Facebook se ukida?

poruka: 237
|
čitano: 118.244
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Facebook se ukida?

A mislim da od toga neće biti koristi.

"ubiješ jednu muhu, njih 15 ih se dođe osvetiti" , tako da i ako se ukine Facebook, stići će Headbook, LegBook i sl.

Ja sam tek prije par dana deaktivirao "fejs" nakon skoro 2 godine korištenja, i napokon sam osjetio neki mir xD

Nije bilo lako, i sad, kad upalim internet, prvo počnem pisat fac.. i onda se sjetim da ga nemam, i počenem se glupo osječatiSmijeh

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Facebook se ukida?

Slažem se. Izmislit će on još sto stvari -.-

Ni ja neam fejs i osjećaj je dobar :D ionako puno visim na kompu, šta bi bilo da imam još to :S :)

Ivona Pehar
15 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

A vi sto mislite da ste za ukidanje FB a zasto onda neobrisete profil i na Forumu jer si i tu u kontaktu s ljudima isto kao i na FB???

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
Facebook se ukida?

Kolko ja znam profil na Facebook-u i BUG forumu se NE MOGU OBRISATI,NEGO SAMO DEAKTIVIRAT,  iako bi bilo bolje da možeš baš obrisat.

EDIT: pardon na BUG forumu korisnik ne može deatktivirat (obrisat) svoj profil nego se zamoli moderatora da ga deaktivira

Um caruje, snaga dobro dođe :P
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 18:27 (Krešo91).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Face se ukida???

sunce te grebalo, LOL! Smijeh

Nudim pozivnice za Lockerz. PM na mail (leonardo.vrcek@gmail.com) ili za invite posjetite ovu stranicu: http://www.wix.com/invitez/tehlockerzinvitez
15 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Bez uvrede decki ali ja imam profil na FB jer imam dosta prijatelja koji su otisli u strane zemlje i uvijek sam s njima u kontaktu a sta bih bilo da ih nazovem na mobitel koliko bih potrosio KN!!

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Kolko ja znam profil na Facebook-u i BUG forumu se NE MOGU OBRISATI,NEGO SAMO DEAKTIVIRAT,  iako bi bilo bolje da možeš baš obrisat.

EDIT: pardon na BUG forumu korisnik ne može deatktivirat (obrisat) svoj profil nego se zamoli moderatora da ga deaktivira

evo za izbrisat profil: https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

16 godina
neaktivan
Diavol kaže...
Krešo91 kaže...

evo za izbrisat profil: https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

ali tvoji podatci i slike kod njih ostaju

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
Diavol kaže...
Krešo91 kaže...

za to ne znam Izlanuo se

al mozes maknut sve tagove,izbrisat slike i promijenit podatke Smijeh

15 godina
neaktivan

Je, al ovdje ne provodim puno vremena, za razliku od fb. I nije niko spomenuo kontakt s ljudima, to i je najveća prednost!

Nego izaziva "ovisnost" i puno se vremena potrati na to... ne znam, ja nemam nikakvo loše mišljenje o fb, al da mi smeta što će ga ukinut, ne smeta mi nimalo.

Ivona Pehar
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

A šta bi ti, da zbog tebe proraidaju sve backupe da bi izbrisali tvojih par slika?  Smijeh

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
neaktivan

Jedva cekam!! Nek maknu to smece.. Steta sto ga osobno ne mogu unistiti..Smijeh

Moj posao s Interom je završen, sada želim naslov s Realom!
15 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Citao sam dana da su osnivaci Facebooka rekli kako ce vratiti nazad privatnost jer se boje bankrota, i kako je na Google trazilici jedno od najtrazenijih pojmova postalo "deleting facebook account".

Rekli su vratiti apsolutno sve, cak i kad lajkas nesta da moze birati hoce li to netko vidjet na svojim profilima, a ta privatnost ce raditi i retroaktivno, na informacije kreirane i prije ovoga vracanja privatnosti.

Cudim se kako jos nema na Bug Onlineu te vijesti :S

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Facebook se ukida?

Ne znam zašto neki od vas nedoraslih galame toliko protiv fejsbuka. Ne morate ga koristiti ako ne želite. Vrlo jednostavno. Preko 350M ljudi ga žele koristiti, i to na kraju krajeva nije ni vaša briga. Idi tamo gdje želiš. Točka.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 14:09 (Buffer Overflow).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Ne znam zašto neki od vas nedoraslih galame toliko protiv fejsbuka. Ne morate ga koristiti ako ne želite. Vrlo jednostavno. Preko 350M ljudi ga žele koristiti, i to na kraju krajeva nije ni vaša briga. Idi tamo gdje želiš. Točka.

Aj' ti to njima objasni... Oni opet po deru svom (''Facebook sranje'' i sl.)...

Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

Bez uvrede decki ali ja imam profil na FB jer imam dosta prijatelja koji su otisli u strane zemlje i uvijek sam s njima u kontaktu a sta bih bilo da ih nazovem na mobitel koliko bih potrosio KN!!

Bez uvrede ali ovo mi je glupo opravdanje. Prije nego što je Facebook postojao bilo je masu IM i VoIP programa, e-mail i  razni softver za video pozive itd. s kojima si mogao komunicirati s prijateljima. Sada je odjedanput Facebook otkrio toplu vodu.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 19:26 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Da,ljudima je lakse. Shvatite da nisu svi informaticki sposobni. 

The critic has to educate the public; the artist has to educate the critic.
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Bez uvrede ali ovo mi je glupo opravdanje. Prije nego što je Facebook postojao bilo je masu IM i VoIP programa, e-mail i  razni softver za video pozive itd. s kojima si mogao komunicirati s prijateljima. Sada je odjedanput Facebook otkrio toplu vodu.

Pozdravi vjetrenjače Osmijeh

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
15 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Ma to samo stvaraju neku euforiju da se još više rulje navuče na "fejs". Bitno da se priča okolo,pa kud svi turci tud i ćosavi Mujo.

Svaka čast onima koji koriste za komunikaciju s ljudima koje nevide jer su daleko.

Ali sjedit cijeli dan i igrat one glupe "igrice" i drobit samo po lijevoj tipki miša, to je čisto zaglupljivanje.

IdEš
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

da bar...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Buffer Overflow kaže...

Tako isto mozes reci linuxasima da ne moraju koristiti windowse nego svoj linux, pa se svejedno bune kako je M$ zlo i kako treba ukinuti windowse. Jednostavo ako vecina nesto koristi, moras i ti... ili propadas. Sa nekoristenjem windowsa mozda gubis kvalitetne aplikacije/igre, sa nekoristenjem facebooka gubis prijatelje/poznanike.

Think locally, act globally...
17 godina
Facebook se ukida?

Nažalost, postao je nužno zlo.....

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Ne znam što forumaši BOL-a imaju protiv fejsa, mislim 350 milijuna ili koliko već ljudi ima profil i sad je njima to ok,a tu nekoj šačici (globalno gledajući) ljudi ne odgovara fejs jer im je previše društven.... Ovdje se samo nabrajaju negativne strane fejsa, kao da je zdravo biti puno na kompjuteru kao većina forumaša, ovako se barem socijalizirate, jer realno gledajući sigurno (yeah right -.-'') će djevojka pasti na lika koji ima +4k sati cod-a ili wowa.

Ako nekome smeta fejs,ne mora imati profil i to je to

Arsenal 4EVER

1 0 hvala 0
17 godina
rooswelt1991 kaže...

nuzno??vidis ja ga nemam i uopce mi netreba

17 godina
protjeran
SupremeCommander kaže...

Tako isto mozes reci linuxasima da ne moraju koristiti windowse nego svoj linux, pa se svejedno bune kako je M$ zlo i kako treba ukinuti windowse. Jednostavo ako vecina nesto koristi, moras i ti... ili propadas. Sa nekoristenjem windowsa mozda gubis kvalitetne aplikacije/igre, sa nekoristenjem facebooka gubis prijatelje/poznanike.

CMS poput Facebooka se ne može uspoređivati sa OS-om. Da se raspadne Facebook (serveri, bankrot...), nema nikakvih gubitaka jer ima brdo drugih društvenih CMS-ova i programa za komunikaciju.

Kao da je problem modificirati Drupal i koristiti ga kao Facebook.

Kao što reče Dvorak: "Koncept društvenih mreža ima elemente koje treba razumjeti kao alate. Recimo da želite upoznati nekoga: možete koristiti cijeli niz web servisa i alata kako biste upoznali hrpe ljudi iz različitih pobuda. I to je korištenje web sadržaja kao alata. No možete također preseliti u virtualni svijet i tamo tavoriti i upoznavati ljude! Second Life je primjer ovakve vrste rješenja. Odmah je jasna razlika između alata i rješenja: ako se Second Life ugasi, gubite sve prijatelje, identitet i sve što ste tamo stvorili - drugim riječima, gubite sam sadržaj. Kada se ugasi alat, nema ovakvog gubitka sadržaja."

Sveučilište u Virginiji, Purdue i još neke ugledne visoke škole su odlučile iskoristiti Facebook kao rješenje za godišnjak 2011, umjesto tradicionalne izrade godišnjaka, a trend je da i ostala sveučilišta i visoke škole idu prema tom trendu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 20:33 (the_tux).
17 godina
R4zOR229 kaže...
rooswelt1991 kaže...

nuzno??vidis ja ga nemam i uopce mi netreba

A za mene jest nužno, jbg, "sad su svi tamo" i nema boljeg načina za dogovoriti nešto, ili raspraviti.

17 godina
SupremeCommander kaže...
sa nekoristenjem facebooka gubis prijatelje/poznanike.

LOL.

Takve prijatelje je i bolje izgubiti.

Ja koristim skype.

Zašto?

Jer imam kontakte isključivo ljudi s kojima se želim čuti u bilo koje doba, koji mi ne smetaju.

Nakon 2 dana korištenja Face-a, iako pod pseudonimom, shvatio sam da se jednostavno ne možeš otarasiti napadnih ljudi.

Dodaš frenda, odigraš poker, pa te dodaju ljudi jer si se morao dogovoriti za faks. Onda netko kaže, pa to je Luka (iako sam stavio drugo ime baš zato) pa te dodaju ljudi s kojima baš i nisi u kontaktu.

I onda kad se želiš zbilja nešto korisno dogovoriti, ulogiraš se, pa te zaskoči 25000 raznoraznih p*zdarija. OK pobrišeš sve da ti ne zatrpa profil (pa nevidiš bitno), uključiš konačno (nakon pola sata) chat, nisi ni poslao prvu poruku, već ti se javlja 10 (nepoželjnih) poznanika "EEEEEEEJJJ DI SIIIIIII, ŠTA RADIŠ, KAD ĆEMO NA KAVU, ODBIJAŠ ME VEČ PETI PUT SAD ZBILJA MORAŠ DOČ".

I što sad? Pop*zdiš, isključiš Face i nazoveš frenda da se javi na Skype i da se dogovorite oko ispita, fino ti pošalje upute/šalabahtere, podsjetnike, ako je dulje šalje na email.

Ako treba nešto bolje objasniti uključiš video i problema nema, Ti, on/ona i dogovor.

Facebook je odličan alat za one poznanike koje izbjegavaš (a svi ih imamo). Može te harasati koliko je god njega volja, a ako ga izbrišeš onda ispadneš kreten.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
Paolo2612 kaže...
dragec0 kaže...

Pa to ti je danas tak prodaje se i podmece svasta, ko nekaj revolucionarno i ne znam kaj posebno a ustvari je samo zamisljeno da zaradi lovu i nist vise a to je Fejsbruk danas normalno.Nevinašce

15 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Lock?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Facebook se ukida?

Vjerovatno će uskoro FB napraviti uslugu preko koje će se moći vršiti video pozivi i onda će svi se (opet) čuditi

i smatrati FB ''revolucionarnim'' otkrićem.

HR-INVITES, otvoren preko irc interviewa: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice