Hydra browser

poruka: 73
|
čitano: 10.117
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hydra browser

Evo probao sam sada reinstall...

Izbrisao sam sve iz registrya i sve tragove Hydre... ali nakon instalacije opet isto...

Hm...

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hydra browser
Danny_HR kaže...

Evo probao sam sada reinstall...

Izbrisao sam sve iz registrya i sve tragove Hydre... ali nakon instalacije opet isto...

Hm...

Naci cemo mi vec sto je :) Ne vjerujem da je bilo do reinstalacije, u Hydri se manje-vise nema sto zbrckati (sorry sto si se mucio)...
17 godina
neaktivan
Hydra browser

Nema uopće frke....

Ali provjerit ću to još doma...

Na Visti to nisam primjetio...

Dying of anticipation

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nema uopće frke....

Ali provjerit ću to još doma...

Na Visti to nisam primjetio...

nevjerojatno ali istinito - kombinacija XP-a i IE7 stvarno pravi probleme s imageshackom :( probat cu debuggirat i vidjet u cemu je stos... stvarno cudan problem. Ako ima netko da prati ovaj topic i ima kombinaciju XP+IE7 volio bih jos jednu potvrdu. 
17 godina
neaktivan
Hydra kaže...
 Prvo hvala za one pohvale gore :) Drugo - sto se tice pop-up logina, zanima me je li program uopce otvori pop-up s login okvirom ili odmah ode u blank? Nadalje, vraca li taj popup login podatke natrag u aktivni okvir browsera ili pokusava otvoriti novi okvir? U prethodnoj verziji je bio problem sa sessionom i naslijedjivanjem istoga, ali mislio sam da je to rijeseno :(
 Eh, dobro je da si izašao s tm projektom.. :)

Pop-up mi se uopće ne otvori, samo stranicu pretvori u blank; dake - ja klikam na link, a umjesto pop-up prozora sve se pretvori u blank page..

Never interrupt your enemy when he is making a mistake.
Napoleon Bonparte
17 godina
neaktivan
Hydra browser

Evo i mene da se ukljucim. cim sam krenuo prvi problem. :) Kada su ulogira na iGoogle. Te se stave kartice maila, docs-a i talka ne radi. Stane i nista se ne desava. Ne znam bas kako da to objasnim pa prilazem sliku.

http://img407.imageshack.us/my.php?image=problemni2.jpg

Niti mi ne radi nista u vezi Googla. Gmail. Docs i sl. A i ako radi, fale dijelovi stranica.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.2.2008 23:47 (Kezo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hydra browser

Hm... Meni sve vezano za google radi...

Daj mu navedi koji os i koji IE imaš...

Da čovjek može provjeriti kod sebe...

Dying of anticipation

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kezo kaže...

Evo i mene da se ukljucim. cim sam krenuo prvi problem. :) Kada su ulogira na iGoogle. Te se stave kartice maila, docs-a i talka ne radi. Stane i nista se ne desava. Ne znam bas kako da to objasnim pa prilazem sliku.

http://img407.imageshack.us/my.php?image=problemni2.jpg

Niti mi ne radi nista u vezi Googla. Gmail. Docs i sl. A i ako radi, fale dijelovi stranica.

Da se nadovezem na Dannyja, s Googleovim servisima nisam nigdje primjetio bilo kakvih problema. Radi li Pageflakes.com? Na mom racunalu (a i kod mojih kolega) svi Google servisi rade ok.

http://img297.imageshack.us/my.php?image=googleanalyticsux8.jpg

17 godina
neaktivan
Hydra browser

XP SP2 i a za IE ne znam. Pogledao sam u about, ali nista ne pise. Samo da je od 1995-2004.

To mi je na poslu. Budem ja to isprobao jos sve doma pa cu onda tocnije javiti.

Ma mozda je ovo smece od kompjutera. Kako na njemu rade 4 u smjeni tko zna sta su sve umetnuli.

Nisam o tome ni razmisljao. Sad cu pobrisati onu poruku pa cemo vidjeti kako cemi raditi doma pa da se

tek onda javim.

Pageflack radi normalo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.2.2008 23:46 (Kezo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SZKlemen kaže...
Hydra kaže...
 Prvo hvala za one pohvale gore :) Drugo - sto se tice pop-up logina, zanima me je li program uopce otvori pop-up s login okvirom ili odmah ode u blank? Nadalje, vraca li taj popup login podatke natrag u aktivni okvir browsera ili pokusava otvoriti novi okvir? U prethodnoj verziji je bio problem sa sessionom i naslijedjivanjem istoga, ali mislio sam da je to rijeseno :(
 Eh, dobro je da si izašao s tm projektom.. :)

Pop-up mi se uopće ne otvori, samo stranicu pretvori u blank; dake - ja klikam na link, a umjesto pop-up prozora sve se pretvori u blank page..

Je li stranica otvorenog tipa da mogu isprobat? Tesko je rec ako ne mogu pratit kroz debug. Bilo bi super ako bi imao neki primjer... btw je li ukljucen Speed Surfing ili si ga iskljucio pa koristis popup/ad blocker (prvo sto mi pada na pamet je da popup sadrzi URL uzorak koji je na crnoj listi u popup blockeru)?
17 godina
neaktivan
Hydra browser

Nova verzija (bolje receno update) je vani. Vecina gresaka i pronadjenih propusta (ponajvise zahvaljujuci ljudima s foruma, hvala decki :) je ispravljena. Od novosti izdvajam:

- Web Galerija (favoriti kroz thumbnailove sitea, vrlo intuitivno, jednostavno i nadasve prakticno ;)

- Loading time srezan na 6-9 sekundi kod hladnog, 3-5 sekundi kod toplog pokretanja

- Instalacijska datoteka sad je 14,6 MB (stara verzija je bila na 22 MB)

- Poboljsan Exception handling (= manje rusenja)

- Podrska za otvaranje linka u novom tabu middle clickom (eto cika jova :)

- podrska za dodatne dugmice na misu

- Popup bloker pamti ako ste dopustili popupe s nekog sitea i ne gnjavi vise pitanjima

- AutoUpdate se vise ne pokrece kod svakog podizanja, vec u razmacima od tjedan dana

- program vise nije automatski maksimiziran kod pokretanja (pamti velicinu)

- Dosadni zvuk koji se pojavljuje kod ucitavanja javascripta u IE moze se iskljuciti (Hydra Options)

- Moze se (neovisno o IE) zabraniti ucitavanje ActiveX kontrola, zvuka, videa, slika itd...

- Kod automatskog inkrementiranja/dekrementiranja stranica (Fast Forward/Backward) mogu se definirati koraci (1, 5 ili 10)

- ne mogu se vise sjetiti :)

Hvala svima na pomoci :)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
AmosSam kaže...

...Kao prvo, za web adresu kad upises bug.hr ->"This program cannot display the webpage" , a kad stavis www.bug.hr onda je uredu...

(aje, to je vise do Bug servera, ali svejedno... mozda parsiranje adrese; trebala bi imat 2 tocke, a ako nema ucitas kako je upisano i ako dobije da ne postoji stranica, doda www. na pocetak i pokusa ponovno...)...

ne znam jel ovo rijesheno,al to je nesh shto se meni cesto dogadja sa IE-om,dakle, bit ce je to problem njihovog engine-a :)

zelim,hocu,mogu
al neam koga
17 godina
neaktivan
Hydra browser

Sta se desilo sa ovim browserom ? Zasto je sve stalo ?

Jel ima itko kakvu informaciju ?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice