Čudno ponašanje uTorrenta

poruka: 21
|
čitano: 3.402
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ovako...

Koristim uTorrent već neko vrijeme i sve mi je normalno radilo do prije tjedan dana.

Sav sadržaj što skidam, skidam sa stranice mojblink.com i sve dok sam skidao s te stranice bilo je sve u redu. No kad sam išao povući torrent s piratebay.com svi torrenti što so su mi se downloadali i uploadali su pocrvenili i prestali su se downloadat/uploadat.

Zašto i kako da to riješim?

Miky

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Čudno ponašanje uTorrenta

Ugasi i ponovno pokreni uTorrent i sve bi trebalo radit.

17 godina
protjeran

ja sam te probleme jednom za svagda riješio instalacijom BitTorrenta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nije problem u Utorrentu , niti u pirate bay jer ja skidam s njega i uvik je sve dobro.

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
16 godina

Vjerojatno si skida krive torrente , pa ti su zato pocrvenili , ili jednostavno probaj deinstallirat utorrent.

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
17 godina
neaktivan

Kupnja, legalizacijo moja
Da smo se ranije sreli
Kupnja, legalizacijo moja
Toliko toga na djeli

{#}

Očito je problem ili u ruteru ili ti s podacima nešt nije uredu. npr ako si ih obrisao itd...

Luka Žgrablić, MSN - nzgrablic@gmail.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam taj problem riješio instaliranjem Vuze aka The most Powerful Bittrorent App on world.

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Restartat računalo sam probo, nije u tome stvar. Evo sad sam probo skidat jedan novi torrent i sve je u redu s njim. Normalno se downloado i sad se normalno seeda. A svi ovi stari su i dalje crveni.???????????

Miky

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Te crvene obriši iz utorenta, ponovno ih nađi na TPB i napravi reseed.

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva evo ti ga na
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sigurno taj torrent ima malo seedova , pa zato je pocrvenio

LOCKERZ POZIVNICE---------------- invite-me.tk -------------------------- www.e-castig.com/index.php?r=AI3U
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prčkao si po opcijama,smanjujući upload,povečavajući download, ili nije bilo seedova, il je krehiro piratebay(zna bit često)Pronađi drugi torrent i sve će šjlakat i naravno;proćitaj komentare ispod skidajućek torrent pa se odlući.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zbilja mi nije jasno u čemu je bio problem. No više nije ni važno. Crvene torrente sam obrisao, a svi novi koje skidam su sasvim u redu.

Miky

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ti torrenti koji su crveni nemaju seeda obicno,tako kad skidas neki torrent sa trackera onda gledaj da ima seedera

...Queter you become more able you can hear..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torrenti koji su crveni nemaju trackera aktivnih posto je openbittorent dolje...

dodaj tracker publicbt (sto je openbittorent pod drugim imenom) i nece ti biti crveno...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan

Ti torrenti koji su mi sada crveni su prije imali 30-ak aktivnih seedova i 100-tinjak peersova, a sad svi imaju 0.???

Miky

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tracker nije aktivan.

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva, evo ti ga na
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I jel se onda može nešto napraviti da mi se torrenti natrag počnu seedat ili da odustanem?

Miky

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ponovo stavi torrent na site, skini ga i onda seed-aj

offtopic: kolko sam ja skužio ti seed-aš na TPB...ako jest

Zašto na javni tracker seed-aš...osim ako si tamo član pa onda razumijem (za ovo samo glasaj)

2 član sam tamo pa moram seed-at
Merry christmas :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zasto ne seedati na javni?

Ja uvijek seedam na 5:1 sto skinem... SVE na javnom... kako mislis da bi ljudi koji nisu na privatnim trackerima onda skidali... hit'n'run na javnim je idiotsko... bar po meni???
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
Miky kaže...

I jel se onda može nešto napraviti da mi se torrenti natrag počnu seedat ili da odustanem?

Bolje ti je da odustaneš. Ovo seedanje skripta na trakeru ne bilježi i neće ti biti ispravno određen ratio.

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva, evo ti ga na
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Zasto ne seedati na javni?

Ja uvijek seedam na 5:1 sto skinem... SVE na javnom... kako mislis da bi ljudi koji nisu na privatnim trackerima onda skidali... hit'n'run na javnim je idiotsko... bar po meni???

također seedam na javnim treckerima za daljnih troje ljudi.Nije bitno jel meni bilježi upload ili ne bilježi važno mi je samo da neki dobar torrent ne umre.

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice