se bez razloga Beta.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Je, zove se Beta, ali mislim da bi i ona trebala, bar donekle, raditi.

15 godina
g520 kaže...
deadman kaže...

Je, zove se Beta, ali mislim da bi i ona trebala, bar donekle, raditi.

Ako koristiš Sedmicu, u njoj imaš Resource Monitor i opciju Analyze Wait Chain. Dakle, kada ti IE prestane reagirati, otvori Resource Monitor i pogledaj koji je proces razlog rušenja IE-a.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
neaktivan
IE 9 Beta

Evo ja je koristim trenutno na Win7 i sve bez problema, cak sam maknuo chrome sa strane radi nje, jedino sto na forumu moram iskljuciti WYSIWYG (mogu ga opet ukljuciti kad pocnem pisati), ali ostalo je manje vise ok i brza je kao krom i opera undefined

0 0 hvala 0
16 godina
g520 kaže...

Imaš li slučajno otvoren Skype kad ti se to dogodi?

www.hrphotocontest.com
15 godina
neaktivan
IE 9 Beta

Ne, nemam Skype upaljen. Koristim Vistu SP2.

0 0 hvala 0
16 godina
IE 9 Beta

Pokušaj nadograditi Flash player na zadnju verziju tj verziju koja je kompaktibilna s IE9. Ako se događa opet isto,pokreni IE9 (no addons) i vidi ruši li se onda. Ako se ne ruši,problem ti je u addons-ima.

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Pokušaj nadograditi Flash player na zadnju verziju tj verziju koja je kompaktibilna s IE9. Ako se događa opet isto,pokreni IE9 (no addons) i vidi ruši li se onda. Ako se ne ruši,problem ti je u addons-ima.

Instalirao novi Flash Player.

Pokrenuo IE9 (no addons), ista stvar.

16 godina
IE 9 Beta

Koji si browser prije koristio?

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
IE 9 Beta

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IE 9 Beta

Trenutno koristim Firefox 3.6.

0 0 hvala 0
16 godina
IE 9 Beta

Pokušaj uninstalirati IE9 i vratiti se opet na IE8. Zatim pokreni njega i vidi da li ti se ruši. Prije instalacije IE9 trebaš instalirati neke nadogradnje od Microsofta. Da li si to napravio?

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Pokušaj uninstalirati IE9 i vratiti se opet na IE8. Zatim pokreni njega i vidi da li ti se ruši. Prije instalacije IE9 trebaš instalirati neke nadogradnje od Microsofta. Da li si to napravio?

Svi update-i su instalirani.

Kako napraviti uninstall IE9 (ne može sa Programs and Features)?

16 godina
IE 9 Beta

Klikni na view installed updates pa će ti se pojaviti IE9

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
IE 9 Beta

Napravio uninstall IE9, instalirao 8-icu, sad sve radi kako treba. Puno hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Evo ja je koristim trenutno na Win7 i sve bez problema, cak sam maknuo chrome sa strane radi nje, jedino sto na forumu moram iskljuciti WYSIWYG (mogu ga opet ukljuciti kad pocnem pisati), ali ostalo je manje vise ok i brza je kao krom i opera undefined

koristim IE 9 od početka i taj WYSIWYG je bio samo dok je forum radio na drva tj. unatrag mjesec dana or so. sada je sve najnormalnije i ta mi se opcija više ne pojavljuje. doduše imam compatibility view kao i na gmailu.

BlackMoon kaže...
g520 kaže...

Imaš li slučajno otvoren Skype kad ti se to dogodi?

skype koristim svaki dan a pošto mi je IE 9 jedini browser na mašini dobro znam da ta dva programa nemaju nikakve veze s rušenjem tj. smrzavanjem browsera. 100% provjereno. jedina stranica na kojoj se IE 9 smrzne je megaupload.com, ali samo ako ideš mišem na ikonicu u taskbar da vidiš preview.

BlackMoon kaže...

flash player za IE 9 je još u beta fazi (10.2) i nije dorastao zadatku. imam običan flash (10.1) i s IE 9 mogu gledat sve video uratke na svim siteovima osim na bug-u i imdb.com. flash player za IE 9 10.2 beta ima perspektivu i bit će odličan kad izađe final release, s njim mogu gledat video na imdb.com, ali previše baca sliku ulijevo pa sam ga deinstalirao i vratio prijašnju verziju.

soundstream kaže...

koliko je meni poznato flash player za IE 9 još uvijek ne postoji.

BlackMoon kaže...

ja nisam instalirao baš nikakve nadogradnje kad sam updateao IE 9. jesam li negdje pogriješio?

16 godina
neaktivan
IE 9 Beta

Ne mogu instalirati flash na IE9 x64. Naravno, zato ne mogu gledati youtube npr. Kad odem na update, kaže mi da tamo nema flasha za moju verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice