Facebook VS MSN zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 2.056
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Facebook VS MSN

Svi komentari dozvoljeni............

Moja konf.: Gigabyte EP45-DS3L, Intel Core 2 Duo E7400 @ 2.8 Ghz, Sapphire Radeon HD4850 512 MB, Samsung Spinpoint F1 640 GB, 2 x 2 GB 800 Mhz, Samsung T220 22", Antec Twelve Hundred.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Facebook VS MSN

msnCool

JAGSHEMASH !!!
16 godina
mah..nijedno ni drugo nevalja....al obadvoje koristim xD...povremeno =)
16 godina
neaktivan

msn retardiran, facebook retardiran ali oboje koristim :)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Facebook VS MSN

msn koristim jer je široko rasprostranjeni protokol, ali ne koristim msn messenger čisto iz razloga jer mi nije simpatičan... msn je najrasprostranjeniji jer se msn messenger dobiva u svakom majkrosoftovom OS-u, pa je stoga svim korisnicima, osobito onim nezahtjevnim, sasvim "simpatičan"...

naravno, rasprostranjenost protokola nužno i ne znači njegovu kvalitetu. ali ako netko nema yahoo, a ima msn, a ja imam oboje, nužan korak za povezivanje je korištenje msn-a...

facebook za dopisivanje daleko kaska za msn-om!

0 0 hvala 0
17 godina
Facebook ne koristim, ali koristim MSN. Iako bi volio da svijet polako predje na google talk. Pa cu zagovarati tu ideju :) Mogli bi mi svi preci na google talk hehe
16 godina
neaktivan
Facebook VS MSN

Pa kakva je ovo poredba? U čemu ih porediš?

Evo da si uporedio MSN i Yahoo ili neki drugi instant message-ing protokol...

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kakve veze ima facebook sa msn-om? Mislis na usporedbu  Live spaces-a i facebooka?

Think locally, act globally...
17 godina
Ja bi prije rekao da je ovo "mjerenje" ovisnosti o jednom ili drugom pa da napise ko je od cega vise bolestan :) hehe
17 godina
Adin kaže...
Facebook ne koristim, ali koristim MSN. Iako bi volio da svijet polako predje na google talk. Pa cu zagovarati tu ideju :) Mogli bi mi svi preci na google talk hehe
 Tako je... Nije dosta za google da nas prati preko google trazilice, androida, google eartha, chrome-a,  da nam pregledava mail i dokumente preko gmaila i google apps-a, sad cemo mu jos dati da nam i svaki chat pretrazuje preko google talka. Ne hvala... Belji se
Think locally, act globally...
16 godina
neaktivan
Adin kaže...
Ja bi prije rekao da je ovo "mjerenje" ovisnosti o jednom ili drugom pa da napise ko je od cega vise bolestan :) hehe
 ahh.. onda nisam ni od jednog ni drugog bolestan.. heheheSmijeh
17 godina

najbolji je MSN na "Appear offline"

16 godina
Facebook VS MSN

Ja veoma rijetko koristim msn,a imam onaj koji dođe s windows xp-om. Imam i facebook koji pogledam jednom u 20 dana tak da nisam neki ovisnik.

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

najbolji je MSN na "Appear offline"

Pa možeš to i na facebooku! Da niko ne vidi da si online!
17 godina
neaktivan
Facebook VS MSN

Tema stvorena za spam!

CLOSED!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: