DDoS napad na Index.hr

poruka: 129
|
čitano: 23.332
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
DDoS napad na Index.hr

Puko sam kad sam vidio ovo.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 16:11 (Aki).

8 0 hvala 0
17 godina
DDoS napad na Index.hr

Mislim da su kupili malo bolje firewallove od zadnjeg napada. Onda je sajt bio offline 2-3 dana, bez prelomne vijesti :)

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DDoS napad na Index.hr

Kad ce vise ukinut to smece od portala? Napad moz mislit...

16 godina
neaktivan
lol prvo sam mislio da su to hakeri napisali da se strpimo dok hakiraju :D
17 godina
neaktivan
DDoS napad na Index.hr

Hahaha baš sam prije minutu pogledal kaj ima na indexu i odma udarna vijest ddos napad, pogledam tu i evo odma tema! Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
DDoS napad na Index.hr

I dole je. Smijeh

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
DDoS napad na Index.hr
Ovako su trebali staviti naslov
Kosor protiv Indexa:U tijeku je DDoS napad na Index. Molimo korisnike za strpljenje

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aki kaže...

I dole je. Smijeh

meni nije

17 godina
krle kaže...
Aki kaže...

I dole je. Smijeh

meni nije

ma znam, bio je nekih 5 min dole

17 godina
DDoS napad na Index.hr

Primjetio sam od sinoć da je onemogućen pristup Index-hr-u iz BiH, a evo vidim danas da su hackirani. Neka, nije da mi nedostaju ali mi je smiješno zašto se iz BiH ne može pristupiti stranici, a iz ostalih zemalja može.  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DDoS napad na Index.hr

Također i ja nemogu na index.hr nikako!

A i treba im to! Site im je živo smeće! A onaj forum da ne pominjem! Cenzure ni moderatora nikako nema!Viče

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DDoS napad na Index.hr

Ja nemogu veci dio jucer, a kad smo kod toga ne radi ni danas. Zanimljivo je da je kolegi jucer radilo al meni nece. Imam windows7, jel mozda u tome problem? Ono, laganini ludim vec jer ostali siteovi rade al index nece. Jel to mozda zbog napada ili...napominjem, jos uvijek mi ne radi. Probao na ie8,ff i operi, nista -.-'

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case b
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 8:36 (Aral).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DDoS napad na Index.hr

mogli su instalirat comodo firewall i to onaj free pa ga nebi probili veče oni tamo uzimaju windows firewall

0 7 hvala 0
17 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

mogli su instalirat comodo firewall i to onaj free pa ga nebi probili veče oni tamo uzimaju windows firewall

Znaš li ti što je Ddos i kakav firewall treba imat? znaš li kako je kad te napadne 20-30 zombie PC-ova sa intervalom od 50 requesta u sekundi?

Dr. za postavljanje glupih pitanja...
17 godina
protjeran
DDoS napad na Index.hr

Možda je ZNA SE mladež iz središnjice organizirala napad.

Kako god da je, Index.hr je smeće.

Index.hr je smeće Index.hr je smeće
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

8 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
DDoS napad na Index.hr

Još samo facebook i nema sretnijeg čovjeka od mene Smijeh

6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
DDoS napad na Index.hr

Danas se nomu pristupiti net.hr; je li sada on pod DDoS napadom? Ima tko kakvu informaciju?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DDoS napad na Index.hr

Ja mogu bez problema.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

A i treba im to! Site im je živo smeće! A onaj forum da ne pominjem! Cenzure ni moderatora nikako nema!Viče

Da, strašno je to. Ti "slobodni" mediji postali su pravi problem. Misle da je sloboda medija korisna društvu, a ne znaju kako su zapravo opasni za društvo tj. vodstvo društva. Ja bih svi njih u zatvor dok se ne nauče slušati one koji ZNAJU.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan
DDoS napad na Index.hr

Meni se i dalje ne otvara, pokušao sam do sada 10-ak puta. Ima još tko taj problem (da mu se www.net.hr ne otvara)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Bellatrix kaže...

Da, strašno je to. Ti "slobodni" mediji postali su pravi problem. Misle da je sloboda medija korisna društvu, a ne znaju kako su zapravo opasni za društvo tj. vodstvo društva. Ja bih svi njih u zatvor dok se ne nauče slušati one koji ZNAJU.

Ma ne trebamo se bojati slobode medija koliko se trebamo bojati ortodoxnih novinara! To su kontroverzni, arogantni novinari. Barem sam ja stekao taj dojam po tekstovima koje pišu! A i posjetitelji su im isto takvi! Nisam nacionalista. Svi treba da imaju pravo na posjete nekom web siteu, i pravo za normalnu komunikaciju te razumjevanje ali index.hr je mjesto mržnje i svađe srba i hrvata! To nije normalno kakvi su sve ljudi registrirani na forumu! "Četnici" i "Ustaše" im se "kolju preko foruma" a nema nikoga da to zaustavi i spriječi! Zaista žalosno. Inače bio sam tamo registriran! Ali odustao sam od foruma nakon par dana, jer zaista normalna rasprava je tamo, iluzija!

mathmaniac kaže...

Meni se i dalje ne otvara, pokušao sam do sada 10-ak puta. Ima još tko taj problem (da mu se www.net.hr ne otvara)?

Ne otvara ni meni također! Ni preko proxya ni normalno!

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 14:14 (Bellatrix).
17 godina
neaktivan

Baš je zato Index dragulj: pokazuje stvarno stanje društva, a nije očišćeno od stvarnosti i uljepšano. Čemu cenzurirati nekulturnog majmuna? Da ispadne ljepši?

Većina tih sudionika su takvi, a i dobar dio nacije. To je realnost.

A i jedini imaju muda popljucati kriminalnu bagru i kretene koji glasaju za njih.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Bellatrix kaže...

naxeem kaže...

Baš je zato Index dragulj: pokazuje stvarno stanje društva, a nije očišćeno od stvarnosti i uljepšano. Čemu cenzurirati nekulturnog majmuna? Da ispadne ljepši?

A i jedini imaju muda popljucati kriminalnu bagru i kretene koji glasaju za njih.

Cek, nije mi sad jasno, jel ti mislis da je Index.hr dobar ili los? Mislim, prvo si napiso da je strasno sto su neki mediji preslobodni i nemaju cenzure i da bi ih ti sve u zatvor, a onda si napiso da je Index.hr dragulj jer prikazuje realnu stvarnost. Ajde se odluci...

Sto se mene tice, totalno mi je svjedno za Index.hr, niti sam ga ikad pratio, niti me zanima takva vrsta novinarstva (senzacije, lazi i obmane, s puno subjektivnosti!).

p.s. meni Net.hr radi...

Nothing is true, everything is permitted...
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 16:25 (Assassin).
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
DDoS napad na Index.hr

Na više mjesta sam pročitao da su Index i Net.hr dvije najposjećenije stranice kod nas. Dobro, za Net.hr me ne čudi, posjećujem dotičnu stranicu svaki dan, nemam nekih primjedbi na nju. Ali ne mogu vjerovati kako Index ima tako dobru posjećenost?! Ja osobno Index ne posjećujem gotovo nikada. Jednom sam ih posjetio kad su pisali da se serija Prison Break završava, i toliko su naveli laži u tom članku da ih više nisam posjećivao. Prison Break se završio jer je gledanost drastično pala i cijelu su priču ispucali i vrijeme je bilo da se serija privede kraju, međutim, ovi na Indexu napišu da se Prison Break završio zbog "pederluka Wentwortha Millera". Da čovjek ne povjeruje...

Sad imam Prison Break blog koji mi je u potpisu, i pošto je on usko povezan sa Indexom ipak moram ponekad navratiti na njihovu stranicu zbog, pogađate, tehničkih poteškoća. Svaki puta kada se "napada" Index, blog ne radi kako treba, a u većini slučajeva nikako ne radi... Neka barem nekako riješe da blog radi dok je Index pod napadima, ako je to moguće.

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DDoS napad na Index.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DDoS napad na Index.hr

Nešto nam govori to što je samo Index.hr svako malo pod nekakvih DoS napadima.

Pa ekipa stavlja svakakvo smeće od članaka gore (čast iznimkama) Neodlučan

Uostalom koga briga, bitno da nam je 'www.bug.hr' OK  Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

I sta je sad na kraju sarkazam? Ono da je index.hr dragulj, ili da ih treba sve u zatvor?

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Neznam naxeem,prilicno jak izraz,mozda jedan zuti karton za to ?

Anyway sto imam reci za index.hr,cisti idiotizam,to je stranica po ideji nako stvari kao Farme i Red Carpet-a i turbo folk-a,drugim rijecima,medije sive mase xD

EDIT:
evo bas sam sad upisao muda u google da vidim ima li kakvo znacenje osim "muski dragulja" (da se nexeem nebi bratio tako sto kaze da nije mislio na to...) i necete vjerovat naso sam jos jedan fin primjer ljudi na index.hr koji podrzavaju moju hipotezu za kakve je ljude taj šlam napravljen

WARNING

Not for the faint hearted

http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=11&idt=211504&p=1

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 1:10 (xxtoni).
17 godina
neaktivan

Index je bio ok prije jedno par godina, onda su otkrili gdje leži lova a to su sisice, severinice, sex skandali i svaka im čast na tome.

I ja bi tako. Ali šteta svejedno u što se portal pretvorio. Pa makar zbog nas koji smo u manjini.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice