Facebook vrijeme problem

poruka: 8
|
čitano: 1.831
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Facebook vrijeme problem

Naime kada mi netko napise komentar slike, poveznice ili slicno u obavjestima vrijeme kada je komentirano je totalno pogrešno,

primjera komentirano prije 2 min meni piše prije 9 sati,

još gore mi je kada igram Top Eleven Manager vrijeme igranja mi je skroz loše ne mogu pratit ni jednu tekmu...

Kada odem na drugi komp sve je uredu, vrijeme pokazuje tocno, kako da riješim taj problem? Pomagajte dobri ljudi....

Marko

2 0 hvala 0
16 godina
Re: Facebook vrijeme problem
Fugitive kaže...

Naime kada mi netko napise komentar slike, poveznice ili slicno u obavjestima vrijeme kada je komentirano je totalno pogrešno,

primjera komentirano prije 2 min meni piše prije 9 sati,

još gore mi je kada igram Top Eleven Manager vrijeme igranja mi je skroz loše ne mogu pratit ni jednu tekmu...

Kada odem na drugi komp sve je uredu, vrijeme pokazuje tocno, kako da riješim taj problem? Pomagajte dobri ljudi....

i meni isto..stvarno neznam zasto..

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
16 godina
odjavljen
Facebook vrijeme problem

Facebook je suviše bugovita društvena mreža za što je objašnjenje velik broj korisnika. Mene čudi što uopće radi...

...
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
moderator
Facebook vrijeme problem

vjerojatno ću reć glupost, ali da vam nije u windowsu podešena kriva vremenska zona?

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
kingmedo kaže...

Facebook je suviše bugovita društvena mreža za što je objašnjenje velik broj korisnika. Mene čudi što uopće radi...

poduzimaju ovi u facebooku nesto da to rjese??? vidim meni je vec dugo vrijeme tako..

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan

A joooj XXX-Man legendo izgleda da je baš to bio problem, pa ovo je vjerovatno zadnje na ceg pi pogledao HVALA HVALA HVALA HVALA

Marko
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 16:23 (Fugitive).
16 godina
moderator
Fugitive kaže...

A joooj XXX-Man legendo izgleda da je baš to bio problem, pa ovo je vjerovatno zadnje na ceg pi pogledao HVALA HVALA HVALA HVALA

imao sam isti problem, ali na mobitelu pa mi je to palo na pamet :D

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
16 godina
neaktivan

ipak ima nekakvih problema i sada al sada shvacam da i sama igra i fejs pun bugova, ajd valjda ce nadoci...

Marko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice