eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.374.357
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: eBay - pitanja i odgovori

Naravno. Ako vise nije registrovan dobices novac bez problema.....

16 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Koja je ovo ludnica prije nove godine naručim ovo smeće i naravno nije došlo otvorim case lik trabunja nova godina itd. ispričava se vrati novce ok super mislim se u sebi pošto je bio korektan i vratio novce bez problema idem ponovno naručiti od njega isti predmet opet rok za dostavu je bio 01.04 i gle čuda opet nije stiglo da bude još gore stoji da je dostavljeno.Šta da radim da opet tražim povrat novca dali može biti kakvih problema pošto dva puta nisam dobio predmet.

edit:dali se ja varam ili tu stoji da je dostavljeno u instambul

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.4.2017 20:36 (CANABIS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ako ne tražiš, ostao si bez 70-ak kuna. Ako tražiš, prodavač će te vjerojatno staviti na crnu listu koju dijeli s drugima pa više nećeš moći kupovati od njega ili njegovih partnera. Pa sad ti vidi... Nisi smio ponovno naručiti taj isti predmet od istog prodavača.

Zbog toga osobno u zadnje vrijeme preferiram kupovati preko AliExpressa, jer tamo većina šalje s tracking brojem. A i zato jer tamo mogu plaćati Maestrom.

16 godina
neaktivan
dali se varam ili je pošiljka u istanbulu
Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
17 godina
moderator

To nije međunarodni tracking broj, ne možeš se voditi po tome. Jesi pročitao FAQ?

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-carinjenje-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

13 godina

Naručio sam proizvod vrijedan 25 GBP, a trgovac mi poslao sličan vrijednosti 10 GBP. Sreca da je tu ebay/paypal pa mi je 100% refund brzo dosao... Odmah nakon refunda sam dobio ovu poruku od ebaya:

Wait to receive a return postage label

<trgovac> accepted a return for <proizvod>. You should receive a return postage label by 29 Mar, 2017. Just print the label and send the item back to the seller.
Didn't receive a label by then? You can ask us to step in and help.

Proslo je nekoliko dana od toga, a još ništa nisam dobio. Jel to znači da je trgovac odustao od toga da mu ja vratim proizvod ili nada umire zadnja? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pozdrav,narucio bi bilijar da li je to ikako moguce da stigne u bosnu posto nisam nikad narucivao preko ebaye hvala

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Gael45 kaže...
Pozdrav,narucio bi bilijar da li je to ikako moguce da stigne u bosnu posto nisam nikad narucivao preko ebaye hvala

Ovaj ne. Piste ispod slike u koja podrucja isporucuje....

Teoretski moze ali prakticno tesko ces naci prodavca koji ce poslati tako veliku i tesku stvar u bosnu....

13 godina
Torent kaže...
Gael45 kaže...

Ovaj ne. Piste ispod slike u koja podrucja isporucuje....

Teoretski moze ali prakticno tesko ces naci prodavca koji ce poslati tako veliku i tesku stvar u bosnu....

A poštarina će biti skuplja nego dva stola.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
9 godina
odjavljen

Zato i kazem teoretski ;)

8 godina
neaktivan
Trba mi dobar bilijar a nemam vise od 600 km..

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

pik.ba...

13 godina
Gael45 kaže...
Trba mi dobar bilijar a nemam vise od 600 km..

A kužim te.

Tak i meni treba dobar auto, a nemam više od 50.000kn.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
8 godina
neaktivan
Katastrofa su na piku,ono sto valja je preko 1500 a oni ispod 1000 fali im ili platno ili...nema na piku

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Gael45 kaže...
Katastrofa su na piku,ono sto valja je preko 1500 a oni ispod 1000 fali im ili platno ili...nema na piku

Pa i ovaj sto si linkao je preko 600 KM u startu plus postarina carina i pdv....

17 godina

Biljar košta 1000-1500€ i tu nema priče. Za 600KM što je 300€ možeš kupiti jedino dobre štapove pa mlatarati po zraku s njima. A i to da će ti netko iz inozemstva slati u Bosnu biljar zaboravi, neće ti ni iz Bosne slati u Bosnu. To je kao da ideš kupiti auto i tražiš da ti ga pošalju poštom..

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ja bi za ovajbi zajmio jos 1000 ali eto kad se ne moze slati
16 godina
Thanks for Shopping form our shop .
Recently there is a order form you at my shop .

As a good ebay seller on ebay , we need a postive feedback support .

If you are able to give us a postive feedback with 5 stars now . we can arrange a ( Tpu case cover) which is fits to your mobile .

Please tell us your Mobile Phone model .

Meet the following requirements to get a gift .

1: Leave seller a postive 5 stars feedback .( we will check after you reply back this email)
2: Reply back with your Phone model .( when you turn on phone, there is full name on touch screen )

( Many mobiles have few version with similar name . You must offer me full name we don't want ship worng model waste money )

ja odgovoril s ovim
I m very suprised for your offer :))) tnx for your last item im very satisfied.The full name of mobile phone is Microsoft Lumia 435 as you requested.Ileaved a good feedback on your page.You are the best :)))
a ja dobil povratni mail s ovim sadrzajem sta sad ovo znaci?

Dear customer.
Thanks for join our postive events , your detail has been recorded.
we need one week to collect all information ( many buyer join this )

1: List all order form buyer who join this case .
2:Then go to local market make a big order.
3: Case will send within one week .( About to send on date April-15 when case comes form facotry )
4: if you donot recevied a shipping email On date April -15, Please email us .we will check again for you .
5: Because this is free case, we send this by cheap shipping way form china post shipping time about 45-55 days. be patience.

For you its a free case. For me still cost 1.2$ cost
( Packaging cost , case cover cost , shipping cost) . because lots buyer join this , it spends me high cost. up to Several hundred $..
Your understanding and patience is highest support to me, we will do it more better in further .

Best regards ,deadline for this activity on date April-16 . make sure resolve all before on date April-16.

sta sad trebam radit? malo mi engleski slab
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Cekat do 15og da posalje jer ceka da se nakupi stvari pa da ih kupi odjednom
Potpis
16 godina

Isplati li se riskirat ? Od drugih sellera je najmanje 11 dolara skuplje. 
http://www.ebay.com/itm/162355825998?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT#shpCntId

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja bi.. Dobar feedback i npr prodana mi band 2 za 18usd(inace 28?!) i dobiven dobar feedback

Nemas kaj izgubit..jedino ak ti se neda cekat
Potpis
16 godina
Foz-matija kaže...
Ja bi.. Dobar feedback i npr prodana mi band 2 za 18usd(inace 28?!) i dobiven dobar feedback

Nemas kaj izgubit..jedino ak ti se neda cekat

Da, tako i ja mislim. Htio sam samo potvrdu! Jako dobra cijena:D
Naišao sam i na Mini verziju(samo 2 antene manje) za 4 dolara više, ali brže dolazi... Nije mi problem čekati, al bojim se da ce ovaj veci zavrsit jos na carini pa ce se to posteno oduziti.

http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-Mi-WiFi-Mini-Router-Dual-Band-2-4GHz-5GHz-1167Mbps-Wireless-Repeater-/201860908721?hash=item2effd906b1:g:Sz4AAOSwTM5Y0J8o

9 godina
Nisam bas u pravoj temi, al se nadam da necete zamjeriti... S aliexpressa sam narucil termostat, pisalo je da ide sa china post registered air mail, ak ocu dhl doplata je 60$. Termostat je kostal oko 10$ i vidim neki tracking dhl asia ecommerce, na njihovoj stranici pise da je otisao iz mjesta Shenzen(na dhl.com ne nalazi taj trackinng)

E sad moje pitanje je, jel to neki tracking samo da mislim da je poslano jer na ostalim stranicama dhla ga ne nalazi ili kaj? I jel ce me traziti jos kakvu doplatu, prodavac ili dhl ako stvarno dhlom ide?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ako ti je poslano putem China post registered mail, onda DHL nema ništa s tim pa ne znam zašto išta tražiš na njihovim stranicama. Pročitaj FAQ.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.4.2017 13:57 (mbaksa).
9 godina
odjavljen
blackeagle29 kaže...
Nisam bas u pravoj temi, al se nadam da necete zamjeriti... S aliexpressa sam narucil termostat, pisalo je da ide sa china post registered air mail, ak ocu dhl doplata je 60$. Termostat je kostal oko 10$ i vidim neki tracking dhl asia ecommerce, na njihovoj stranici pise da je otisao iz mjesta Shenzen(na dhl.com ne nalazi taj trackinng)

E sad moje pitanje je, jel to neki tracking samo da mislim da je poslano jer na ostalim stranicama dhla ga ne nalazi ili kaj? I jel ce me traziti jos kakvu doplatu, prodavac ili dhl ako stvarno dhlom ide?

Pa koju postu si izabrao? KAo sto mbaksa kaze ako nisi izabrao dhl i doplatio odmah zasto trazis kod dhl-a. Postarina se placa prilikom narudzbe a ne naknadno....

9 godina
Ja sam odabral china post registered air mail, ali kad sam dobil obavijest da je poslano, tam pise dhl i zato trazim na dhl. Evo ispod slike, znaci ja uzel free shipping a u "track order" pise dhl global mail, ispod neki link koji baca na dhl ecommerce asia i tam jedino radi tracking..

Jel moze dhl imati kakvih dodatnih troskova pri preuzimanju paketa?
I jel to uopce pravi dhl ili je taj ecommerce asia kaj posebno?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
blackeagle29 kaže...
Ja sam odabral china post registered air mail, ali kad sam dobil obavijest da je poslano, tam pise dhl i zato trazim na dhl. Evo ispod slike, znaci ja uzel free shipping a u "track order" pise dhl global mail, ispod neki link koji baca na dhl ecommerce asia i tam jedino radi tracking..

DHL global mail je obicna posta. KAd se spomene DHL svi misle da je to brza posta kao sto i jest ali ne asmo brza posta. Imas DHL i obicnu postu....

https://webtrack.dhlglobalmail.com/

Ovdje ukucaj tracking broj....

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.4.2017 14:53 (Torent).
17 godina
moderator
blackeagle29 kaže...

Sve što trebaš znati ti piše u FAQ-u. Pročitaj ga. http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-carinjenje-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

9 godina
E to me zanimalo, znaci isto obicna posta, hvala!
14 godina

Imam dva pitanja pa molim pomoć.

1. Mogu li kako isključiti opciju da mi Ebay pri pretraživanju izbacuje prvo artikle iz Hrvatske? (u trenutku pretraživanja nisam logiran)

2. Kad želim izbjeći plaćanje 4,50 kn za dostavu malih paketa iz Kine, kako objasniti prodavaču što trebam? Obično mu nije jasno kada kažem da moram dodatno platiti i da ga molim da ne pošalje kao mali paket.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice