Demonoid zaključana tema

poruka: 91
|
čitano: 15.716
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Demonoid
Fake_Alert kaže...

Najnovije vijesti iz demonoida.. Tak da cu sad mos obrisat guzu jer mi acca vise nece bit PlačPlač

September 26

Status

The site will return as soon as possible, but there was a problem that caused data loss and the person who can help us get the data back is not able to help at this moment. The site will return when we can get his help

A loss of a some months worth of activity including registered users and torrent submissions is to be expected because the backup we are hoping to get back is not up to date, so please be prepared for it

brijem da su oni to namjerno napravili jer su skužili da se pretvaraju u public tracker

16 godina
Spank Master kaže...
Fake_Alert kaže...

Najnovije vijesti iz demonoida.. Tak da cu sad mos obrisat guzu jer mi acca vise nece bit PlačPlač

September 26

Status

The site will return as soon as possible, but there was a problem that caused data loss and the person who can help us get the data back is not able to help at this moment. The site will return when we can get his help

A loss of a some months worth of activity including registered users and torrent submissions is to be expected because the backup we are hoping to get back is not up to date, so please be prepared for it

brijem da su oni to namjerno napravili jer su skužili da se pretvaraju u public tracker

Zas mislis da se pretvaraju u public ? Nepratim bas ovu temu a ni trendove za privatne trackere i trackere opcenito osim TPB-a i Mininove.

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
16 godina
WItcher kaže...

Da ali drugi su pre storigi privatni , ali samo demonoid ima sve što poželiš pa čak i više od današnjih javnih .

Ma nisu strogi uopce samo treba citat pravila i malo pameti, demonoid je super

sto ima stvarno sve na njemu, ja sam par puta nasao tamo nesto sto nigdje drugdje nema.

Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | BIT-HDTV | THR | YUWABits | ::
15 godina
neaktivan
BORG kaže...
WItcher kaže...

Da ali drugi su pre storigi privatni , ali samo demonoid ima sve što poželiš pa čak i više od današnjih javnih .

Ma nisu strogi uopce samo treba citat pravila i malo pameti, demonoid je super

sto ima stvarno sve na njemu, ja sam par puta nasao tamo nesto sto nigdje drugdje nema.

Ma je sve to stoji da su dobri ali nemaju pravilo o održavanju ratia što je loše jer ekipa onda ne seed-a i zbog toga se pretvara u public tracker što svakako nije dobro!

17 godina
neaktivan
Demonoid

Najbolji je partis.si :D Više ne idem na Demonoid otkad sam za njega saznao.

Normal's overrated!
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Demonoid

Demonoid......heheheheh.....hihihhihihihi.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Demonoid

evo ga prošo mjesec a oni još nisu popravili... samo mi je treba 1 stvar sa njega i odo.Ali izgleda da cu se načekati.

0 0 hvala 0
16 godina
Arxi kaže...

evo ga prošo mjesec a oni još nisu popravili... samo mi je treba 1 stvar sa njega i odo.Ali izgleda da cu se načekati.

Ja sam tjedan dana prije nego što je crkao skinuo jednu igru koje nigdje drugdje nije bilo osim na Demonoidu imao baš sam srećeSmijeh

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
16 godina
Horagio kaže...

Ma ja mrzim ove koje moras gledat sa google translateom, da su tako dobri napravili bi Eng jezik. /:S

I don't care...
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
Horagio kaže...

Ma ja mrzim ove koje moras gledat sa google translateom, da su tako dobri napravili bi Eng jezik. /:S

Pa šta ne razumiješ LOL To je zapravo dobro jer ga samo mi Balkanci koristimo.

Normal's overrated!
16 godina
markoal kaže...
Horagio kaže...

Malo je to glupo kod njih, no brzo se skuži sve.

Nevolim ni ja trackere koji nemaju mogucnost izbora jezika na engleski, uglavnom se takvih

trackera odmah riješavam.

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
16 godina
protjeran
markoal kaže...
Horagio kaže...

jooj jako tesko kak bi se snaso na ovom

partis je odlicna jer tamo ljudi seedaju!!!

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
markoal kaže...

jooj jako tesko kak bi se snaso na ovom

partis je odlicna jer tamo ljudi seedaju!!!

Pa po kratkom postupku, nebi se ni regao, sta ce mi stranica gdje je neki bugarski jezik.

I don't care...
17 godina
neaktivan
Demonoid

partis.si je slovenski i ne smeta mi taj jezik jer je brzina uvijek 400-500 kbps. Uostalom, slovenski je jako sličan kajkavskom pa mi ne smeta.

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Horagio kaže...

i ja koristin samo njega sa samo jednin seederom san ima down speed 1 MB/s

16 godina
neaktivan
Demonoid

ne znam za vas al ja se pripremam za povratak demonoida Belji se pise da ce falit clanova Smijeh a to znaci da cemo se moc regat i imat pristup najnovijim scene releaseima :D :D ko je samnom?? :D

hRva mRva z in da house

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam s tobom..budes na demonoidu i na partisuSmijeh

procesor:intel e8400 matična:gigabyte ep35 ds3l grafička:xfxhd4870
16 godina
protjeran
Demonoid

znam da nema veze sa demonoidom ali nisam htio otvarat novu temu 

partis je izdao program za lakse skidanje njihovih torrenta bez web preglednika 

zove se PartisR 

potrebno je imati adobe air

a program je moguce skinuti ovdje

evo i slika

prodajem pozivnice za partis
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Demonoid

Mi može netko poslat pozivnicu za demonoid?

martin_firc_92@hotmail.com

hvala unaprijed!! :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Demonoid

Još uvijek ne radi... Neki dugotrajni maintenance Iznenađen

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 3:01 (D4RKL1NG).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Demonoid

Epa ljudi demonoid se vratio.Izgleda da nije bilo velikog gubitka podataka, berm ne u mom slucaju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Demonoid

Cini se da je proradio.Namigiva

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Demonoid

Ljudi, u Sloveniji imaju optiku, nije ni čudo zašto uvijek tako brzo nešto skinete. A i ljudi tamo drže seed :D. Btw ovo nije tema o partisu i slovencima nego o Demonoidu...

Demonoid nam se napokon vratio SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

Tako mi je falio, sva sreća da je opet tu...

Evo baš sad ulazim i dobijem obavijest da je server preopterećen. Lol, nije ni čudo :D. Neka, bitno da je opet tu s nama <3

2 0 hvala 0
16 godina
server is busy....jbmti xD
17 godina
Demonoid

super, a baš sam zaboravio i pass i username. Nadam se da mi je ostao e-mail od njih u pretincu sa podacima.

Obrisali su mi account gamad jedna. Sada opet moram nekog žicat invitation code...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 0:30 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Demonoid

Mah, kao da ti je teško užicati invite za Demonoid. Evo pošaljem ti ja kad ga budem mogao napraviti, samo me PM-aj Belji se

Bitno je da opet radi i da je opet s nama, kad vec Zamunde nema.... Pridružite se i na Demonoid IRC kanalu!

WinDef.com - Htvatski Windows 7 Forum

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Demonoid

TO!

Demonoid is BACK!

F*ck Zamunda and Partis!

BalkanElite&Demonoid!!!

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Demonoid

I ja sam se bas sinoc regao na Demonoid.

Imam jedno pitanje u vezi njega, kako ja mogu napraviti  pozivnicu pa nekoga pozvati?

Pretpostavljam da ne mogu odmah cim se registriram, vjerojatno imaju neki uvjeti, ili?

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Demonoid

Koliko se sjećam moraš dići Ratio na 1.0 minimalno...

al neznam...ili možda imat više od cca 50gb uploada...

danas skidam odmah nekaj i seedam...želim highest ratio sa svojih 30 kb/s xD

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Demonoid

Proradio hvala dragom Bogu!!!

I nije mi izgubljen account!!! WOOOHOOOO

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice