DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)

poruka: 1.697
|
čitano: 438.146
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ma odlican je sajt, brz i nikakvih problema s njima

Samo jedan problem imaju a ot je da uvijek nadjem nesto sto bi moga kupit kod njih {#}

ode lovaaaaa

CARPE DIEM
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ajd stavite sta ste kupovali. Meni se neda trazit medju svom tom masom artikala...

Do kada vi to meni mislite tolerirat?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

neke stvari su puno jeftinije na ebayu nego na dealextremu..

karamba!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)
Omega_vu kaže...

neke stvari su puno jeftinije na ebayu nego na dealextremu..

ako i nadjes nesta jeftinije nije to neka razlika a dx je brzi od ostalih 3 puta

Sta sam kupova? kabel ipod, kabel htc, punjaci, dockinzi za oba, tool za rastavljanje mobitela, covere.....

CARPE DIEM
15 godina
Neke stvari jesu jeftinije ali dx ima na sve free shipping i moze se vise stvari od jednom uzet! Cak neke stvari koje nisam mogao naci na ebayu na dx ima po super cijeni recimo e-cigareta 5.91$
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Neke stvari jesu jeftinije ali dx ima na sve free shipping i moze se vise stvari od jednom uzet! Cak neke stvari koje nisam mogao naci na ebayu na dx ima po super cijeni recimo e-cigareta 5.91$

Da naprimjer vaga na DX je 10 dolara a na Ebay 7... {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
15 godina
CroVandal kaže...

dal to šteti zdravlju, ne mislim da li šteti kao normalna cigareta nego ono kineska proizvodnja itd...

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
CroVandal kaže...

dal to šteti zdravlju, ne mislim da li šteti kao normalna cigareta nego ono kineska proizvodnja itd...

Sta danas postoji nesto sto nije kineska proizvidnja?????{#}

15 godina

aj to je istina... al gledam te e-cig na internetu i neke kostaju i do 600 kn

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

au usprija se DX u zadnje vrime, vjerovatno svi na godisnjem u Dubrovniku :)

Prije narucim i shipped je u roku dva dana a sad, cekam i cekam da se shippa

CARPE DIEM
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

vjerovatno si narucio neku popularn ustvar tako aj jednu cekam 2 tjedna da posalju onda razdvoje narudbu a drugu poslali za 2 dana {#}

16 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

vjerovatno si narucio neku popularn ustvar tako aj jednu cekam 2 tjedna da posalju onda razdvoje narudbu a drugu poslali za 2 dana {#}

u  2 mjeseca sam imao 5 narudzbi kod njih. prve 3 odmah drugi dan upakirane a zadnje dvije za svaku po tjedan dana

kao da im je ljetni radni rezim da rade samo petak a ostalih 6 dana hlade j*ja

CARPE DIEM
15 godina

Dosta kasne ovih dana narucim jedan item i treba 7dana da posalja inace su slali u roku 48h

15 godina

Meni je paket stigao nakon mjesec dana,i još nisu sve poslali.

They got money for wars but can feed the poors

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sad gledam di mi je vga kabel za ps3 ono pise da je na carini vec 3 dana WTF? vrijednost je 20$
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...
Sad gledam di mi je vga kabel za ps3 ono pise da je na carini vec 3 dana WTF? vrijednost je 20$

Ništa čudno, pa i meni je tako bilo

od DX-a do carine 2 dana a od carine do glavne poste 5 dana pa do mene tjedan dana

dakle 15 dana al zbog sporosti nase poste i carine

CARPE DIEM
15 godina

Evo mali review stvari što sam do sada kupio.Na prvom mjestu je miš,za te novce je odličan.Još sam kupio ove slušalice,nisu nešto posebno,kabel (ovaj gornji) radi dobro,magneti stvarno jaki (i lomljivi),nož dobar,čvrst,oštar i privjesak .

0 0 hvala 0
17 godina
ja,vrba kaže...

Evo mali review stvari što sam do sada kupio.Na prvom mjestu je miš,za te novce je odličan.Još sam kupio ove slušalice,nisu nešto posebno,kabel (ovaj gornji) radi dobro,magneti stvarno jaki (i lomljivi),nož dobar,čvrst,oštar i privjesak .

Neće ti prvjesak dugo izdržati, ja sam ih kupio 20 komada :-D i samo je jedan na moru kod frendice preživio.

ne odgovara im klima, a nošenje u đepu zaboravi :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
15 godina
rooswelt1991 kaže...
ja,vrba kaže...

Neće ti prvjesak dugo izdržati, ja sam ih kupio 20 komada :-D i samo je jedan na moru kod frendice preživio.

ne odgovara im klima, a nošenje u đepu zaboravi :-D

Kupio sam ženi 2 komada,oba su pukla.Trebaju mi doći još 2 pa ćemo vidjeti kako im paše klima u Slavoniji.

14 godina
neaktivan

slučajno sam odabrao express payout (method 1), hoće li mi naplatiti i koliko ? narucio sam 3 stvari u vrijednosti od 23 $.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bok!

prije svega pozdrav svima koji žele podjeliti iskustva sa DE.

moja dosadašnja iskustva su pozitivna, pošiljke su redovito stizale na kućnu adresu , osim zadnje koja je zapela na carini. radi se o media playeru  http://www.dealextreme.com/p/mini-1080p-full-hd-media-player-with-av-yprpb-hdmi-usb-sd-mmc-55119 , te je carinski djelatnik zatražio račun iako je na paketu pisalo GIFT a iznos je bio stavljen 10 USD. nakon što sam dostavio račun (pay pal), paket je poslan na kućnu adresu bez carine {#}!  htio bih naručiti sljedeći item http://www.dealextreme.com/p/300000n-2000mw-802-11g-b-n-150mbps-usb-wi-fi-wireless-network-adapter-w-16dbi-directional-antenna-71930 ,pa me zanimaju vaša iskustva sa sličnim stvarima...odnosno kako bi to prošlo kod carine?

0 0 hvala 0
15 godina
pika78 kaže...

bok!

moja dosadašnja iskustva su pozitivna, pošiljke su redovito stizale na kućnu adresu , osim zadnje koja je zapela na carini. radi se o media playeru  http://www.dealextreme.com/p/mini-1080p-full-hd-media-player-with-av-yprpb-hdmi-usb-sd-mmc-55119 , te je carinski djelatnik zatražio račun iako je na paketu pisalo GIFT a iznos je bio stavljen 10 USD. nakon što sam dostavio račun (pay pal), paket je poslan na kućnu adresu bez carine {#}!  htio bih naručiti sljedeći item http://www.dealextreme.com/p/300000n-2000mw-802-11g-b-n-150mbps-usb-wi-fi-wireless-network-adapter-w-16dbi-directional-antenna-71930 ,pa me zanimaju vaša iskustva sa sličnim stvarima...odnosno kako bi to prošlo kod carine?

Takvu karticu niti nesmijes naruciti u HR posto nema dozvolu Hakom-a mislim da je 500mw maximalno koliko se smije! ali prolazi redovito takva roba!

14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
pika78 kaže...

bok!

Takvu karticu niti nesmijes naruciti u HR posto nema dozvolu Hakom-a mislim da je 500mw maximalno koliko se smije! ali prolazi redovito takva roba!

Ma proće bez frke znam da mi je frend naručivao slično pa nisu ni otvorili.

17 godina
gangangaguinga kaže...

slučajno sam odabrao express payout (method 1), hoće li mi naplatiti i koliko ? narucio sam 3 stvari u vrijednosti od 23 $.

ma, to ti je slično kao i standard, samo se preskoči neki korak. Nema nikakve razlike u cijeni.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
17 godina
pika78 kaže...

bok!

moja dosadašnja iskustva su pozitivna, pošiljke su redovito stizale na kućnu adresu , osim zadnje koja je zapela na carini. radi se o media playeru  http://www.dealextreme.com/p/mini-1080p-full-hd-media-player-with-av-yprpb-hdmi-usb-sd-mmc-55119 , te je carinski djelatnik zatražio račun iako je na paketu pisalo GIFT a iznos je bio stavljen 10 USD. nakon što sam dostavio račun (pay pal), paket je poslan na kućnu adresu bez carine {#}

Ajd, dok malo istestiraš uređaj, javi se ovdje sa dojmom kako radi, da li otvara sve što si mu dao, da li sve vrti dobro, da li se grije itd... {#}

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 20:36 (denix).
14 godina
neaktivan

Več mi tjedan dana na tracking numberu-u moje pošiljke stoji ovak

7/13/2011 8:07:00 AMCROATIA51004 Rijeka CARRecord item customs information (Inb)
Retention reason : Awaiting presentation to customs commissioner

Šta da radim? 

Jeli se to vama ikad desilo?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 12:52 (H4X0R_Bug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kolko treba da dođe proizvod s DealExtream-a otprilike?

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Kolko treba da dođe proizvod s DealExtream-a otprilike?

Kako kada, ja sam cekao 35 dana.

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
16 godina
neaktivan

me too

zavisi kako kad

narudžba prije mjesec dana je dosla za 10dana a evo zadnja, trebalo im je 10 dana da upakiraju sve

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

OMG, nadam se da ću ja imati sreće i da će mi brzo doći{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice