Hmmm... kako podići gledanost youtube uratka?

poruka: 8
|
čitano: 1.985
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Daklem... Recimo da sam našao na YouTubiću finu kombinaciju plesa i muzike... Video ima manje od deset tisuća pogleda. Meni se jaaako sviđa, i okej,
podijelio sam ga na Fejsu i na nekim drugim forumićima gdje raspravljam... Mogu li još što učinti da postane gledaniji? Tips & tircks?{#}
Thanx!

Moj PC  
0 9 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne.

9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lupaj F5 dok ne dođeš do određenog broja view-ova koji te zadovoljava.

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks

1 0 hvala 0
14 godina

Hmmm, dobro pitanje...

Prije par god. ja sam koristio razne programe tipa automated friend request ili automated send a video... Programi su bili veoma korisni... Ideš na neki video preko programa, ideš na opciju gather i program ti skupi sve ljude koji su komentirali neki video ili channel na listu i onda automatski šalje zahtjeve ili tvoj video i radi pauze 15min svakih 10min da te YT ne banira... Pokupio sam dosta view-ova i subscriber-a na taj način.

Imao si isto i na youtubeu opcije poput video response, E-mail to users ali sve su to maknuli... Gotovo je nemoguće kvalitetno promovirati video bez obzira koliko kvalitetan bio... Mislim da sada trenutno se sve svodi na to da imaš dobre veze pa pokupiš YT partnership ili da imaš puke sreće kao npr. "numa numa guy" ili "afro ninja".

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://www.paid2youtube.com/
Ako sam dobro shvatio, trebaš nešto u ovom stilu?

Potpisah se!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Hmmm... kako podići gledanost youtube uratka?
Antonio kaže...

ček ček... sad sam probao refreshati i svaki put dobijem 1 view više... čak i na starim videjima... wtf?

kakvi su to view-ovi jbt.?

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
16 godina
neaktivan
Re: Hmmm... kako podići gledanost youtube uratka?
sylar951 kaže...
Antonio kaže...

ček ček... sad sam probao refreshati i svaki put dobijem 1 view više... čak i na starim videjima... wtf?

kakvi su to view-ovi jbt.?

Upravo si pokido jubitou

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
11 godina
neaktivan

i ja sam koristio razne programe al ono sta znam fb ti je najbolji za to

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice