Ako ti kružić šteka pogledaj ovu temu,posebice ako imaš slabije računalo
Kružić mi steka na Firefoxu,onako bas jako na bilo kojoj verziji.
Imam:
1GB Rama
Windows 7 Ultimate 32-bit
Stvarno neznam u čemu je problem.
E i kad sam vec pisem da spomenem da mi Chrome učitava Google 5 min.Internetska veza mi sama ima Download:8mbps Upload:0.75...
Tako da sam opet u potrazi za browserom koji mi nece blokirati i biti jako spor?
Reinstaliro i nista.Sve dodatke sam disableao osim Shockwave Flasha...tj.moj problem je kako da kazem,kad ukljucim komp..i palim firefox njemu dugo treba,kada odem da napisem na google pocne jako blokat onaj kruzic kaj se vrti i idem da pisem te mi tada ne napise pola slova jel blokira.te mi onda izbaci prozorcic not respondig...
uključen windows update,avast se ažurira ? sve to može usporavati kod dizanja windowsa odnosno paljenja pc-a
minimum rama za sedmicu?
šta se sve vrti na tom računalu?
Malo ti je 1gb RAM-a za windows 7.Meni na 2 gb šteka
Reinstaliro i nista.Sve dodatke sam disableao osim Shockwave Flasha...tj.moj problem je kako da kazem,kad ukljucim komp..i palim firefox njemu dugo treba,kada odem da napisem na google pocne jako blokat onaj kruzic kaj se vrti i idem da pisem te mi tada ne napise pola slova jel blokira.te mi onda izbaci prozorcic not respondig...
uključen windows update,avast se ažurira ? sve to može usporavati kod dizanja windowsa odnosno paljenja pc-a
minimum rama za sedmicu?
šta se sve vrti na tom računalu?
Gle meni ne steka Windows 7 niti neki programi na njemu,menu steka samo Firefox,a chrome mi je dosta spor.
Avast se ažurira i Windows Updatei su Disejblani
znači samo ti je internet spor,sve drugo na kompu radi normalno
šta se dešava u task manageru kad otvoriš browser,koji procesi zauzimaju proc vrijeme,šta troši?
jel to odjednom ,jel prije bilo normalno?
Ja ne mogu pogledati niti jedan flash video na win 7, bez obzira na preglednik, odmah ga sruši....
^ Probao si osvežiti drajvere?
Tko?
Evo ga sredio sam si Chromium i mogu reći da je puno brži od Chromea.Samo imam 2 pitanja,Kako da namjestim da se Chromium sam updatea? i Kako da postavim Chromium kao defaultni Web Browser?,jel kada odem u opcije i klikne 'Postavi Chromium kao svoj zadani preglednik' ništa se ne dešava.Jel zna možda netko?
Evo ga sredio sam si Chromium i mogu reći da je puno brži od Chromea.Samo imam 2 pitanja,Kako da namjestim da se Chromium sam updatea? i Kako da postavim Chromium kao defaultni Web Browser?,jel kada odem u opcije i klikne 'Postavi Chromium kao svoj zadani preglednik' ništa se ne dešava.Jel zna možda netko?
Razlika između chrome i chromiuma je , između ostaloga, i to kaj se chromium ne osvježava automatski, ali probaj pogledat kaj je ovo:
http://www.tucows.com/preview/610632
http://www.ghacks.net/2011/01/10/chromium-updater-overview/
obratno je , chrome je "baziran" , blago rečeno , na chromiumu
EDIT:
Chromium is the open sourceweb browser project from which Google Chrome draws its source code.[2] The project's hourly Chromium snapshots appear essentially similar[3] to the latest builds of Google Chrome aside from the omission of certain Google additions, most noticeable among them: Google's branding, auto-update mechanism, click-through licensing terms, usage-tracking, a built-in PDF viewer and bundling of the Adobe Flash Player.
Start-set program acces and defaults-default web-browser
Ma sad fkt neznam na koji browser preć.Preporučite mi jedan:
- Koji ima česte Updatee.
- Ima Extensene
- Podržava CSS3 i HTML5 (Na HTML5 nemora biti bas full/full - nemora ispunit sve bodove.)
- Brz je
- AutoUpdate ili npr.u izborniku opcija za update.
Nitko??
Ma sad fkt neznam na koji browser preć.Preporučite mi jedan:
- Koji ima česte Updatee.
- Ima Extensene
- Podržava CSS3 i HTML5 (Na HTML5 nemora biti bas full/full - nemora ispunit sve bodove.)
- Brz je
- AutoUpdate ili npr.u izborniku opcija za update.
Opera?
Da,bio sam malo prije na njoj ali me iznimno smeta sto u Full Screenu nema scrollbar
Da,bio sam malo prije na njoj ali me iznimno smeta sto u Full Screenu nema scrollbar
Sve se to da srediti (na scrollbar mislim)
Da,ali kako da ga stavim?
Neznam sada točno, ne koristim full-screen, ali progooglaj malo i nači neš
Nitko??
Uninstal Avasta,instal Comodo firewall,avira i malwarebytes,odskeniraj. Revo uninstaler,deinstaliraj mozilu,skok do registra,izbriši sve klučeve vezane uz mozilu, i ponovno ju instaliraj.
Nitko??
Uninstal Avasta,instal Comodo firewall,avira i malwarebytes,odskeniraj. Revo uninstaler,deinstaliraj mozilu,skok do registra,izbriši sve klučeve vezane uz mozilu, i ponovno ju instaliraj.
Sve sam to učinio i opet..
Možda ovo? http://my-beta.opera.com/Tamil/blog/index.dml/tag/Scroll%20bar
Možda ovo? http://my-beta.opera.com/Tamil/blog/index.dml/tag/Scroll%20bar
Probaj pa vidi. Tamil inače ima odlične tutoriale za Operu
Moja lista:
Firefox
Chromium
.
.
.
.
Ma znam al ja to nis sad fkt ne kuzim...
Zna onda netko??
Probao sam na računalo koje ima 2gb rama i Windows 7 Ultimate 32-bit...Isto steka kruzic.Stvarno neznam u čemu je problem..