Da li je to moguće, imati dva internet preglednika instalirano na istom računalu,pa upotrijebiš koji želiš.Pitam zato,jer su neke stvari brže na Mozili, neke na IE...
Dva internet browsera na jednom PC-u
- poruka: 23
- |
- čitano: 6.153
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može bez problema, onaj koji ti je draži stavi kao defaultni i to je to...
Može bez problema, onaj koji ti je draži stavi kao defaultni i to je to...
Dakle, koliko sam skužio to ide bez problema. A ima li kakvih posebnih namještanja, jer sam čuo neke savjete da se to ne preporučuje jer machina ne zna kojim bi preglednikom otvorio neku stranicu kad npr. klikneš na neko link, itd.....
Ja imam instaliran Chrome Firefox Operu i još i IE, Najviše koristim Chrome, a ove samo po potrebi....
Dakle, koliko sam skužio to ide bez problema. A ima li kakvih posebnih namještanja, jer sam čuo neke savjete da se to ne preporučuje jer machina ne zna kojim bi preglednikom otvorio neku stranicu kad npr. klikneš na neko link, itd.....
Netrebaš ništa posebno namještat, samo odrediš koji će ti biti defaultni preglednik, a to ćeš učiniti tako da klikneš na Start > Default Programs > Set your default programs. Tu pronađeš preglednik koji želiš da ti bude defaultni i klikneš na Set this program as default i Ok.
Tejnks svima na savjetima. I kako kažete, instaliraj, pa uči na vlastitim greškama. Momci...slobodni ste ! Odite gledati HTZ . Usput, tko je za Vilija? (ali to više ne spada u ovu temu)
Da,skužio sam. To ti je kad neznaš koji je dan ni datum, a posla k`o u priči... A mala je fakat carica!
Netrebaš ništa posebno namještat, samo odrediš koji će ti biti defaultni preglednik, a to ćeš učiniti tako da klikneš na Start > Default Programs > Set your default programs. Tu pronađeš preglednik koji želiš da ti bude defaultni i klikneš na Set this program as default i Ok.
Ne mora ni to raditi, uglavnom ga ako ima više browsera pita dali želi da mu neki bude deafaultni browser.
Radi sve normalno... Ja imam instaliranu hrpu browsera na kompu (Chrome, IE6/7/8, IE 9 Preview, Safari, Opera, Firefox, i još neke manje poznate) i sve ok radi :) Chrome je defaultni
Da li je to moguće, imati dva internet preglednika instalirano na istom računalu,pa upotrijebiš koji želiš.Pitam zato,jer su neke stvari brže na Mozili, neke na IE...
Mozes ih imat kolko hoces instalirano, no ak je portabilna verzija nit ne mora bit instaliran uopce. Evo pa isprobaj ovaj dole Iron Browser, to je zapravo ispod haube prepravljeni Google Chrome bez onih gluposti slanja informacija svakakvih Googlu na koje je bilo puno prituzbi. Pa je ovo bolji izbor sigurno, ovo kaj skidas je vec podesena verzija s nekim popularnim dobrim stranicama i sa WOT instaliranim. Normalno BUG Forum se otvara odma na pocetku kaj drugo fuckaj ga. Samo raspakiras RAR datoteku, pa folder stavis negdje na komp povuces ikonu na Desktop ili kak vec i surfaj.
http://www.srware.net/en/software_srware_iron_chrome_vs_iron.php
a posla k`o u priči... A mala je fakat carica!
Ko je mala, ko si ti ako je ona carica?
Što se tiče browsera, a i inače u životu, možeš slobodno pokušati biti malo odvažniji.
Mozes imati i tri ili cetri browsera na jednom kompu....
Korisio sam dosta beowsera do sada... ali najbrzi mi je safari za windowse 5.0... skini ga uz chrome i na konju si
Postoji win 5.0?
;)
mozes ih imat 500000 ako oces
ja ih imam 4
Ja imam 4 Firefoxa. Jedan za mene, jedan za ženu (imamo različite postavke, bookmarke, pluginove...) i dvije starije verzije samo za testiranje svojih web stranica .
Imam 4 Chromea, 3 Internet Explorera, 3 Opere, 2 Safarija i Lunascape.
Dakle 17 različitih browsera (moj i ženin Firefox su iste verzije, ali različitih jezika).