BSP Hosting - pitanja i odgovori zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 2.834
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
BSP Hosting - pitanja i odgovori

Dečki su  dobri, hostam  kod njih više domena jer imam reseller i mogu reći da je  to najbolji hosting koji sam do sada probao. Brzi i kvalitetni serveri, stručan kadar. Sve 5. Topla preporuka {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jadno... a kada već hvalimo hosting tvrke u RH, ja bih pohvalio o2hosting i avalon. meni su oni zakon, i kod obadva providera imam account i sve 5. 

samo mi je mrsko napraviti novi topic da bih to napisao, pa ću zaspamati ovaj {#}

i da... ne topla, nego vruča preporuka

42
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 16:23 (kakapo).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja ne pljujem po BSP hostingu, čak ih imam i u bukmarcima kao povoljne hostinge, ali me privukao o2hosting jer je jeftiniji. a ta "tehnička podrška" koje je supač kod BSP hostinga ne drži vodu, nekoliko puta sam ih kontaktirao i ispitivao znanje, međutim, nisu mi htjeli odgovarati ono što sam htio nego su malo zamagljivali. A i  neozbiljno su se ponašali.

42

1 0 hvala 0
15 godina

Ne znam kakvih si ti problema imao, ali ja kod njih imam par paketa i nikad nije bilo nikakvih vecih problema. Podrška je uvijek bila tu, i problem je bio rijesen za cca. par minuta.

EDIT: Takodjer, nikad nisam primjetio neozbiljno ponasanje kod njihove podrske.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 16:37 (tuna-1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo testirao sam vam tehničku podršku i oni ne vide nikakav problem u tome što osoba sa accountom starim 5 dana otvara topic i hvali njihovu hosting tvrtku, i to bez jednog jedinog minusa, i još sama tvrdi između ostalog da imaju povoljne cijene a primjerice o2hosting, ili e-thunder i još mnogi drugi manji su jeftitiniji od njih - i sada mene zanima kako  klasificirati njihove cijene ako su od BSP hostinga povoljne? uberpovoljne?

i gle čuda 13 minuta ksnije, account star ni manje ni više nego 0! dana i sa prvim postom odmah opali im pohvalu?!?!!? {#}

pitam li se pitam, ima li veze između ta dva accounta.

NE kažem da je BSP hosting loš, ja sam samo imao loše iskustvo sa podrškom, ali kažem da ima boljih. 

Toliko od mene, doviđenja, neda mi se natezati više

42

2 0 hvala 0
15 godina

Pa možda zato što nemaju minusa... Pohvali i te svoje koje misliš da su dobri da ljudi znaju

Ovo pišeš kao konkurencija, primječuje se dosta

Kakve veze ako je account star 0 dana?

EDIT: Ja sam zadovoljan! Ako nemaš iskustva nemoj pisati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 16:53 (tuna-1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: BSP Hosting - pitanja i odgovori
tuna-1 kaže...

Pa možda zato što nemaju minusa... Pohvali i te svoje koje misliš da su dobri da ljudi znaju

gle, ja nisam iz o2hostinga, kod njih imam samo jedan hosting paket koji sam uzeo kada su imali akciju na valentinovo i kada ima je cjena bila sa 99% popusta, ali ih trpam jer je svakome tko imalo može čitati jasno da je o2host jeftiniji. 

i da ima, jako velike veze jer se sa starošću accounta postiže određeni respect.

a da još malo cjepidlačim, autor je napisao da ih koristi već 6 mj. a u drugoj temi se jako dvoumio između njih i konkurentnih (značajno skupljih) i dalo se pročitati između redaka da je "eto kao prvi puta naišao" na BSP hosting

42
16 godina
neaktivan
roky5 kaže...

sve 5, mada ne znam  kada je to bilo,  jer  su  ljudi stvarno profesionalni,  na  ticket odgovore u 5 min,a problem riješe za 2... ne znam kako je prije bilo, koristim ih sada već više od 6 mjeseci...

roky5 kaže...

Ja koristim tek par dana,ali sam dobio  preporuke od prijatelja koji ih koristi 6 mjeseci.

Ne znam zašto  sada offtopic, lijepo sam otvorio temu , ne znam čemu ovo.

meni je BSP Hosting odličan i točka!

drugi puta bar neku konzistentniju priču složi..

ja imam puno favorita, a svaki puta kada mi treba hosting paket, sve ih pretresem i odaberem najbolji omjer uloženog i dobivenog

42

1 0 hvala 0
15 godina
kakapo kaže...
tuna-1 kaže...

gle, ja nisam iz o2hostinga, kod njih imam samo jedan hosting paket koji sam uzeo kada su imali akciju na valentinovo i kada ima je cjena bila sa 99% popusta, ali ih trpam jer je svakome tko imalo može čitati jasno da je o2host jeftiniji. 

i da ima, jako velike veze jer se sa starošću accounta postiže određeni respect.

a da još malo cjepidlačim, autor je napisao da ih koristi već 6 mj. a u drugoj temi se jako dvoumio između njih i konkurentnih (značajno skupljih) i dalo se pročitati između redaka da je "eto kao prvi puta naišao" na BSP hosting

Kako je o2host najjeftiniji kad su im domene po 90 kn? ok dosta offtopica, samo jos jedna stvar vezana uz e-thunder: http://network-tools.com/default.asp?prog=express&host=ethunder-hosting.com - reseller kod bsp-hostinga :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice