DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)

poruka: 1.697
|
čitano: 438.110
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Planiram si kupiti ovaj mouse za 100 kn pa me zanima gdje bi to došlo i dal bi morao platiti još carinu ili nekakve gluposti?

Živim 10km od Rijeke a ovo bi kupio: http://dx.com/2-4ghz-wireless-clever-mouse-with-usb-receiver-for-pc-laptop-white-2-x-aaa-58199

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)
Cromaki kaže...

Planiram si kupiti ovaj mouse za 100 kn pa me zanima gdje bi to došlo i dal bi morao platiti još carinu ili nekakve gluposti?

Živim 10km od Rijeke a ovo bi kupio: http://dx.com/2-4ghz-wireless-clever-mouse-with-usb-receiver-for-pc-laptop-white-2-x-aaa-58199

Kako gdje ce doci?Pa koju adresu napises, na nju ce ti stici..

Preko cega placas?

Carina se neplaca sigurno ispod 150-injak kuna (30 $) a dalje kako imas srece..

13 godina

Kako gdje ce doci?Pa koju adresu napises, na nju ce ti stici..

Preko cega placas?

Carina se neplaca sigurno ispod 150-injak kuna (30 $) a dalje kako imas srece..

Pitao sam gdje će doči jer znam da je prijatelj kupio neš preko ebay-a pa je morao ići u grad po to zbog kilaže valjda.

17 godina

06.01 sam naručio sa dealextrema i još mi nije stiglo,evo uskoro mjesec dana.

jel netko još naručio nešto oko tog datuma a da mu je stiglo ili da još čeka?

Mrzim cheatere iz dna duše
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam naručio 23.11. pa još ništa nije stiglo.

Novci su mi uredno skinuti s računa i na DX-u piše da je item shipped.

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crozoki kaže...

Ne, ja sam narucio 16, ali jos nista..a 18. vec poslano..

14 godina
neaktivan

Kinezi sada nekad imaju novu godinu tako da ne očekujte to prije 15. og - 20.og  veljače.

17 godina
Cromaki kaže...

Treba ti i dozvola HAKOM-a za taj miš.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
14 godina
neaktivan

Cekaj, nemoj zezat da bas za svaku stvar vezano za bezicne ili bilo kakve komunikacije moras imati od njih dozvolu?

Cak i za onaj mini usb wifi receiver za 4,5 $?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
denix kaže...
Cromaki kaže...

Treba ti i dozvola HAKOM-a za taj miš.

Ne treba ti nikakva dozvola.
Kao 1. Ne prelazi 160kn.
Kao 2. Meni su takvi miševi (slični) dolazili bez problema. 

17 godina
neaktivan
Ne zivim u HR ali koliko sam ja shvatio dozvola HAKOMa je potrebna za nesto sto se prvi put uvozi u zemlju. A sobzirom da je mis u slobodnoj prodaji mislim da nece biti problema
http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma vjerojatno te nece zezat s tom dozvolom, ja sam narucio Kindle Touch odma kad je iziso u Americi. Na carini su samo stavili e-Book reader i nisu carinili vec sam samo PDV platio prema racunu s Ebaya. Dozvolu od HAKOM-a nisu spomenuli.
14 godina
crozoki kaže...

Ja sam narucio 4.1 dolo prošli tjedan

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan

Ja sam 16.1. narucio a meni jos nista nepise na ips.posta.hr, a poslano 18.1..

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 13:45 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav

Evo ja narućio nešto prije par dana i sad mi na statusu naruđbe piše: BackOrder.....Can not put fulfill order

Šta sad to znaći? Nisam dobio nikakav mail od njih da je otkazano il nešto..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

evo,mjesec i dva dana  i još nisam dobio ništa.

Čak nisam dobio mail da su poslali,samo sam dobio od njih da su primili uplatu i da mi se naruđba obrađuje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovako, narucene 3 stvari 16.1

Dvije stvari su poslane 18.1, a treca 24.1..

Danas mi je stigla ta 3 stvar na kojoj mi nisu dali tracking..a tamo di imam tracking, jos mi uvijek pise, "No information, check your item identifier"

A ovo je poslano 6 dana prije!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni sve bez problema.

Dvije stvari sam narucio negdje dvadeset i nekog prvog i jedna stigla prosli tjedan,druga jucer.

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo prvi puta sam narucio prek dealextrema samo sam account napravio i kada sam iso platit proizvod kopiralo mi se adresu i ostale podatke s paypla i platio sam i sad gledam i pise mi jos procedding a placeno je prije nekih 8h jel to normalno?i di se pod my account mogu vidjet narudzbe i njihov status?

You got to lose to know how to win
17 godina
neaktivan

Stigle mi slusalice XD Lijeva radi odlicno i odlican zavuk ali desna ne XD Desna krci. Prijavio sam im pa cu vidjeti sta ce napraviti XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Stigle mi slusalice XD Lijeva radi odlicno i odlican zavuk ali desna ne XD Desna krci. Prijavio sam im pa cu vidjeti sta ce napraviti XD

Gledo sam malo po stranici i nisam uspop naci gdje prijaviti.

Meni stigao fm transmitter koji ne radi.

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
14 godina
R4zOR229 kaže...

Evo prvi puta sam narucio prek dealextrema samo sam account napravio i kada sam iso platit proizvod kopiralo mi se adresu i ostale podatke s paypla i platio sam i sad gledam i pise mi jos procedding a placeno je prije nekih 8h jel to normalno?i di se pod my account mogu vidjet narudzbe i njihov status?

normalno je pisati ce ti za par dana shipped ako si narucio nesto sto nemaju na lageru naćekat ćes se.

17 godina
zelenbic kaže...
R4zOR229 kaže...

normalno je pisati ce ti za par dana shipped ako si narucio nesto sto nemaju na lageru naćekat ćes se.

ovo mogu potvrditi,naručio 05.01 i danas dobio mail da su danas 11.02 poslali  OMG!!!

14 godina
crozoki kaže...
zelenbic kaže...
R4zOR229 kaže...

ovo mogu potvrditi,naručio 05.01 i danas dobio mail da su danas 11.02 poslali  OMG!!!

Nisi ni blizu mome rekordu {#} narucio 30.8 stiglo 15.11 a  to je valjda iznimka jer su morali nabavljati ali opet {#} sad imam neke druge stranice na kojima cesce narucujem

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mustang995 kaže...

Kopija :)

15 godina
David87 kaže...
mustang995 kaže...

Kopija :)

a steta,taman sam nasao dres za super cijenu

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 20:15 (mustang995).
14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Nisi ni blizu mome rekordu {#}  narucio 30.8  stiglo 15.11 a   to je valjda iznimka jer su morali nabavljati ali opet  {#}  sad imam neke druge stranice na kojima cesce narucujem

Koje?i jel ti prije dodje?

I moze jedno pitanje..kako ovo objasniti..znaci paket mi je poslan 18.1, dobio mail, sve uredno..

I tek neki dan, 09.2. mi se paket pojavio na trackingu, da je jos u hong kongu, da su ga zaprimili..negdje su ga bili zagubili ili sta?trebalo mi otkad doci..

14 godina
brane47 kaže...
zelenbic kaže...

Nisi ni blizu mome rekordu {#}  narucio 30.8  stiglo 15.11 a   to je valjda iznimka jer su morali nabavljati ali opet {#}  sad imam neke druge stranice na kojima cesce narucujem

Koje?i jel ti prije dodje?

I moze jedno pitanje..kako ovo objasniti..znaci paket mi je poslan 18.1, dobio mail, sve uredno..

I tek neki dan, 09.2. mi se paket pojavio na trackingu, da je jos u hong kongu, da su ga zaprimili..negdje su ga bili zagubili ili sta?trebalo mi otkad doci..

1. bold  price angels jeftiniji od DX pouzdani i imaju neke stvari koje ovi nemaju te cesto imaju akcije znaci svaki dan par stvari stave da daily deal,dinodirect među najskupljima ali im je poštarina dosta brza isto na akcijama se mogu dobiti stvari cak sumi u u hrvatsk uslali kataloge xD

a što se tice tog paketa mozda je bila ona nova godina pa su bili na godisnjem tjedan dva pa onda dok odnesu to do oste itd.

14 godina
neaktivan

E, a sta ima je ovo po 0.01 $, ti dealovi mi nisu jasni..ma nevjerujem da mi je zbog nove godine..jer mi je drugi paket poslan 24.1 i dosao prije par dana..tjedan dana..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice