Facebook problem zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.779
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Facebook problem

Imam svoj profil na fejsu i kad mi god netko nešto napiše ili postavi kakvu fotku ili video na profilu sve mi obavijesti stižu na email a i kad otvorim sam fejs dobijem obavijsti za svaku promjenu.

E sad sam naprvio stranicu od svog zavičaja ali nikakve obavijesti mi ne stižu ni na email ni na fejsu. Pa me zanima da li se to može podesiti ili da li ima kakav softwer koji će me o tome obavještavati. Znači da me izvjesti o svakoj promjeni, novi fanovi, komentari i sl. Stranica mi je registrirana kao Domaća poslovna djelatnost.
jer dobro dok mi je sada stranica još nova pa ajde nekako pregledam novosti.
ali s vremenom ona će biti sve punija i biti će teže sve prelistavati.
Eto npr. jedan od fanova mi je komentira video koji sam postavio na samom početku stranice i da nisam prelistavao stranicu nebi ni našao komentar.

Sad me zanima može li se to namjestiti nekako ili što već da mi stižu obavjesti tako da mogu pravodobno odgovoriti na komentar, vidjeti koje novi fan...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook problem

Korisnicki racun > Postavke korisnickog racuna > Obavijesti, ukljuci sto trebas, spremi postavke i to je to.............

The quieter you become, the more you are able to hear...
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 0:01 (Ivan 992).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Facebook problem

Pogrešno si me razumio.

U redu je kada je riječ o mom profilu, uredno mi stižu obavijesti o svakoj promjeni. I za te postavke korisničkog računa situacija mi je poznata i stavljene su kvačice tamo di mi odgovara.

No problem je s promjenama na stranici (ne grupa) koju sam u ovom slučaju napravio o svom rodnom mjestu. I s te stranice mi ne stižu nikakve obavjesti ni o kakvoj promjeni. I onda da bi vidio što je novo dodano (ajde u redu je ako je ta novina na samom vrhu) ali ako je netko postavio komentar sviđa mi se i sl. a to se nalazi negdje prema dnu i ako nisam prelista stranicu od vrha prema dnu ne mogu znati o da je netko tu ostavio traga, kad netko nešto upiše u rasprava (i da dalje ne nabrajam)

E pa sad me zanima može li se to kjako urediti ili ima neka aplikacija ili program koji će me izvještavati o tim promjenam da ne moram svaki put prelistavati stranicu da bi vidio da li je netko upisao kakav komentar. Jer kad napraviš neku stranicu kao npr. ova što sam ju je načinija onaj koji se kasnije ukljuiči on će je prelistavatim i ostavljati razne komentare i sl.

17 godina
neaktivan
Facebook problem
World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice