Firefox crach

poruka: 23
|
čitano: 2.537
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Firefox crash

firefox inace meni odlican browser , cim je izasla v4 katastrofa samo problemi sa flashom , nekim videima.. , sada 5 jos veca katastrofa , svaka 2 klika i zablokira mi sve , mogu prozor vuc po ekranu i samo staje trag i nakoj 1 min se jedva odblokira. ja to reinstaliram i opet isti problem, opet reinstaliram i sad vise ga nemogu instalirat {#} pa sta da radim bacit cu kompjuter kroz prozor kolko sam ljut

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 22:28 (Russa).

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Firefox crash
Russa kaže...

pa sta da radim bacit cu kompjuter kroz prozor kolko sam ljut

Nemoj, probaj google chrome..{#} {#}

15 godina
neaktivan

1. Firefox nije jedini browser.

2. Pokušaj ga obrisati sa Revo Uninstallerom i ukloni mape u application data folderu (ako imaš win7 upiši %appdata% u start search) te zatim ponovno instaliraj.

3. Oslobodi mu što više radne memorije i prati potrošnju u task manageru.

4. Vrati se na stariju verziju, ali imaj na umu sigurnosne rizike i nekompatibilnost addona.

5. Opusti se i ostavi kompjuter na miru.

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
14 godina
protjeran
Firefox crach

Firefox crash

ontopic: sumnjam da je do samog browsera, bit će da su ti win'si spremni za formatiranje.

The CAPS LOCK key is evil and must be destroyed
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Firefox crach

a cuj problem se javi kada idem instalirati onda kaze da nemoze extractati datoteke, inace nisam u deinstalaciji brisao postavke i povjest, imam google chrome ali firefox mi je najbolji i potreban zbog nekih stvari. neznam gdje su datoteke od firefox-a bar one preostale od postavki.. , trazio sam u application data gdje bi trebalo biti i nema nista kao ni u program files ni my documents. imam win xp

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imao sam i ja prije problema s njim npr kliknem na mozillu i cekam 10 sec nista 15 sec nista kliknem jos jedanput otvori mi 2 puta firefox , reinstalacijom sam rijesio problem , vrati se na stariju verziju ili instaliraj chrome/operu , isto ti je .....

EDIT:vidim da ti je bitan , skini stariju verziju firefoxa pa ako ti bude isto onda nam javi....

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 22:51 (HP4520s).
15 godina
neaktivan
Re: Firefox crach

Ako si kliknuo da ti ih prilikom deinstalacije obriše onda su vrlo vjerovatno nestali. Najbolje ti je da odeš na search cijelog diska i pretražiš  što je ostalo od firefoxa.

16 godina
protjeran
Firefox crach

http://imageshack.us/photo/my-images/84/firefoxerror.png/

nece nijedan.. mogu drza t enter da ga otvori 20 x i onda krene i extratira ga ali s errorom s toga instalacija je pusta.. nece ici

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da je ovaj forumaš par postova iznad bio u pravu što se tiče stanja tvojih windowsa. Znam da ti je Firefox bitan, ali morat ćeš se pokušati priviknuti na neki drugi browser, barem privremeno.

16 godina
protjeran

a morat cu se sluziti sa chrome. samo neznam do kad ce to bit tako. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 23:10 (Russa).
14 godina
neaktivan
Russa kaže...

a morat cu se sluziti sa chrome. samo neznam do kad ce to bit tako. {#}

ne budi tuzan naviknut ces se na chrome {#} samo da te pitam jesi li pokusao vratiti staru verziju firefoxa ili odustajes ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 23:20 (HP4520s).
15 godina
neaktivan
Russa kaže...

firefox inace meni odlican browser , cim je izasla v4 katastrofa samo problemi sa flashom , nekim videima.. , sada 5 jos veca katastrofa , svaka 2 klika i zablokira mi sve , mogu prozor vuc po ekranu i samo staje trag i nakoj 1 min se jedva odblokira. ja to reinstaliram i opet isti problem, opet reinstaliram i sad vise ga nemogu instalirat {#} pa sta da radim bacit cu kompjuter kroz prozor kolko sam ljut

A kako ti radi u safe modu? Nadalje probaj uninstalirati flash pa vidi kako tada firefox radi...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
16 godina
protjeran
ford eleanor kaže...

Ja koristim firefox 6.0 i nikakvih problema nemam

gdje si to nasao?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
rustweaver kaže...
Russa kaže...

A kako ti radi u safe modu? Nadalje probaj uninstalirati flash pa vidi kako tada firefox radi...

nemogu ga instalirat , mislis da cu ga moc iz safe mode?

15 godina
neaktivan
Russa kaže...

gdje si to nasao?

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html

A ima i na portableapps. Neki na ovom forumu isprobavaju i sedmicu...

15 godina
neaktivan
Russa kaže...

nemogu ga instalirat , mislis da cu ga moc iz safe mode?

Onda sam ja nesto krivo shvatio. Mislio sam da ga trenutno imas instaliranog. Ne, ne mislim na windows safe mode, nego na onaj od firefoxa.

Probaj firefox portable:

http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable/test

16 godina
protjeran
Firefox crach

ja stvarno neznam sta je falilo 3.6 on je bio odlican ,sad sa ovim novima samo problemi.

ovaj portable mi radi, hvala. ali sad je upitna kolika je kvaliteta ovdje. to ce zasad bit privremeno rjesenje. 

sad sa ovim mi sve normalno radi. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 23:38 (Russa).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Russa kaže...

ja stvarno neznam sta je falilo 3.6 on je bio odlican ,sad sa ovim novima samo problemi.

ovaj portable mi radi, hvala. ali sad je upitna kolika je kvaliteta ovdje. to ce zasad bit privremeno rjesenje. 

sad sa ovim mi sve normalno radi. 

Ako ti portable radi, onda brijem na koruptirani profil tvog prethodnog firefoxa, kao i na nekakve upitne plugine koji su mu se mozda nakacili. Firefox je prilicno jednostavan po tom pitanju, obrises mu profile i imas djevicanski cistu instalaciju firefoxa kao prvi puta kada si ga instalirao, nema petljanja po registriju i nekakvih drugih skrivenih datoteka.

Nema ti sto biti upitna kvaliteta. Ta verzija sa portableappsa je samo prekakirani installer sa Mozillinih stranica, sesticu koristim vec neko vrijeme i nikad nikakvih problema (kao ni na petici ni na cetvorci), valjda imam srece...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 23:43 (rustweaver).
16 godina
protjeran
Firefox crach

a cuj sto je jednostavniji to je ubiti stabilniji, sto ga vise nadogradjujes to postaje nestablan na recimo neke nekompatibile plugine i neke stvari.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Russa kaže...

a cuj sto je jednostavniji to je ubiti stabilniji, sto ga vise nadogradjujes to postaje nestablan na recimo neke nekompatibile plugine i neke stvari.

To je tocno. Zato moras, ako zelis ocuvati zdrave zivce, otkriti sto ga ubija. Jednostavno nabadas jedan po jedan plugin ili ekstenziju dok rusenje ne prestane, tada znas tko je krivac.

16 godina
protjeran
Firefox crach

a nisam nis instalirao na njega vec 1 mj sigurno. kako da ga postavim kao zadani pretrazivac?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tools->Options->tab Advanced->podtab General, dolje imas "Always check to see if Firefox is default browser on startup" stavi kvacicu na to. Pored toga ti je tipka "Check now" klikni na nju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 14:32 (rustweaver).
15 godina
neaktivan
Firefox crach

Ja koristim chrome i pree zadovoljan sam...

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice