Kao što znate svi koji rade preko Hotfile zarađujući downloadom,hotfile je uvrstio i Hrvatsku u listu zemalja za download a s tim nam se otvorila izvrsna prilika da napravimo mrežu korisnika hotfila.
Imam prijatelja koji takođe rade preko hotfila i udružit čemo se,zato je bolje što više da nas bude u mreži jer rank na hotfilu ovisi i od downloada kojeg sami skinete svaki dan jer oni žele da tako promovirate njihovu stranicu ali i da budete skoro stalno prisutni na njihovom serveru.
Otvorio sam mail adresu na koju mi šaljete svoje linkove koje treba skinuti taj dan,ne sve samo taj dan da nebude previše,2 do 3 gige,ja ih skupljam sve u jednu listu i proslijeđujem svima koji su u mreži sa nama,ovdje je bitno povjerenje i da sa liste koju vam pošaljem svi napravimo download tih datoteka i svi ćemo imati koristi.Što nas je više bit će bolja zarada a s time ništa ne kršimo pravila hotfila samo sa liste koju vam pošaljem izbrišite svoje linkove.Za sve koji se hoće prijaviti nek mi se jave na mail:
mrezahotfile@hotmail.com
Hotfile Zarada/Mreža za download
- poruka: 1
- |
- čitano: 1.802
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore