mrs izgubio sam 11000 zbog ljubicica
Edit: Ovako ko se registrira preko mojeg linka dajem hvala i TU
Registriajet se >>>>>>>>OVDJE<<<<<<<<
mrs izgubio sam 11000 zbog ljubicica
Edit: Ovako ko se registrira preko mojeg linka dajem hvala i TU
Registriajet se >>>>>>>>OVDJE<<<<<<<<
a naravno tko se registrira preko mog linka takoder zahvaljujem te dobivate bonus code od 5000 ptz klikom na ovaj link prilikom registracije lijevo upisite pod bonus code FEEDMYAPP tako velikim slovima te cete dobiti bonus i imati 15000 ptz umjesto 10000 probajte...listic po listic ps3..:D... http://beterz.com/?Referer=130417
Na na reket ciljam
Ima dosta registrovanih 27,101 i vrlo je zanimljivo kao neka browser igra i jos usput imas šansu da nesta osvojis
ja sam uložio 16k na ljubičića, i dobio 47 a sad to stavio na kriket na engleze protiv banglades
ma uvjek igram tako na malo riskantnije, jer ionako cu opet ponovo dobit bodove. več sam imo i 300k ali sve izgubio, i igrat cu tako riskantno sve dok ne dođen na 1mil a onda cu pazit sto igram
evo par korisnih savjeta
-Na pocetku uvjek treba riskirati i ulagati 10,000BZ nema smisla da ulazemo malo novca u to vrjeme kada nam se 10,000 pocetnih moze lagano da vrati.
-Vrlo lagano mozemo da dobijemo 100,000BZ ovakvim slucajnim odabirom.
-Kada ste dobili nemojte se previse radovati i poceti ulagati na nesto glupo pa izgubiti sav iznos.
-Poženjno je da gledate utakmicu na TV ili online preko neke stranice.
-Kada je igra dosla blizu kraja i uvjereni ste da je to konacan rezultat stavite 10000-50000 BZ i pobrinite se da to ne bude kote manja od 1,4 tako da ćete dobiti prilično pristojan iznos.
-Ostalo je sve sreca
Evo i od mene link http://beterz.com/?Referer=130754
Sad sam tek skužio, ako uzmeš npr. Lumixa, treba ti 3 milijona + uzmu ti 75% od onoga kaj ti ostane.
Znači imaš 4 000 000(platiš lumix)-3 000 000=1 000 000 -75%=250 000, bolesno
Ja pak 18k na engleze.
ja na ljubu 90k i dobio XD
Ja sam dobio 45,150.24 ...Weeee
Ja sad imam69k i sve stavio na ManCity, ako dobijem imat cu 200k ako izgubim onda 10k xD
e kak stojite s Bz ovima
slabo...
Ne shvaćam baš ovu stranicu. Znači kao mi se kladimo npr. 100 000 na Manchester i ako Manchester dobije, onda mi dobijemo 100 000 i možemo bilo kada naručiti neku nagradu.
Dajte mi malo objasnite.
Gdje se može vidjet koje su sve nagrade i kada se nagrade mogu naručivat?
nagrade se mogu naruciti kad skupis dovoljno BZa
@milanji
Iskoristio sam tvoj link, a sad na trošenje ptz-a.
a neka greska...dobro sto nije vise ptz...
npr. imam 10k pointa i sve izgubim, kako da opet dobijem tih 10k kad su rekli da se dobivaju nazad bodovi?
E kako stojite s pointima? ja imam 194 000!!! I sve stavih na london irishe proviv sale-a
Dobijes nazad bodove cim padnes na 0$
E ja sam na 1.4 M ehhehe nadmašite me