Firefox 2 -> Firefox 3

poruka: 8
|
čitano: 1.961
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Firefox 2 -> Firefox 3

Instalirao sam jucer trojku, pa me zanima dal mogu nekako preuzeti bookmarke koje sam imao u dvojci i vratiti adress bar kakav mi je bio u dvojci.

Sad mi je sve u dva reda i pise:

Bug Online

www.bug.hr

A ja bi htio da mi sve bude samo u jednom redu, znaci da mi pise

www.bug.hr

www.google.com

www.index.hr itd.

I takodjer, sad mi pamti samo zadnjih 12 adresa i nemam mogucnosti scrolanja, dakle ako napisem neki link koji sam vec prije napisao, on mi ne ostane zapamcen (odnosno ostane jos od prije, ali ja ne mogu do njega) pa ga svaki put moram pisati

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 2 -> Firefox 3

Meni se je to samo premjestilo.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Firefox 2 -> Firefox 3

trebao si prije deinstalacije dvojke exportat bookmarke i onda ih u trojki samo importaš i sve bude ok. tako ja radim od pradavnih dana. baš jučer sam reinstalirao xp i to sam napravio i kad sam instalirao firefox samo sam napravio import i sve pet

kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

trebao si prije deinstalacije dvojke exportat bookmarke i onda ih u trojki samo importaš i sve bude ok. tako ja radim od pradavnih dana. baš jučer sam reinstalirao xp i to sam napravio i kad sam instalirao firefox samo sam napravio import i sve pet

Jel ih mogu jos uvjek nekako exportat? Jel su oni negdje spremljeni?

I jel zna netko kako da si sredim adress bar?
17 godina
neaktivan
Firefox 2 -> Firefox 3

Najlakše ti je preko ovog programa napraviti backup cijelog FF profila.

tako ćeš sačuvati bookmarke, extenzije, passworde...

Ako hoće exportati sa bookmarke u meniju bookmarks idi na Organize bookmarks...

i tamo idi na Import and Back up... i odaberi Export HTML.

To je to!

Jaunty user :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Firefox 2 -> Firefox 3

Dobro, al dal postoji sad neki nacin da si vratim ove iz dvojke? Jesu oni negdje spremljeni?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Dobro, al dal postoji sad neki nacin da si vratim ove iz dvojke? Jesu oni negdje spremljeni?

sumnjam. ako si instalirao noviju verziju onda nema ničega od one stare. pogledaj još u C:\Documents and Settings\UserName\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\g4ivtss3.default (tako je kod mene) i tu se nalazi bookmarks.html i u njemu ima spremljenih par bookmarkova. ali čisto sumnjam.

tako sam i ja prije možda pola godine ili više deinstalirao stari firefox na kojemu sam imao cijelo čudo bookmarka i onda sam poludio kad sam se sjetio da ih nisam exportao, i zato sad uvijek ih prvo exportam i onda čim instaliram noviju verziju odmah ih importam i sve ok. svi su tu kao štu su bili i u starijoj verziji, samo što ih ja moram još malo ručno premještat, ali to sve traje manje od pola minute
Tkojesmojetipkovniceukraorazmaknicu(Space),nekamijehitnovrati.
17 godina
neaktivan
Firefox 2 -> Firefox 3

Evo, ponovo sam instalirao stari preko nove verzije i svi su mi bili tu, onda sam ih exportao, pa stavio novu, pa importao. Cudno

Uglavnom, hvala svima za pomoc ovo oko exportanja i importanja, nisam znao za to

Sad me jos zanima da li se moze nekako promjeniti adressbar, da mi pise samo adresa, a ne i naslov stranice?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice