ovako... moja dva frenda(susjeda, 1km zracne linije) imaju isti internet kao i ja! maxadsl flet... jednome je brzina za skidanje podataka 700 kbs, drugome 500 kbs, a meni 200 kbs!! u cemu je problem? zasto i meni nije tako velika brzina za skidanje podataka? :O
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzmi vecu brzinu pa ces imat :)
Plati
ali sve je isto
kak mislis sve isto?
svi imate brzinu 2 Mb ? ili u onom slucaju 5 al tebi ide samo 2..
Nist cudno za T-šrot 
u cemu je problem?
(Pre)velika udaljenost od centrale, loša kvaliteta infrastrukture/telefonske instalacije... tko zna. Uglavnom, karakteristično za manja mjesta ili gradove.
Btw, čime si mjerio brzinu?
I koliku ti je brzinu linija uopće u mogućnosti propustiti? (može se očitati u routeru)
I jesi li siguran da se radi o 200 kb/s, a ne o 200 KB/s?
U cem je razlika ?
U cem je razlika ?
200 kb/s = 0.2 Mbps
200 KB/s = 1.6 Mbps
pozz svima.......ako moze sto brzi odg na ovo pitanje...
planiram da prikljucim brzi net od 10mbs......pa nzm kolkom ce brzinom skidat igrice,filmove i ostalo..sa torrenta il rs-a....jel to samo podjelim 10240 sa 8 ili sta??????
imam maxTV s najbrzinom DSL na preplati, živim u Lovranu i nikako dić brzinu više od 490kbs iako speed test kaže više(screenshot) šta ne kužim? Na TuneUp sam stavio postavke na 2Mgbsek i više ..ima li neki bolji alat za optimizaciju brzine?
Imaš 4 megabitnu vezu i 490kbps ti je maximum download za to. Čak ti i speedtest pokazuje manje (2,3Mbit).
speedtest pokazuje manje (2,3Mbit).
pokaže i 5mbps,zavisi kog pinga..to je to dakle?
To je to ne brini:)