Bežićni LAN

poruka: 6
|
čitano: 1.399
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Bežićni LAN

evo ovako danas sam bio ispred zgrade prijatelja i ušao sam u povezivanje točnije u bežićni lan.izbacilo mi je ime speedtouch modema i prijatelj mi kaže da tako mogu surfat preko tuđeg modema.kad se pokušam povezat piše mi da utipkam WPN kod.tako nešto.znam da je tema malo van okvira pravila ali može li mi tko pojasnit o čemu se ovdje radi???

metal u srcu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Bežićni LAN
chase kaže...

evo ovako danas sam bio ispred zgrade prijatelja i ušao sam u povezivanje točnije u bežićni lan.izbacilo mi je ime speedtouch modema i prijatelj mi kaže da tako mogu surfat preko tuđeg modema.kad se pokušam povezat piše mi da utipkam WPN kod.tako nešto.znam da je tema malo van okvira pravila ali može li mi tko pojasnit o čemu se ovdje radi???

Pa ako ti prijatelj ima wireless, pitaj ga da ti da sifru, pa isprobaj.

Ako nemognes skinuti torrent od 5 do 10GB nesto ti nije u redu sa laptopom... Definitivno pokusajte.

Google IS your friend!!!
14 godina
neaktivan
Bežićni LAN

to je preko mobitela {#}

metal u srcu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chase kaže...

to je preko mobitela {#}

Nije bitno preko cega je, bitno je da ti pokusavas nekome unatoc zastiti uc u mrezu. Osim sto se o takvim stvarima na forumu ne raspravlja, zar nemas griznje savijesti?

Google IS your friend!!!
15 godina

Radi se o tome da je bežićna mreža na koju se pokušavaš spojiti - zaštićena.

U tvom slučaju WPA kodom. Postoji i malo bolja WEP zaštita.

Ako znaš lozinku tj. kod, upiši ga i spojen si.

Ako neznaš.....da, to je ne malo van okvira, točnije, mislim 10.000,00 kn ili 1 godina zatvora{#}

mutikaša i probisvijet
14 godina
neaktivan
Bežićni LAN

ufff bolje da ja ne diram to {#}

metal u srcu
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: