Cudno ponasanje routera thompson speedtouch

poruka: 5
|
čitano: 2.322
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Svaki dan mi puca veza sa netom barem 4 puta dnevno. Ugase se lampice dsl i internet  i nadodje za 1-2min i radi sve ok opet. Ali najzanimljivije je to što "uvijek" kad upalim komp (ne restart) ugase se te 2 lampice bez obzira bio ruter spojen na mrežnu karticu ili ne. Vrlo čudna stvar i neznam šta ju uzrokuje. Router mi je spojen sam na utičnicu tako da nebi trebalo biti problema oko napona... Zvao sam t-com i poslali su tehničara ali naravno sve radi kad on dođe. Nekakvu koroziju je pronašao na uticnici i spojio direkt žice bez utičnice. Što je ok. Ovo što se gasi je kao normalno. Ne bih rekao baš, jer to nije radio prije...a i pucanje veze je konstantno svaki dan. Zvao sam t-scum opet i nadam se da će nešto konačno napraviti..ali dok njih dočekam dali netko ima kakav prijedlog ili sumnju šta bi moglo biti   Izlanuo se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj ponovno napravit konfiguraciju ili thompson ti se zna strasno pregrijavati pa bi bilo dobro da ga stavis na neki stalak gdje ima protok zraka  ili novi modem trazi siemensa oni su se pokazali dobrima ili ti je problem modem ili parica na koju si spojen 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cudno ponasanje routera thompson speedtouch

Modem je na stolu ima dosta protoka ( sa svih strana), čak izvana nije ni topal nešt posebno. Kad je bio tehničar prošli put mjenjao sam cijelu instalaciju. reako mi je da promjenim za svaki slučaj. Ali ništa se nije promjenilo što se tiće pucanja veze. Tražit ću novi modem pa ću vidjet šta će mi reći. Jako mi je čudno to što puca veza pri paljenju kompa a da nije modem ničim spojen sa kompom. Kakve veze ima uopće mi nije jasno...

16 godina
protjeran

Ja imam novi thompson router i ne puca mi veza nit se pregrijava

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan
Blago tebi... I meni je radilo sve jednu godinu do neki dan kad je pocelo pucati na sve strane.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice