Facebook tema zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.796
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Facebook tema

imam neku temu na facebook-u i zelio bi imati staru stock temu

browoser: google chrome

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Facebook tema

kak misliš staru stock temu? Neodlucan

Atomska bubamara
14 godina
neaktivan
Facebook tema

Pozdrav Ekipo,

Može li mi netko pomoći da si vratim profil na fecu i svoj mail jer izgleda da su mi hakirali.....nije da sam ovisan o faceu ali povratio bi si nazad jer tamo imam slika od svoje obitelji prijatelja itd jer ne želim da se itko drugi koristi mojim profilom a nemogu si promjeniti lozinku jer mi niti mail ne radi da dobijem kod za promjenu lozinke.

Ako mi itko može pomoći neka se javi....Pozdrav
navigare

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Facebook tema

pogledaj ovo

Please choose one of the options below.

1. If the login email address that you normally use to log in to your Facebook account has been taken over by another person (i.e., you can no longer access your email account), click here.

2. If the login email address listed on your Facebook account has been removed by another person (i.e., someone has replaced your login email address with one that you do not control), click here.

čini mi se da tebi treba prva opcija

Atomska bubamara
17 godina
neaktivan
Facebook tema

@ Autor:

Te "teme" su obično skripte koje chrome instalira kao ekstenzije.

Znači samo obriši odgovarajuću ekstenziju.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Facebook tema
Ovo mi ništa ne pomaže.....oni opet trube nešto po svoje i neznaju o čemu je riječ jer si nemogu promjeniti pass kad mi mail isto ne radi tako... ne razumijem, šta se to nikom e nije desilo i vjerujem da postoji neko riješenje???
Jel mi može netko provalit u face i da mi napravi novu šifru, bio bi mu jako zahvalan i sigurnost mu je zajamčena i isto tako da mi povrati mojo stari mail
Hvala
navigare

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice