Vjerovatno će uskoro FB napraviti uslugu preko koje će se moći vršiti video pozivi i onda će svi se (opet) čuditi
i smatrati FB ''revolucionarnim'' otkrićem.
Uh nedo bog! Zasto? Zato sto vec i sad serveri zajebavaju,kamoli jos video poziv pokrenut!
Vjerovatno će uskoro FB napraviti uslugu preko koje će se moći vršiti video pozivi i onda će svi se (opet) čuditi
i smatrati FB ''revolucionarnim'' otkrićem.
Uh nedo bog! Zasto? Zato sto vec i sad serveri zajebavaju,kamoli jos video poziv pokrenut!
Prije češ dobit na lotu nego da facebook ukinu! -.-"
ja sam čuo da će se facebook cijeli obrisati u ponedjeljak (31.5.2010.), nemojte mi se smijati jer su to samo glasine
ja sam čuo da će se facebook cijeli obrisati u ponedjeljak (31.5.2010.), nemojte mi se smijati jer su to samo glasine
Pogledaj mi nick na forumu.
Bez uvrede ali ovo mi je glupo opravdanje. Prije nego što je Facebook postojao bilo je masu IM i VoIP programa, e-mail i razni softver za video pozive itd. s kojima si mogao komunicirati s prijateljima. Sada je odjedanput Facebook otkrio toplu vodu.
Bez uvrede, nađi ti nekog na skypu s kime si izgubio kontakt prije 10 godina. Šansa ti je = 0.
Ponavljam, ne odgovarati(?), imaš miljarde drugih stranica koje možeš koristiti.
Veca je vjerovatnost da se ova tema zakljuca nego FB ugasi
evo zanima me pošto se mnogo govori po faceu da če se 31-12-2010 ukinuti ono wtf? ja osobno ne vjerujem u to zbog tog jer imaju preeveliku zaradu od reklama, što vi mislite o tome?
Pa cim si to naucio na fejsu da ce se ugasiti i jadan morao ovdje doci da cujes tudja misljenja, oh kvragu cemu se i trudim...
nema šanse...čak će se novi mesaja ukazat kroz fejs.
Ne znam zašto neki od vas nedoraslih galame toliko protiv fejsbuka. Ne morate ga koristiti ako ne želite. Vrlo jednostavno. Preko 350M ljudi ga žele koristiti, i to na kraju krajeva nije ni vaša briga. Idi tamo gdje želiš. Točka.
Točno to!
Poanta cijele priče.
Tjera li vas netko da imate acc na Faceu, da ga koristite?! Ne.
Ako vam se ne sviđa nemojte ga koristiti.
Ovo da loše utječe na ljude, to su si ti ljudi krivi, a ne Face.
Okrivljavanje Facea za uništavanje života je slično okrivljavanju igri zbog iste stvari.
I kako su i u slučaju igara krivi samo korisnici, tako je to i u slučaju Facea.
Kakve slicnosti imaju Skype ili MSN sa Facebookom?
Ne, nece se "ukinit" Facebook....nisu ludi odreci se love koja se "okrece" na toj "mrezi".
Može ovako:
A sve bih zamolio da se okane rasprave o Facebooku... Hvala
Bez uvrede ali ovo mi je glupo opravdanje. Prije nego što je Facebook postojao bilo je masu IM i VoIP programa, e-mail i razni softver za video pozive itd. s kojima si mogao komunicirati s prijateljima. Sada je odjedanput Facebook otkrio toplu vodu.
Bez uvrede, nađi ti nekog na skypu s kime si izgubio kontakt prije 10 godina. Šansa ti je = 0.
Ponavljam, ne odgovarati(?), imaš miljarde drugih stranica koje možeš koristiti.
Bez uvrede, ali da si htio ostati u kontaktu s nekim ostao bi i ne bi ga "izgubio" neovisno o Skype-u, facebook-u itd.
Ja osobno ne odgovaram ljude od facebook-a (ako to misliš). Samo mi je nepojmljivo gledati ljude kako smatraju facebook svetom kravom bez ikakvih mana, jedinim načinom komunikacije i ostajanja u kontaktu s nekime. Još će podijeliti povijest na svijet prije facebooka i poslije facebooka.
Meni tak svjedno. Imam profil na koji odem svake prjestupne. Facebook je bila dobra ideja u početku ali postaje spam mreža. Svakim danom te ljudi zagnjave za stvari koje te ne zanimaju i makar ti po 100 puta ignoriraš zahtjeve za retardvile i takve gluposti, oni ti konstantno šalju. Osim toga to su razne spam poruke što ti je na umu koje se svode na svakakve gluposti. Plus kad nešta pošalješ nema uređivanja i brisanja.
Uglavnom kao što sam rekao ideja je bila dobra ali pretvara se u teško smeće. Ja za komunikaciju sa prijateljima koristim xfire, mobitel ili odem do njih.
Meni tak svjedno. Imam profil na koji odem svake prjestupne. Facebook je bila dobra ideja u početku ali postaje spam mreža. Svakim danom te ljudi zagnjave za stvari koje te ne zanimaju i makar ti po 100 puta ignoriraš zahtjeve za retardvile i takve gluposti, oni ti konstantno šalju. Osim toga to su razne spam poruke što ti je na umu koje se svode na svakakve gluposti. Plus kad nešta pošalješ nema uređivanja i brisanja.
Uglavnom kao što sam rekao ideja je bila dobra ali pretvara se u teško smeće. Ja za komunikaciju sa prijateljima koristim xfire, mobitel ili odem do njih.
Ti pozivi na Farmville i sl. se blokiraju...
Samo cekam dan kad se na jednom od chanova organizira dan za DOS invasion ili nekaj žeščeg na FB.
Kako? Molio bi ako nije prob.
Da Zynga se povlači sa facebooka! :)
Ne znam zašto neki od vas nedoraslih galame toliko protiv fejsbuka. Ne morate ga koristiti ako ne želite. Vrlo jednostavno. Preko 350M ljudi ga žele koristiti, i to na kraju krajeva nije ni vaša briga. Idi tamo gdje želiš. Točka.
Točno to!
Poanta cijele priče.
Okrivljavanje Facea za uništavanje života je slično okrivljavanju igri zbog iste stvari.
To ne možeš reći za sve korisnike. Postoje i oni maljoteni koji dnevno provode 24 sata na facebooku jer ovisni i nisu dovljno jaki da odu sa njega. A facebook još potiče te mlade korisnike da stvaraju svoje profile i objavljuju slike. Tu je kriv facebook zato što je doustio maloljetnicima napraviti svoj korisnički račun. Maloljetnici nisu dvoljno pametni ni jaki da se odupru društvu jer većina djece sada ima facebook. Oni ne znaju kakve im opasnosti prijete tamo što se posebno vidi iz toga što prihvaćaju tisuću prijatelja od kojih ni jednoga ne poznaju. Facebook nerijetko postane i mjesto diskriminiranja određenih osoba. A mnogi tu upoznaju iz zabave neznance pa ih oni navuku da se satanu. Što vrlo često(ne uvijek) završava ubojstvima i silovanjem. Ima slučajeva u kojima se facebook pokazao korisnim no više je onih u kojima je facebook itakao odmogao. Pretraživanje facebook profila djece često je zabava pedofilima i silovatelja pa i ubojicama.
Rekli biste to su roditelji krivi. No nisu roditelji jer ih i većina ne zna što je facebook. Njihova predodžba o facebooku je nekakava pozitivna i onkava kakvom je prikažu djeca.
Usto postoji i privatnost ljudi koja je na facebooku vrlo ugrožena. Nakon što ljudi obrišu fotografije facebook ih i dalje čuva. Sve on to stavi u pravilima koja moraš prihvatiti koje nitko nečita.
Sada biste rekli krivi roditelji
Ma od toga da ce ga ukinuti nema nista, niko nije lud odreci se lake zarade...
Jer ne radi se samo tu o nekolicini ljudi koji stoje iza fejsa...u igri su mnogo vece ribe, pa Microsoft ima 3% dionica facebooka a vjerovatno ih ima i jos velikih firmi. A kao sto svi znamo ne odricu se oni love tako lako.
Mene najvise smeta to sto ljudi previse oslanjaju na taj facebook a sve manje ima face-to-face kontakata...Pre nekog vremena sam izasao i u klubu sam stajao pored momka koji je muvao curu jedno pola sata i umjesto da je pita za broj telefona pa da odu na kafu ili sl. on nju pita ima li ona fejs profil...pa sta reci vise. Naravno nije dobio ni profil a ni broj.
Točno to!
Poanta cijele priče.
Tu je kriv facebook zato što je doustio maloljetnicima napraviti svoj korisnički račun.
...
Ali ova ''današnja'' djeca su ti pametna, pa ti oni stve da imaju više od šta-ja-znam-koliko-godina je potrebno za registraciju...
Što se tiče ostalog, polako se roditelji educiraju, evo prošli tjedan je u mom mjestu bio ''sastanak'' u školi gdje su roditeljima ukazali na opasnosti od interneta i Facebooka. Valjda, nisam bio...
Kažeš prijateljima da lagano odjebu s tim zahtjevima...
Meni više ne dolaze...
U hebate,najvise me iritira sada sto ekipa radi kao ona dogadanja i onda svima posalju to i napisu "dan hebanja" dan slatanja muskaraca" i onda mene pozovu,reko daj zahebite s tim dosadni ste ko kita i sad imam barem 10 dogadanja i sve neka njesra.
Kažeš prijateljima da lagano odjebu s tim zahtjevima...
Meni više ne dolaze...
Nisam mislio bas tako. hehe
Ma znam da nisi tako mislio, ali meni više ne dolaze pozivi, a mislio sam da sam nešto mijenjao u postavkama, ali nemogu naći ništo takvo...
Možda im je dosadilo slati, kad ionako svaki ignoriram...
ma neka ga vise ukinu, ima nekih likova iz mog razreda koj su i za vrijeme sata na njemu, o odmoru da ne pricamo, onda kad meni kazd da sam i ja kad kod oni pogledaju ulogiran, i istina, al ja u isto vrijeme imam otvoren facebook i jos jedno 20 str...
ako ocete pricati odes na gmail i upalis chat, tak i takmoras imat mejl da imas otvoris face...
to je gamad, da meni ne treba da pricam s nekim frendovvima u puntu preko njega( idioti napravili mejl samo za face i od tada ga nisu otvorili) a mob se placa, istog bi ga trena pobriso, a i sve vise razmisljam o tome...
svako ima svoje misljenje, al znam sve o toj ovisnosti pa sastra mi ima 4 profila i na svakom je nonstop, te hana, te hanaprincess, te hanaxXxprivatnoxXx, sta sve ne...
*ebes to ko sto je reko mudrac par strana prije *icku mogu i vani zbarit sta ce mi fejs XD
evo zanima me pošto se mnogo govori po faceu da če se 31-12-2010 ukinuti ono wtf? ja osobno ne vjerujem u to zbog tog jer imaju preeveliku zaradu od reklama, što vi mislite o tome?
oš iskreno? "Boli me ku.rac!!"
oš iskreno? "Boli me ku.rac!!"
CARE!!! XD
To ne možeš reći za sve korisnike. Postoje i oni maljoteni koji dnevno provode 24 sata na facebooku jer ovisni i nisu dovljno jaki da odu sa njega. A facebook još potiče te mlade korisnike da stvaraju svoje profile i objavljuju slike. Tu je kriv facebook zato što je doustio maloljetnicima napraviti svoj korisnički račun. Maloljetnici nisu dvoljno pametni ni jaki da se odupru društvu jer većina djece sada ima facebook. Oni ne znaju kakve im opasnosti prijete tamo što se posebno vidi iz toga što prihvaćaju tisuću prijatelja od kojih ni jednoga ne poznaju. Facebook nerijetko postane i mjesto diskriminiranja određenih osoba. A mnogi tu upoznaju iz zabave neznance pa ih oni navuku da se satanu. Što vrlo često(ne uvijek) završava ubojstvima i silovanjem. Ima slučajeva u kojima se facebook pokazao korisnim no više je onih u kojima je facebook itakao odmogao. Pretraživanje facebook profila djece često je zabava pedofilima i silovatelja pa i ubojicama.
Rekli biste to su roditelji krivi. No nisu roditelji jer ih i većina ne zna što je facebook. Njihova predodžba o facebooku je nekakava pozitivna i onkava kakvom je prikažu djeca.
Usto postoji i privatnost ljudi koja je na facebooku vrlo ugrožena. Nakon što ljudi obrišu fotografije facebook ih i dalje čuva. Sve on to stavi u pravilima koja moraš prihvatiti koje nitko nečita.
Sada biste rekli krivi roditelji
Kratko rečeno: LOL!
Prvo, Facebook ni na koji način ne utječe na živčani sustav čovjeka bilo koje dobne skupine, dakle Facebook ne izaziva ovisnost. To su glupa naklapanja američkih džepnih psihologa. Što sve neće danas ući pod ovisnost?? Samo se treba sjetiti da bi onda Facebook spadao u isti koš kao i teške droge... :-/
Drugo, kakve si samo nebuloze pisao u svom postu (posebno ovo boldano); daj se skockaj i promisli prije nego što nešto napišeš. Daješ vrlo neozbiljnu crtu anti-facebook koaliciji... :)