Ebay pomoć!

poruka: 4
|
čitano: 2.869
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ebay pomoć!

Mene zanima, može li tko objasniti kako ide proces kupovine preko ebay-a, poželjno oni koji su već obavili kupnju, tj. mene zanima nakon što se registriram, kako če se vršiti uplata od strane mene, (imam račun u banci), hoću li morati kupiti čitač magnetskih kartica za uplatu.

Također me zanima, dolazi li ta komponenta izravno na moju adresu ili se podiže na carini.

Razlog:

Želio bih kupiti preko ebay jednu elektroničku komponentu. Cijena komponente je do 150kn.

Hvala i pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Ebay pomoć!
16 godina
neaktivan
Ebay pomoć!

evo ovako..ja već kupujem jako dugo,

nakon što se regas napravi si netbanking u svojoj banki ja imam račun u Erste i tamo imam net banking, zatim ideš na Paypal jer većina prodavača radi preko Paypala, moraš ovjerit karticu (račun) na net banking će ti doć za par dana pin od 4 znamenke njega uneseš u paypal i to je to..(imaš jošnekih malih sitnica objasnit ću ti kasnije) Sve dolazi na adresu na koju si se prijavio, što se tiče carine to ti je biti ili nebiti, ja sam kupio iz Canade Ray Ban 3342 za 600kn i nije bilo carine, kupio sam Logitech MX REVOLUTION za 400kn i nije bilo carine,dosada nikada nisam imao carine a kupio sam 50 stvari. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ebay pomoć!

U HPB-u imam račun, ali kad odem na internet bankarstvo za građanstvo nigdje ne mogu naći plaća li se članarina za tu uslugu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 21:37 (Wuk19).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice