Firefox - Blokira

poruka: 58
|
čitano: 10.386
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Firefox - Blokira

Ako ti kružić šteka pogledaj ovu temu,posebice ako imaš slabije računalo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox - Blokira

Kružić mi steka na Firefoxu,onako bas jako na bilo kojoj verziji.

Imam:

1GB Rama

Windows 7 Ultimate 32-bit

Stvarno neznam u čemu je problem.

E i kad sam vec pisem da spomenem da mi Chrome učitava Google 5 min.Internetska veza mi sama ima Download:8mbps Upload:0.75...

Tako da sam opet u potrazi za browserom koji mi nece blokirati i biti jako spor?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Firefox - Blokira
Marko :D kaže...

Reinstaliro i nista.Sve dodatke sam disableao osim Shockwave Flasha...tj.moj problem je kako da kazem,kad ukljucim komp..i palim firefox njemu dugo treba,kada odem da napisem na google pocne jako blokat onaj kruzic kaj se vrti i idem da pisem te mi tada ne napise pola slova jel blokira.te mi onda izbaci prozorcic not respondig...

uključen windows update,avast se ažurira ? sve to može usporavati kod dizanja windowsa odnosno paljenja pc-a
minimum rama za sedmicu?
šta se sve vrti na tom računalu?

15 godina
Firefox - Blokira

Malo ti je 1gb RAM-a za windows 7.Meni na 2 gb šteka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
seneka kaže...

Reinstaliro i nista.Sve dodatke sam disableao osim Shockwave Flasha...tj.moj problem je kako da kazem,kad ukljucim komp..i palim firefox njemu dugo treba,kada odem da napisem na google pocne jako blokat onaj kruzic kaj se vrti i idem da pisem te mi tada ne napise pola slova jel blokira.te mi onda izbaci prozorcic not respondig...

uključen windows update,avast se ažurira ? sve to može usporavati kod dizanja windowsa odnosno paljenja pc-a
minimum rama za sedmicu?
šta se sve vrti na tom računalu?

Gle meni ne steka Windows 7 niti neki programi na njemu,menu steka samo Firefox,a chrome mi je dosta spor.

Avast se ažurira i Windows Updatei su Disejblani

16 godina
neaktivan
Firefox - Blokira

znači samo ti je internet spor,sve drugo na kompu radi normalno
šta se dešava u task manageru kad otvoriš browser,koji procesi zauzimaju proc vrijeme,šta troši?
jel to odjednom ,jel prije bilo normalno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Firefox - Blokira

Ja ne mogu pogledati niti jedan flash video na win 7, bez obzira na preglednik, odmah ga sruši....

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox - Blokira

^ Probao si osvežiti drajvere?

Firefox 4 - najčešće postavljena pitanja - http://www.firefox4faq.blogspot.com/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox - Blokira

Tko?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox - Blokira

Evo ga sredio sam si Chromium i mogu reći da je puno brži od Chromea.Samo imam 2 pitanja,Kako da namjestim da se Chromium sam updatea? i Kako da postavim Chromium kao defaultni Web Browser?,jel kada odem u opcije i klikne 'Postavi Chromium kao svoj zadani preglednik' ništa se ne dešava.Jel zna možda netko?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nitko
14 godina
neaktivan

Evo ga sredio sam si Chromium i mogu reći da je puno brži od Chromea.Samo imam 2 pitanja,Kako da namjestim da se Chromium sam updatea? i Kako da postavim Chromium kao defaultni Web Browser?,jel kada odem u opcije i klikne 'Postavi Chromium kao svoj zadani preglednik' ništa se ne dešava.Jel zna možda netko?

Razlika između chrome i chromiuma je , između ostaloga, i to kaj se chromium ne osvježava automatski, ali probaj pogledat kaj je ovo:

http://www.tucows.com/preview/610632

http://www.ghacks.net/2011/01/10/chromium-updater-overview/

@Ivan_hacker

obratno je , chrome je "baziran" , blago rečeno , na chromiumu

EDIT:

Chromium is the open sourceweb browser project from which Google Chrome draws its source code.[2] The project's hourly Chromium snapshots appear essentially similar[3] to the latest builds of Google Chrome aside from the omission of certain Google additions, most noticeable among them: Google's branding, auto-update mechanism, click-through licensing terms, usage-tracking, a built-in PDF viewer and bundling of the Adobe Flash Player.

Note: Compiling chromium-beta or chromium-dev takes at least as long as compiling the linux kernel.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 8:03 (sumski).
15 godina

Start-set program acces and defaults-default web-browser

15 godina
neaktivan
Firefox - Blokira

Ma sad fkt neznam na koji browser preć.Preporučite mi jedan: 

1. Koji ima česte Updatee.
  2. Ima Extensene
  3. Podržava CSS3 i HTML5 (Na HTML5 nemora biti bas full/full - nemora ispunit sve bodove.)
  4. Brz je
  5. AutoUpdate ili npr.u izborniku opcija za update.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox - Blokira

Nitko??

0 0 hvala 0
16 godina

Ma sad fkt neznam na koji browser preć.Preporučite mi jedan:

1. Koji ima česte Updatee.
  2. Ima Extensene
  3. Podržava CSS3 i HTML5 (Na HTML5 nemora biti bas full/full - nemora ispunit sve bodove.)
  4. Brz je
  5. AutoUpdate ili npr.u izborniku opcija za update.

Opera?

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
15 godina
neaktivan
Firefox - Blokira

Da,bio sam malo prije na njoj ali me iznimno smeta sto u Full Screenu nema scrollbar

0 0 hvala 0
16 godina

Da,bio sam malo prije na njoj ali me iznimno smeta sto u Full Screenu nema scrollbar

Sve se to da srediti (na scrollbar mislim)

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
15 godina
neaktivan
Firefox - Blokira

Da,ali kako da ga stavim?

0 0 hvala 0
16 godina

Neznam sada točno, ne koristim full-screen, ali progooglaj malo i nači neš

17 godina
neaktivan

Nitko??

Uninstal Avasta,instal Comodo firewall,avira i malwarebytes,odskeniraj. Revo uninstaler,deinstaliraj mozilu,skok do registra,izbriši sve klučeve vezane uz  mozilu, i ponovno ju instaliraj.

15 godina
neaktivan
Bugy kaže...

Nitko??

Uninstal Avasta,instal Comodo firewall,avira i malwarebytes,odskeniraj. Revo uninstaler,deinstaliraj mozilu,skok do registra,izbriši sve klučeve vezane uz  mozilu, i ponovno ju instaliraj.

Sve sam to učinio i opet..

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Možda ovo? http://my-beta.opera.com/Tamil/blog/index.dml/tag/Scroll%20bar

16 godina
mind_challenge kaže...

Možda ovo?  http://my-beta.opera.com/Tamil/blog/index.dml/tag/Scroll%20bar

Probaj pa vidi. Tamil inače ima odlične tutoriale za Operu

14 godina
neaktivan
Firefox - Blokira

Moja lista:

Firefox

Chromium

.

.

.

.

Note: Compiling chromium-beta or chromium-dev takes at least as long as compiling the linux kernel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox - Blokira

Ma znam al ja to nis sad fkt ne kuzim...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox - Blokira

Zna onda netko??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox - Blokira

Probao sam na računalo koje ima 2gb rama i Windows 7 Ultimate 32-bit...Isto steka kruzic.Stvarno neznam u čemu je problem..

★★★★★ Ako sam ti pomogo stisni HVALA!! ★★★★★

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice