Facebook problem

poruka: 49
|
čitano: 15.617
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Facebook problem

E,ovako...imam jedan facebok problem.Kad se hoču logirati na fejs napišem adresu i lozinku i napiše mi :  

Molimo vas pregledajte vašu nedavnu aktivnost na vašem korisničkom računu

Your account was recently accessed from a location we're not familiar with. For your protection, please review your recent activity to make sure no one is using your Facebook account without permission.

Provjera Vaših aktivnosti će potrajati samo nekoliko trenutaka. Započeti će postavljanjem nekoliko pitanja kako bi potvrdili da je to Vaš korisnički račun. (Ako prepoznamo Vaše računalo, ovaj korak će se preskočiti.)

Zna li tko možda u čemu je problem???
Dubach
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 23:03 (Dubach-Orehovica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Facebook problem

jel zna ko??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Facebook problem

1.Imaš gumb uredi.

2.Čekaj malo,naći če se netko ko če odgovorit.

3.Hebo fas Facebook!

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook problem

pa nemožeš za 5 minuta dobiti odgovor,strpi se malo

My xf.mirkeckiller
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Facebook problem

?

Dubach
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Facebook problem

Netko vec koristi tvoj face, a nemozete bit obadva u isto vrijeme na istom acountu(valjda se pise tako)

Google is your friend!!!
16 godina
neaktivan
E, pa?! Što bismo mi sad trebali?
Pa lijepo piše da moraš odgovorit na par pitanja! Jesi to napravio?
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina

Prvo si trebao to prevest sa googleom, pa onda ako ti nesto nije jasno pitat.. al ne vidim sta ti nema bit jasno kad ti sve pise

Google is your friend!!!
17 godina
Facebook problem

Facebook te upozorava da je netko pristupio tvom FB accountu s IP-om za koji smatraju da nije tvoj. Promijeni lozinku i provjeri si računalo, da nemaš kakve trojane ili sličnu gamad.

www.MojPortal.com.hr | http://twitter.com/MojPortal
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook problem

Evo i ja imam jedan problem sa FaceBook-om. Prije par mjeseci sam kreirao "bezvezni" FaceBook account jer mi je bio potreban za nešto. Sad mi je ponovo potreban, no pošto sam kreirao novi E-AMil baš za taj facebook account sada se više ne sijećam kako je E-Mail glasio. Jedino se lozinke sječam. Da li bi mogao kako pristupiti tom akauntu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pogledaj na tom profilu ako se sićaš imena u info da li postoji e-mail adresa ili zamoli nekog od ljudi tko ima taj fejs da ti pogleda... ugl to bi ti bilo to :)

15 godina
neaktivan

Uspio sam, hvala na pomoći!

17 godina
neaktivan
Facebook problem

Evo meni je sada otvorio fejs (da vidim kaj ima dok si kuham večeru) i naišao sam na ovo

Facebook:

We’re currently experiencing some site issues causing Facebook to be slow or unavailable for some people. We are working to resolve this issue as quickly as possible.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Evo meni je sada otvorio fejs (da vidim kaj ima dok si kuham večeru) i naišao sam na ovo

Facebook:

We’re currently experiencing some site issues causing Facebook to be slow or unavailable for some people. We are working to resolve this issue as quickly as possible.

moj error je bolji:

Service Unavailable - DNS failure

The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.

:)

EDIT:

evo jos:

Something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can. You may be able to try again.

da, da, doso je i taj dan - FACEBOOK IS DOWN!

evo za one kojima treba pomoc:

http://www.metanoia.org/suicide/

Namigiva

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 22:25 (ch33ta).
15 godina
Facebook problem

Ovo mi je na kompu, na mobitelu (m.facebook.com) je "sistemska greška"

If God made everything, God must be somewhere in china.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook problem

Pa koliko tema o fejsu...

Al sredit ce oni to sutra ujutro

*? *?
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 22:25 (Skizzy).

0 0 hvala 0
15 godina
Facebook problem

Radio je sad jedno vrijeme (bez chat-a), sad opet DNS error...

4chan napada...{#emotions_dlg.tongue-out}

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook problem

Zašto mi se tijekom prijave na Facebook pojavi da moram ponovno unijeti lozinku?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 6:39 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina
Facebook problem

Vjerojatno je neki bug, to se i meni događalo nekad. Idući dan mi toga nebi bilo, i tako... samo bi mi nestalo nebi ništa dira. Isto tako i na mobitelu mi se zna sa vrimena na vrime pojavit da za svaku radnju moran upisat lozinku

That's no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and it makes me sad.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Događa mi se čudno nešto u zadnje vrijeme. Netko mi pošalje FR i dobijem obavjest na e-mail ali na Faceu nema nikakvih notifikacija uopće. Kada u e-mailu odem na Respond onda mi javi da nema novih zahtjeva za prijateljestvo... Da li netko zna što bi to moglo biti? Hvala

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
15 godina

Od kud bi ljudi ovdje znali što bi moglo biti?

17 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...

Od kud bi ljudi ovdje znali što bi moglo biti?

Pa zato i služi forum da se saznaju neke stvari. Možda je neko imao sličan problem pa ga je uspio rješiti. A ti ako nemaš šta pametno za reć ne moraš bezveze ni pisat ništa...

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
15 godina
Facebook problem

Jesi li proba refresh stranice? Ili možda odjavu pa ponovnu prijavu. U većini slučajeva je to meni pomoglo. Iako mi se rijetko kad dogodilo ovo ka tebi, meni većinom ne bude u desnom kutu onaj FR ali gori livo (di su notifikacije) bude pa mi ga tu ne želi prihvatit jer tamo (desno) nema ništa.

That's no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and it makes me sad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

To je zasigurno najvažniji problem, zašto Facebook ne radi

14 godina
neaktivan
Facebook problem

cebook vas povezuje s drugim ljudima i olakšava razmjenu informacija. Facebook prijava E-pošta: Lozinka: Zapamti moju prijavu or Registriraj se na Facebook Zaboravili ste lozinku ? vec 3 dana se nemogu ulogirati

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 18:09 (RADNIK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Facebook problem
RADNIK kaže...

cebook vas povezuje s drugim ljudima i olakšava razmjenu informacija. Facebook prijava E-pošta: Lozinka: Zapamti moju prijavu or Registriraj se na Facebook Zaboravili ste lozinku ? vec 3 dana se nemogu ulogirati

Ako sam ja tebe ista skuzio??

14 godina
neaktivan
Facebook problem
To vam se zna dogodit i ako koristite hotspot shield, fiddler i ostale proxy i sta ja znam za sve programe. Imo sam to, za svaki slucaj sam promjenio pass i nastavio dalje :D
ne kazem da je 100 % od toga al ima i takvih slucajeva.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Facebook problem

Znaci kad facebook pokaze onu poruku da sam dostigao maximalan broj proimjene imena je li moguce promjeniti ime pomocu kakve skripte ili necega jer mi se stvarno ne da praviti novi profil zbog par slova. :)

HVALA UNAPRIJED !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
loud killer kaže...

Znaci kad facebook pokaze onu poruku da sam dostigao maximalan broj proimjene imena je li moguce promjeniti ime pomocu kakve skripte ili necega jer mi se stvarno ne da praviti novi profil zbog par slova. :)

HVALA UNAPRIJED !

preživi par dana...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
loud killer kaže...

HVALA UNAPRIJED !

preživi par dana...

???

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice