Facebook problem

poruka: 4
|
čitano: 2.171
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Facebook problem
pozdrav ljudi,
evo problem sa Facebookom. Znaci kad se ulogiram, napisem neki status i kliknem "Podijeli" status nekud nestane i nema ga. On se nekad pojavi tek za 2-3 sata ili iduci dan. Isto tako kada zelim komentirati ili lajkati neciji status, jednostavno se dogodi kao da nista nisam komentirao niti lajkao.

Molim nekog za pomoc ko zna kako bi ovaj problem mogao rijesiti.
hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Facebook problem

Sličan problem imam, nestaju mi komentari i lajkovi na necijim slikama. I npr. dobijem notifikaciju da mi je par ljudi lajkalo nesto, odem na to da pogledam i ne prikaze se nista,samo moj status bez ijednog lajka. A sutradan tek bude sve normalno. Ako neko zna o cemu se tu radi, jel neki virus ili slicno,neka javi,pleaseee!

16 godina
moderator
tatjana2312 kaže...

Sličan problem imam, nestaju mi komentari i lajkovi na necijim slikama. I npr. dobijem notifikaciju da mi je par ljudi lajkalo nesto, odem na to da pogledam i ne prikaze se nista,samo moj status bez ijednog lajka. A sutradan tek bude sve normalno. Ako neko zna o cemu se tu radi, jel neki virus ili slicno,neka javi,pleaseee!

to je problem samog facebooka, jbg nema tu pomoći...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
neaktivan

eh mora da face script neradi

I’m the juggernaut b*tch.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 0:11 (munjovoz).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice