Firefox - lokalizacija?!

poruka: 5
|
čitano: 1.953
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Firefox - lokalizacija?!

da li možemo uskoro očekivati lokaliziranu verziju Firefox... odnosno da li netko sudjeluje u pripremi?!

Mašta je važnija od znanja!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox - lokalizacija?!

Znam samo da ekipa sa www.ubuntu-hr.org radi na lokalizaciji FireFoxa 3.

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Firefox - lokalizacija?!
Ja sam im bio među njih 4 prevoditelja strašno puno preveo, poslao prevedeno i od tada ne odgovaraju na poruke!http://www.ubuntu-hr.org/wiki/Razgovor:Prevo%C4%91enjeFirefoxa3
17 godina
neaktivan

pitao sam jer sam vidio prijevod za neku verziju FF, no nikako da se završi ta priča...

htio sam se uključiti pa da i mi imamo svoju vreziju

Mašta je važnija od znanja!
17 godina
neaktivan

Ne znam za vas ali meni engleski bolje pase..da je ne znam koja ti aplikacija...npr. OS i office ne mogu ni da zamislim na hr...da ne idem u offtopic..ali mislim da je ideja dobra i napore svih koji rade na prevodenju podupirem neka i firefox ima hr verziju...eto potpisujem to...mada sam ja iz BiH..ali ako bih se to pustilo, lakse bih se onda prevelo i na bosanski :D, ako bih npr autori dali editirati svoju verziju... mada ja ne vidim tu ni neko razliku.. mislim pogotovo na relaciji bosanski hrvatski..kod srpskog da ne govorim zbog ekavskog..sto se da primjetiti kod razlike bosanski-hrvaski npr. sjecanj, veljaca..., onda inancica, zaporka i tako neke stvari... ali ipak misililm da bih se ja ipak drzao en verzije..navikao sam :D

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice