Facebook problem

poruka: 17
|
čitano: 2.084
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Facebook problem

pozdrav evo imam 2 problema.

nakon dosta pokusaja mjenjanja pasworda dogodilo mi se sljedece da moram identificirat acaunt,ali dogada se sljedece ja kada unesem podatke i stisnem dole traži kao loada se i onda stane i nestane sve i onda opet moram unest i tako mogu do sutra,probao sam 5 pretrazivaca i na svakom isto restartao sam ruter i svast radio ali nema pomaka..evo molim vas da mi pomognete rijesit problem ako znate ili kako da se javim njima da mi to rijese.hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Facebook problem
razer1911 kaže...

pozdrav evo imam 2 problema.

nakon dosta pokusaja mjenjanja pasworda dogodilo mi se sljedece da moram identificirat acaunt,ali dogada se sljedece ja kada unesem podatke i stisnem dole traži kao loada se i onda stane i nestane sve i onda opet moram unest i tako mogu do sutra,probao sam 5 pretrazivaca i na svakom isto restartao sam ruter i svast radio ali nema pomaka..evo molim vas da mi pomognete rijesit problem ako znate ili kako da se javim njima da mi to rijese.hvala unaprijed

Ostavi sve do sutra. I meni je tako znalo biti... Idući dan sve normala...

17 godina
neaktivan
Facebook problem

ozbiljno jel mozes kratko opisati kak ti se to dogodilo? mislim meni se pojavi i onaj broj da unesem i kada ga unesem ok stisnem i onda opet se vrati na isto moram unest sve ispocetka

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 22:35 (razer1911).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

ozbiljno jel mozes kratko opisati kak ti se to dogodilo?

Ne mogu.

17 godina
neaktivan
Facebook problem

ajd ljudi pomagajte molim vas

0 0 hvala 0
16 godina
Facebook problem

Slika ti je vrhunske rezolucije...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Facebook problem

cekaj do sutra kako su ti rekli. Ili mozes probat preko kojeg drugog browsera. ja sam imao slicnih problema na firefoxu, ali na google chromeu mi je facebook uredno radio.

http://www.youtube.com/beleudovice

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook problem

Daj ajde ljudi brzo pomagajte, nemrete čovjeka ostavit bez fejsbuka do sutra!! Ste normalni vi, past će u komu....

http://micromanagements.blogspot.com/

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dturko kaže...

cekaj do sutra kako su ti rekli. Ili mozes probat preko kojeg drugog browsera. ja sam imao slicnih problema na firefoxu, ali na google chromeu mi je facebook uredno radio.

ma cekam od subote,probao sam na 5 browsera i na svakom ista stvar

17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...
dturko kaže...

Ja bi se na tvom mjestu bacio sa savskog mosta.

17 godina
neaktivan
Creative kaže...
razer1911 kaže...
dturko kaže...

ak nemas pametnijeg posla izadi iz ove teme,ja sam zamolio ljude koji znaju da mi pomognu,a ti ako neznas nemoj pisat gluposti

17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...
Creative kaže...
razer1911 kaže...
dturko kaže...

ak nemas pametnijeg posla izadi iz ove teme,ja sam zamolio ljude koji znaju da mi pomognu,a ti ako neznas nemoj pisat gluposti

Ja se ispričavam. Dosadno mi je na poslu :P

17 godina
neaktivan
Creative kaže...
razer1911 kaže...
Creative kaže...
razer1911 kaže...
dturko kaže...

Ja se ispričavam. Dosadno mi je na poslu :P

isprika prihvačena :D

17 godina
neaktivan
Facebook problem

evo nest sam uspio napravit

uspio sam da resetiram pasword i dobio sam povratni kod na mail i unesem ga i sad mi izbacuje da je invalid code:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc3/27015_373198449886_119341934886_3464825_6221336_n.jpg

a u pomoći su napisali dole:

1. Copy and paste the full code from the email you received into the space provided.
  2. If this did not work, request a new password by clicking here and wait 24 hours before requesting a new one.

sad ja tu ništ nekuzim

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 23:15 (razer1911).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook problem

dali itko zna?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook problem

idi si još jednom pošalji taj kod na email

šta ti je neko provalio ili  mjenjaš radi prevencije ?

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurek95 kaže...

idi si još jednom pošalji taj kod na email

šta ti je neko provalio ili  mjenjaš radi prevencije ?

ma mjenjao sam pasword prije i nest sam shebao..ma poslao sam i uvjek dobim isti reset code vec 5 puta vise mi nedaju jel sam prekoracio limit,kaze da nevalja code nekuzim

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice