Događa mi se ovaj prblem na slici sto je.. kad stavim nes da se skida pocne se skidat i kad dode do kraja onda stoji onako na kraju i skida i dalje a skinuto je potpuno i tako mi stoji po 20 min i onda zavrsi a ako zaustavim datoteka mi se obrise kao nepotpuna to mi se događa i u chromu i u mozzili firefox.. Koliko sam primjetio na particiji D (a imam C i D (samo jedan hard disk)) krace duze traje nego na C..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Događa mi se ovaj prblem na slici sto je.. kad stavim nes da se skida pocne se skidat i kad dode do kraja onda stoji onako na kraju i skida i dalje a skinuto je potpuno i tako mi stoji po 20 min i onda zavrsi a ako zaustavim datoteka mi se obrise kao nepotpuna to mi se događa i u chromu i u mozzili firefox.. Koliko sam primjetio na particiji D (a imam C i D (samo jedan hard disk)) krace duze traje nego na C..
To se i meni ponekad dešava. Ne baš tako, ali slično. Kod mene download ide bez problema a kada dođe do određene veličine jednostavno stane ( mada kada pogledam download i dalje traje ) i nakon nekog vremena dobijem upozorenje da je nemoguće preuzeti datoteku. Ovaj problem mi se javlja neovisni o browseru ( FireFox ili IE ). Tada poludim. Odem u firmu u kojoj radim ili na frendov komp i tamo izvšim preuzimanje bez ikakvih problema. Sorry što sam tvoju temu i problem iskoristio za moj problemčić. Modovima poručujem da moj post ako sam pogriješio postajući ovdje i sada slobodno obrišu.
Pa jesi probao sa nekim drugim browserom osim Croma?
Ja sam imao sličan problem, bilo je do jedne pločice rama koja jednostano na trenutke nije dobro radila.
i na IE isto.. :( a druge necu ni instalirat, i ako se ovo nastavi ostajem na Chromu jer sam prezadovoljan
A jel imaš administratorske ovlasti, tj. tamo gdje save-aš file koji ti se downloada možeš kreirati novi dokument ili folder?
evo oso na na taj disk i sigurnost i tamo samo si stavio sve opcije koje ima i admin pa je za sad sve uredu nadam se da ce tako ostat
Znaći bilo je do permišonsa?
da najvjerovatnije.. to mi se i prije događalo dok sam skidao s JDOWNLOADEROM a sad je ok, to mi je neko bio predlozio da napravim ali mi se nije dalo a sad sam pokuso i sve ok.. :=)
baciš oko na task manager, vidiš da je proces od antivirusa skoro na 100% opterećenja i dođeš do zaključka da se fajlu najprije ispituje "zdravlje"..
kad je to gotovo, skidanje završi..
edit:
a ovdje bi se moglo naći rješenje..