HULU-Youtube killer?

poruka: 4
|
čitano: 1.057
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HULU-Youtube killer?

Danas je službeno otvoren www.hulu.com - tzv. Youtube killer.Mogu se besplatno gledati omiljene serije i filmovi.Ali koliko sam primijetio jos ne podržava našu regiju ili državu.Kad će i dali će, te hoče li nadmašiti youtube to čemo vidjeti.

0 0 hvala 0
17 godina
HULU-Youtube killer?

Zna li se koje države su podržane? Na sajtu nisam video informaciju, a pokušaj pristupa preko nemačkog proksija se završio neuspehom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HULU-Youtube killer?
Q : Why can't I watch your videos from outside the U.S.?
For now, Hulu is a U.S. service only. That said, our intention is to make Hulu's growing content lineup available worldwide. This requires clearing the rights for each show or film in each specific geography and will take time. We're encouraged by how many content providers have already been working along these lines so that their programs can be available over the Internet to a much larger, global audience. The Hulu team is committed to making great programming available across the globe.

kaze support.
17 godina
HULU-Youtube killer?

Hvala, nisam video. Doduše, u međuvremenu sam pokušao i sa jednim američkim proksijem (69.217.73.52 port 8080) i više nisam dobijao poruku o nedostupnosti servisa u mom regionu, no šta god da sam pokušao da pogledam (par epizoda Simpsonovih, klip sa All Star utakmice) nisam uspeo. Uglavnom je pisalo da je snimak trenutno nedostupan, a za bar jedan je izašla poruka da više nije dostupan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2008 2:27 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice