E kao sto naslov kaze ... ima li negdje neki NACIN .. ili neka stranica .. da gledam epizode Cobre 11 .. po mogucnosti sa prijevodom .. a moze i bez prijevoda nije problem ? :S
U mene na TV-u 1001 program a nigdje se ne emituje a nemam RTL televizije jer mi je *ebena MojaNovaTV koja ima 1000 programa a nema TOG .. koji uvijek prikazuje Cobru .. a i ostale dobre serije,filmove itd..
Zna li ko kako i gdje da mogu gledati ? :)
(Volim tu seriju pa zato i trazim :D )
Hvala Vam ! ;)
Cobra 11 .. pls ?!
- poruka: 17
- |
- čitano: 14.039
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e hvalaa :)
Al samo sto se ovdje neke vecinom placaju kako gledam ://
Ja sam seriju trazio godinama i na kraju dosao na ideju da kupim svu opremu potrebnu za snimanje serije sa tv-a i da pocnem da snimam....Imam cijelu 16. sezonu samo sto mi je net jako los pa upload ide sporo,ali cim zavrsim saljem svima koji su zainteresovani!!
lol
Poznajem u svojoj blizini bar 10 ljudi koji aktivno gledaju seriju...Zasto ne bi gledali?
Bolje nego da prate ona maksicka,turska,indiska i bog te pito kakvih jos sranja ima od onih serija.... ;)
Ček, snimat ćeš i uploadati? Mislim da ti RTL ne daje licencu za to, to ti je ilegalno.
Niko meni ne da licencu,pa ni tebi,vjerovatno zbog tog i imas ilegalan operativni sistem na svom racunaru :D
potpisujem...
Niko meni ne da licencu,pa ni tebi,vjerovatno zbog tog i imas ilegalan operativni sistem na svom racunaru :D
Tko ima ilegalan OS na svom računaru?
98% PC-eva na forumu
Onda sam ja u onih 2%. Ali to nema veze s temom. Snimati seriju i uploadati ju na internet je ilegalno, o tome se ovdje ne bi smjelo pričati.
Ok
Nema piraterije,slazem se :)))
ustvari,i ja imam original os...linux
98% PC-eva na forumu
To je sasvim nebitno,ti tako kršiš zakon i to malo više,em snimaš em uploadaš,a to s windowsima bi ja rekao da bar 20% ekipe ima originalan windows,osobno doma imam od xpa do 8ce originalne windowse.
Ok,dosta pametovanja rekao sam nema piraterije
Ovdje nesto pametujete a torent vam ukljucen dan,noc....
....Znamo se ;)
za 1500kn radije kupim ssd ili vise rama,a ne win koji ionako nevalja