BitTorrent brzina

poruka: 35
|
čitano: 22.560
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
BitTorrent brzina

Zanima me je li je moguće povećati brzinu skidanja torrenta jel moja je uglavnom na nekih 5kB/s i ne povećava se.......

0 0 hvala 0
17 godina
RE: BitTorrent brzina

To ti ovisi o tome koliko ima seedera tj ima li vise seedera od leechera, i meni zna skidati na vrlo maloj brzini a imam 8 Mbps brzinu, jednostavno ce ti nekad skidat brze nekad sporije i nema puno filozofije

17 godina
neaktivan
BitTorrent brzina

kao sto je rekao maha,ovisi o broju seedera i leechera,ali provjeri i dali ti je port dobro podesen,ako nije zbog toga mogu bit sporije brzine

jesus loves me!

0 0 hvala 0
17 godina

A kako najlakše podesiti te portove?

17 godina
neaktivan

Ovisi o broju seeder-a/leecher-a i o pravilno konfiguriranom firewall-u u windowsima i routeru (ako ga koristiš).

Procedura otvaranja porta na ruteru razlikuje se u ovisnosti od modela rutera, te proizvođaća. Najbolje na netu progooglati uputstva.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

To ovisi o tome koliko seedova i leechera ima torrent. Npr. Ako torrent ima 0 seedera i 1 leechera neće ići. Ako ima 2 seedera i 2 leechera ići će jako sporo, a ako ima 1000 seedera i 1000 leechera....juriš! Igra

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
BitTorrent brzina

Bez obzira koji program koristis nadi upload speed i stavi to na 30 kb/s pogledaj na sat i nakon 1h i 5 min smanji tu brzinu na 10 kb/s meni u vecini slucaja pomogne. Naravno ovisi i o broju seedera.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BitTorrent brzina

Zato privatni trackeri FTW! Osmijeh    Uvjek mi skida na ~830 kbit/s

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BitTorrent brzina

Upute za tzv. port forwarding na routeru mozete naci na PortForward.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BitTorrent brzina

Jesi li patchirao windowse (connection limit)?

Patchiraj ih pomoću xp-AntiSpy na nekih 100 ili 200 veza!

Optimiziraj windowse pomoću TCPOptimizer-a.

Za dodatni speed koristi cFosSpeed !

Dobra konfiguracija klijeta je također jako bitna, najbolji klijent je utorrent.

0 0 hvala 0
17 godina
BitTorrent brzina

Evo programčić koji će to sam napraviti (mislim na port forward)

http://rapidshare.com/files/96364231/PFConfig_Version_1.0.144.rar

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2008 8:02 (Dwyane Wade).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

na forumu .hr  imaš dobar  tutorijal za torrente za početak dovoljan . što se tiće brzine nađi privatne pa ćeš dobit brzinu na javnim teško

17 godina
neaktivan

Imam Kasda router kojeg nema u popisu na port forwardu.

17 godina
neaktivan
BitTorrent brzina

a gdje možeš nabavit privatne trackere???Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
logi kaže...

na forumu .hr  imaš dobar  tutorijal za torrente za početak dovoljan . što se tiće brzine nađi privatne pa ćeš dobit brzinu na javnim teško

Ma na kojim javnim trackerima imas problema sa brzinom. Sve sto je imalo popularnije ide full brzinom na adslu. A skidao sam s javnih trackera brzinom preko megabajta u sekundi (znaci cca 10Mbita). Takoder, nekad se na privatnim trackerima torrent vuce. Sve ovisi o konekciji seedera, a ne jel tracker privatan ili javan. 
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...

Zato privatni trackeri FTW! Osmijeh    Uvjek mi skida na ~830 kbit/s

true true....pre sam koristio javne i mislio sam da su dobri ,al kad sam preshao na privatne.....juuu...brzine ooogrooomne :) 

K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Ako imaš loš share ratio neki ti smanjuju brzinu. Mrze ljude koji su samo leech-eri.
17 godina
neaktivan
BitTorrent brzina

Da, za ovo dva mogu biti problemi:

1. Nemas dovoljno seeds - odgovor: nadi drug torrent sa vise seeds.

2. Nisi napravio port forward - odgovor: u ruter i firewall napravi port forward

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

A da to slučajno nije virus.
17 godina
neaktivan

to je virus

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

Zadnjih dana sam se dosta bavio (patio) sa tim port forwardom. Po svemu sudeci uzalud. Jer sam primijetio da je jedini parametar koji je bitan broj seedera i peerova. Koristim naravno Utorrent i dolje je manje vise zuti trokutic. A neki dan je cijelo vrijeme bio crveni a Utorrent mi je uredno skidao sa 380 kB na mojoj 3 Mb vezi. Trenutno nista ne skidam ali prvom prilikom cu napraviti screen shot i postati.

16 godina
odjavljen
BitTorrent brzina

Slažem se sa svima koji kažu da su to seederi! Potrebno je samo isti file download-ati s različitih lokacija (ovisno o tome koja lokacija ima više seedera, a koja ima manje)!

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo. Obzirom na broj online seedera sasvim solidno a zna biti i bolje. A naravno i losije Osmijeh

17 godina

A vidi sad kada se zalaufa. Toliko o port forwardu.

17 godina
BitTorrent brzina

Imam pitanje. U uTorrentu dobivam sljedeću poruku: Faliure: Connection limit exceeded! You may only leach from one location at a time! Šta to znači? Samo jedan torrent radi. Skidam samo jedan, čak ni ne seedam niti jedan. Zašto mi onda javlja tu grešku?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BitTorrent brzina

meni sa port forwardom ide 750 kb/s a bez zna doci i na  1.6 mb/s

meni to nikad nije ubrzalo skidanje samo usporava

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BitTorrent brzina

Ja koristim uTorrent i ovisno od kapaciteta al uvijek imam maximalan download.

Ne koristim nikakve privatne torrente nego samo public koji su dovoljni ako znas kako s njima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BitTorrent brzina

Tko oče da mu pomognem oko brzine skidanja pomoću Bittorrenta nek mi se javi na MSN i_van1995@hotmail.com

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 13:28 (Tux Slave).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
meni bez obzira na trackere.. seedere leechere (kako god se vec pise.. nije bitno..)

skida max 220 kb... osim naravno ako su losi seederi...

imam edimax rutter.. i neznam kako da povecam.. pitanje je dal uopce mogu povecat na tom rutteru... i da.. na optimi sam ako to ima nekakve veze, imam normalnu brzinu
16 godina
cRoaTEEh kaže...
meni bez obzira na trackere.. seedere leechere (kako god se vec pise.. nije bitno..)

skida max 220 kb... osim naravno ako su losi seederi...

imam edimax rutter.. i neznam kako da povecam.. pitanje je dal uopce mogu povecat na tom rutteru... i da.. na optimi sam ako to ima nekakve veze, imam normalnu brzinu

Koja je to normalna brzina?

Udri test ovdje

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice