Neznam kako,instalirao sam Silverlight i kada odjednom odem chrome:plugins i nema silverlighta i tako stalno moram unistall i install jer se plugini brišu.Ima li netko riješenje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uninstaliraj to govno i instaliraj normalni preglednik....
Uninstaliraj to govno i instaliraj normalni preglednik....
A koji to točno?
Firefox s clonovima,Opera,IE9...
Firefox s clonovima,Opera,IE9...
Kakvi clonovi?
firefox - blokira ko lud
opera - u full screenu nema scroll bar
ie 9-isto kao firefox
Clonovi:Pale Moon,Waterfox...ako ti blokiraku preglednici ne valja ti računalo...
Clonovi:Pale Moon,Waterfox...ako ti blokiraku preglednici ne valja ti računalo...
Idem isprobati waterfox
EDIT:On nejde na windows 7...
Ide ,ide...slijedi upute na njihovoj stranici...
Ide ,ide...slijedi upute na njihovoj stranici...
Ma ništa od toga....
Idem isprobati waterfox
EDIT:On nejde na windows 7...
Ide, samo je 64 bitni, informiraj se malo prije nego što nešto pokušaš instalirat.
Ako ti bilo šta šteka prvo sredi kompjuter, svi preglednici rade kako treba.
Instaliram operu privremeno,a sutra stavljam comodo dragon
firefox - blokira ko lud
...
ie 9-isto kao firefox
Opisi mi tocno to "blokiranje".
Nije ti palo na pamet da nije do browsera nego do tvojeg racunala? Tim vise sto i za IE kazes da blokira. Meni niti jedan browser ne "blokira", i iskreno bio bih veoma zabrinut da mi Chrome ili neki drugi browser radi probleme pored toliko drugih ljudi kojima radi besprijekorno.
Ociti znak da je krajnje vrijeme da si sredis racunalo ako si uspio postici da ti cak i browser zapinje.
stavi firefox nightly pa dodi tu i reci jel ti šteka
SRWare Iron je preglednik zasnovan na Chromium engineu, ako ti se svida Chrome zbog brzine i jednostavnosti, a ne svida zbog toga sto prati svaki tvoj korak, eto savrseno za tebe.
stavi firefox nightly pa dodi tu i reci jel ti šteka
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central/firefox-11.0a1.en-US.win32.installer.exe
Isto stalno ''Ne Reagira''....
Problem riješen.Prešao sam na Comodo Dragon...