Firefox problm

poruka: 51
|
čitano: 6.670
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Firefox problm

Pogledaj ovdje. Ako ne pomogne, ispuni obrazac na dnu.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
neaktivan
Firefox problm

Ova poruka mi bude.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 7:48 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina

To je slična poruka koju ti javlja kao i na prethodnoj stranici što sam ti objasnio. Pogledaj da li ti gore u address baru piše https://

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 21:31 (deadman).
17 godina
neaktivan
deadman kaže...

To je slična poruka koju ti javlja kao i na prethodnoj stranici što sam ti objasnio. Pogledaj da li ti gore u adress baru piše https://

Piše http://.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
15 godina

Ispuni onaj obrazac jer ovo su stvarno čudni problemi (s obzirom da ti je u opcijama sve dobro podešeno) . To ti se odjednom počelo događati? Jesi instalirao neki add-on?

17 godina
neaktivan
deadman kaže...

Ispuni onaj obrazac jer ovo su stvarno čudni problemi (s obzirom da ti je u opcijama sve dobro podešeno) . To ti se odjednom počelo događati? Jesi instalirao neki add-on?

WOT već dugo vremena imam instaliran i to je sve. Da, juče mi se je to počelo događati.

15 godina
neaktivan
Firefox problm

pa kad smo vec kod ccudnih problema, imam ih i ja na kompjuteru firefox padne (samo se iskljuci) stalno kad mora da ucita neku vecu stranicu, npr. farmville na fejsbuku, pre je radilo, a posle samo padne i to je sve....nece uopste, a chrome nece da padne.....eh cudnih li problema....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Još samo provjeri da li ti je pod Tools -> Options -> Privacy -> Firefox will: stavljeno Use custom settings for history. I sve kvačice osim 2. i 3. odozada trebaju biti maknute.

15 godina
bokile kaže...

pa kad smo vec kod ccudnih problema, imam ih i ja na kompjuteru firefox padne (samo se iskljuci) stalno kad mora da ucita neku vecu stranicu, npr. farmville na fejsbuku, pre je radilo, a posle samo padne i to je sve....nece uopste, a chrome nece da padne.....eh cudnih li problema....

Imaš zadnju verziju?

15 godina
neaktivan
deadman kaže...
bokile kaže...

Imaš zadnju verziju?

eh sad nisam siguran koja je posto sam na laptopu a to mi pada na kompjuteru, 4 nije.....Smijeh ali posto je padalo ja sam isao na update ali jok, opet nece....mislim opet pada....i onda sam se prebacio na chrome, i nije bilo problema

15 godina

Onda ostani na Chromeu. Brži je i stabilniji.

15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Onda ostani na Chromeu. Brži je i stabilniji.

pa naravno.......Chrome best, ali i firefox samo kad bi lepo radio.....

15 godina

Imaš li možda instaliran F-secure Browsing Protection toolbar?

15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Imaš li možda instaliran F-secure Browsing Protection toolbar?

mene pitas?????

ako mene pitas NE ali imam AVG toolbar, samo i pre padanja sam ga imao, pa nije padalo, a sad pada, a nista se nije menjalo

15 godina

Probaj ga privremeno isključiti, možda je izašla nova verzija koja stvara probleme.

15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Probaj ga privremeno isključiti, možda je izašla nova verzija koja stvara probleme.

ma avg uvek radim update, zato sto je free.....ma jok malo je firefox zaglupeo, sad vise koristim laptop, pa mozda odglupiSmijeh

17 godina
neaktivan
Firefox problm

Još uvijek nisam riješio problem. Na svim stranicama mi je lozinka pohranjena i prikazuje se osim ne na BOF-u. Pokaže mi se lokot sa crvenim uskličnikom u Firefoxu u donjem desnom kutu. Kontaktirao sam i T-Com i oni su mi rekli da je to zbog toga jer mi je antivirusni postavljen na maksimalnu zaštitu, ali meni je sve isto bio ili ne antivirusni uključen.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 7:48 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina

Otvori stranicu na kojoj ti ne želi zapamtiti password i kopiraj ovo u adress bar:

javascript:(function(){var ca,cea,cs,df,dfe,i,j,x,y;function n(i,what){return i+" "+what+((i==1)?"":"s")}ca=cea=cs=0;df=document.forms;for(i=0;i<df.length;++i){x=df[i];dfe=x.elements;if(x.onsubmit){x.onsubmit="";++cs;}if(x.attributes["autocomplete"]){x.attributes["autocomplete"].value="on";++ca;}for(j=0;j<dfe.length;++j){y=dfe[j];if(y.attributes["autocomplete"]){y.attributes["autocomplete"].value="on";++cea;}}}alert("Removed autocomplete=off from "+n(ca,"form")+" and from "+n(cea,"form element")+", and removed onsubmit from "+n(cs,"form")+". After you type your password and submit the form, the browser will offer to remember your password.")})();

Otvorit će ti se prozor u kojem klikni na OK. Zatim upiši korisničko ime i password i prijavi se. Korisničko ime i password će ti ubuduće biti pohranjeni.

17 godina
neaktivan
Firefox problm

Proradilo. Zbog čega je ovo bilo? Čak sam i Windowse reinstalirao.

0 0 hvala 0
15 godina
Firefox na nekim stranicama iz razloga poznatog samo njima, ima isključen Autocomplete koji je zaslužan za pohranjivanje korisničkog imena i lozinke.
17 godina
neaktivan
Firefox problm

Sada moram dva puta pohraniti lozinku tako da imam dvije, a zapravo je jedna. Ako upišem lozinku i mail na forumu ta lozinka mi se ne prikaže i na prijava korisnika. Prije mi se je pokazivala. Ovo je neki čudan problem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 12:07 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice