Ovaj sajt je vrlo zanimljiv za ljubitelje kladzenja,na pocetku dobijete 10,000 BZ to su vam pare sa kojim se kladite ima te od sportova Ragbi,Fudbal,Kosarku,Tenis,Kriket i Hokej na ledu.Sa ovim BZ mozete da uzimate vredne stvari kao npr:PS3 Slim / PSP Go ,Table Football,Ipod Nano 8 Go,Digital Camera,Wilson Racket,Amazon £40 or $70 Gift Certificate,Nike Soccer / Basket Ball,Football Shirt,The Kage,BeterZ fashionable t-shirt ITD.Ispod 10,000BZ ne mozete da padnete uvek kad izgubite to jest pogresite tj padnete na nekom timu oni vam vrate BZ i uvjek imate da se mozete opet da kladite, osim kad imate vise od 10,000 onda vam ne vracaju BZ.Ako ste zainteresovani a nece te se pokajati jer je vrlo zanimljivo.Evo ovdje se mozete registrovati
Beterz.com
- poruka: 106
- |
- čitano: 30.477
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Ovaj sajt je vrlo zanimljiv za ljubitelje kladzenja,na pocetku dobijete 10,000 BZ to su vam pare sa kojim se kladite ima te od sportova Ragbi,Fudbal,Kosarku,Tenis,Kriket i Hokej na ledu.Sa ovim BZ mozete da uzimate vredne stvari kao npr:PS3 Slim / PSP Go ,Table Football,Ipod Nano 8 Go,Digital Camera,Wilson Racket,Amazon £40 or $70 Gift Certificate,Nike Soccer / Basket Ball,Football Shirt,The Kage,BeterZ fashionable t-shirt ITD.Ispod 10,000BZ ne mozete da padnete uvek kad izgubite to jest pogresite tj padnete na nekom timu oni vam vrate BZ i uvjek imate da se mozete opet da kladite, osim kad imate vise od 10,000 onda vam ne vracaju BZ.Ako ste zainteresovani a nece te se pokajati jer je vrlo zanimljivo.Evo ovdje se mozete registrovati
jesi siguran da nije scam??a i ako je moze posluziti da se jadujete kad nesto osvojite a niste stavili (u pravu kladu)....
Zanimljivo je...ak niš drugo.
Sta mislite ko ce sad da pobjedi Manchester U. ili Liverpool ja sam stavio 1000 na Manchester U. pa cemo vidjeti xD 1-1 je sad
Piše mi da trebam OVO:Validate your phone number to get free gifts?Što mi je činiti?
Sta mislite ko ce sad da pobjedi Manchester U. ili Liverpool ja sam stavio 1000 na Manchester U. pa cemo vidjeti xD 1-1 je sad
ja sam stavio 3000 na liverpool ajmoooooo
ja 10000 na liverpool :):):):)
Piše mi da trebam OVO:Validate your phone number to get free gifts?Što mi je činiti?
Mozes kasnije poslje registracije da podešaješ nemoj kliktati na change nikako jer vecina je podešeno od zemlje ,vremenske zone itd uglavnom ni je kad sam se registrovo nisam upisao phone number pa sam kasnije u svom profilu dodao
Ovo je bolje od lockerz-a bar je puno zabavnije
ja 10000 na liverpool :):):):)
Jest mi bilo juce krivo kad nisam stavio na Ljubicica kad je igrao protiv Nadala jos bio koeficjent 23.64 na Ljubicicu a na Nadalu nesta malo
E jel mogu ja neispuniti taj phone number pa ga naknadno napisati prije nego što ću naručiti nagradu?
E jel mogu ja neispuniti taj phone number pa ga naknadno napisati prije nego što ću naručiti nagradu?
nagradu narucujes a tek si se regao???
EDIT:glupi manchester
Možes imas poslje registracije svoj profil pa tamo upisi sve potrebno da bi kasnije mogao da dobijes nagradu brzo isporucuju u roku od nedjelju dana.
zakon izgleda i nije scam ljudi su dobili nagrade
ovo nije scam ... imao sam to prije .. dosao sam do 300.000 bz i onda sam pao na 0 i nije mi se dalo vise ... inace vec ovakva tema na forumu postoji ...
za sad koliko sam vidio ne salju u hrvatsku ps3, stol i te malo vece stvari ... nego dobijete amazon card ... ;)
jel bar u istoj protuvrijednosti?
Kladio se na MAN UTD i dobio sam 925BZ,a uložio sam 500!Nadam se da ovo nije scam!
Kladio se na MAN UTD i dobio sam 925BZ,a uložio sam 500!Nadam se da ovo nije scam!
A i da je, kaj te briga... Malo se zabavljas i kladis, a da nista ne ulazes.
A i da je, kaj te briga... Malo se zabavljas i kladis, a da nista ne ulazes.
Tu se slažem,prije svega ovo moram gledati kao zabavu!
ovo je zanimljivo
a kako te nagrade dobiješ ?
a kako te nagrade dobiješ ?
Prvo moraš zaradit onoliko koliko nagrada iznosi onda odeš tamo na Rankings i imas tu pored nagrade GET IT! i ubrzo dobijes mail u kojem popunis podatke...
Šta mislite oće li Ljubicic pobjediti Roddicka?Ja sam stavio 6500 na Roddicka
ovo je prava stvar ako dostavljaju u HRV
Ja stavio 6000 na Ljubičića.
Ja pak bacio 7 500 na roddica i 1000 na ljubicica
moram priznati da ako ovo nije scam, a čini se da nije, da je ovo 100 put bolje od katanaca.kom na koje moraš svaki dan odgovarati na poruke i gledati reklame za filmove i buljiti u ekran do 3 ujutro kako bi MOŽDA dobio čuturu od 20 kn di piše i di je nacrtan katanac.
Na ovome se barem kladiš, a netrebaš platiti.Zabavno, heh, ja bi si naručio onaj 50€ amazon gift card :D, ali mi treba 150 k , za sada 10k od početka :P
evo, da se i ja marketiziram sa linkom :D