imam jedno pitanje,ovak uzeo sam bf3 le na base-host-u i nisam još uplatio pare,oće se moći uplatit 24-og?
To i mene zanima posto nemrem prije 24 uplatiti??
imam jedno pitanje,ovak uzeo sam bf3 le na base-host-u i nisam još uplatio pare,oće se moći uplatit 24-og?
de pls jel može neko odg.?
A tko bi to mogao bolje znati od vlasnika stranice. Odite na njegov web i pitajte ga preko chata ili maila.
Jeli oni primaju uplate subotom ili trebam čekat ponedjeljak da mi pošalju key?
Jeli oni primaju uplate subotom ili trebam čekat ponedjeljak da mi pošalju key?
Mislim da to ovisi o banci. Kad lova stigne stigne. Ne će se čovjek žaliti što si mu uplatio lovu.
A tko bi to mogao bolje znati od vlasnika stranice. Odite na njegov web i pitajte ga preko chata ili maila.
poslo sam mu mail ne odgovara!
poslo sam mu mail ne odgovara!
dajte čovjeku malo mira,pa vikend je,nećeš umrijeti do ponedjeljka.
Šta se sad svi navalili zadnjih 5 dana bf3 je u ponudi bio prije ljeta.
Čovjek ne radi vikendom! Mislim da je to već 100 puta ponovio...
A u kkey mi je trebao za večeras,trebo sam uzet preko steama
ja sam maloljetnik,tako da mi stara mora uplatit,i nije htjela preko ljeta(neznam iz kojeg razloga).
ja sam maloljetnik,tako da mi stara mora uplatit,i nije htjela preko ljeta(neznam iz kojeg razloga).
Pa možeš i ako si maloljetnik.
Ispuniš uplatnicu i daš teti u banci, zajedno s novcima
Možeš i u pošti uplatiti,ako ti je bliže.
Samo u pošti računaj +5kn,to je provizija. :)
Nemorate uplacivati preko ikakvih uplatnica, to je cista glupost i neznam zasto je Mario stavio da se tako uplacuje.
Bitan vam je samo broj racuna, koji dobijete kada obavite narudbu. Odete u banku, date broj racuna i ime onoga kome uplacujete i lovu.
Pitati ce vas i opis placanja a to stavite ime igre/a koje ste narucili.
Mislim da ima racun u Erste banci dakle ako zelite key dobiti sto prije odete u Erste banku, uplatite jer lova odmah sjeda na njegov racun buduci da ste uplatili u banci iz koje je racun.
Ako uplatite recimo u PBZ-u ili nekoj drugoj banci a da nije Erste, trebat ce proci nocnu obradu, dakle lova ce tek biti vidljiva na racunu sljedeci dan a to ne zelite.
Isto tako cete u tim bankama morati platiti proviziju.
Koja su gamad te banke - kad sam ja išao platiti svoju školarinu otišao sam u poslovnicu ZABA-e (ista banka u kojoj fax ima žiro) i uplatio, a lik mi je zaračunao neku naknadu za to. Wtf? Pa ista je banka, ajme koje su to lopine
Sorry na off topicu ali morao sam, stvarno me živciraju takve stvari.
Koja su gamad te banke - kad sam ja išao platiti svoju školarinu otišao sam u poslovnicu ZABA-e (ista banka u kojoj fax ima žiro) i uplatio, a lik mi je zaračunao neku naknadu za to. Wtf? Pa ista je banka, ajme koje su to lopine
da ali ti nisi klijent te banke očito
ako uplaćuješ u banci gdje oba korisnika imaju račune onda mislim da nema nikakve naknade,inače je FINA isto dosta dobra jer ima najmanje provizije samo šta je uvijek velik red kad dođem
da ali ti nisi klijent te banke očito
ako uplaćuješ u banci gdje oba korisnika imaju račune onda mislim da nema nikakve naknade,inače je FINA isto dosta dobra jer ima najmanje provizije samo šta je uvijek velik red kad dođem
Nema to nikakve veze, on nije dosao u banku i rekao da prebace lovu s njegovog racuna na racun faksa ili cega vec, nego je donjeo lovu i rekao im da uplate na racun faksa.
Stoga stvarno neznam zasto su ti zaracunali proviziju, lopovi kako kazes ali dosta sa off topicom.
Nema to nikakve veze, on nije dosao u banku i rekao da prebace lovu s njegovog racuna na racun faksa ili cega vec, nego je donjeo lovu i rekao im da uplate na racun faksa.
Stoga stvarno neznam zasto su ti zaracunali proviziju, lopovi kako kazes ali dosta sa off topicom.
kako nema,prilikom svake uplate gotovine se zaračunava provizija
ako je htio izbjeć naknadu mogao je uplatit u knjigovodstvu fakulteta,dakle direktno kod njih ako je moguće
da ali meni je vec trebao poslati cd key u cetvrtak, pa sam mu poslao mail sta je a on meni da prikuplja narudbe...
hebes takvo poslovanje. ako je vidljiva uplata bila jos prije 2mjeseca (zamjenio sa battlefild3 za f-1) i jos nista. moram cekati 5-6 dana kljuc. bas me zanima kada cu ga dobiti.
ako je vec on zahebo mogao je i koju subotu raditi i zadovoljiti potrosace. mislim tak se ne radi ak zelis uspjeti u poslu (a ima konkurencije)!!!
da ali meni je vec trebao poslati cd key u cetvrtak, pa sam mu poslao mail sta je a on meni da prikuplja narudbe...
hebes takvo poslovanje. ako je vidljiva uplata bila jos prije 2mjeseca (zamjenio sa battlefild3 za f-1) i jos nista. moram cekati 5-6 dana kljuc. bas me zanima kada cu ga dobiti.
ako je vec on zahebo mogao je i koju subotu raditi i zadovoljiti potrosace. mislim tak se ne radi ak zelis uspjeti u poslu (a ima konkurencije)!!!
dobit ćete svi svoj key dajte pustite čovjeka na miru malo,problemi sa battlefieldom 3 su ga dosta pogodili zato je tako kako je.
ako je vec on zahebo
Po cemu je on zahebo ako je EA to odlucio?
ako je vec on zahebo
Po cemu je on zahebo ako je EA to odlucio?
ma nije zahebo po pitanju battlefilda nego sam mislio na kljuc od f-1!to mi je mogao poslati.
floks- jako su ga pogodili problemi sa battlefildom?! ne kuzim? zasto bi ga pogodili? pa nije nista on zahebo. ako netko nece rusku verziju neka mu vrati pare ili neka si netko izabere drugu igricu (kao ja) i problem rjesen.
isao sam u erste banku i rekao sam njegov broj racuna i njegovo ime, i zenska mi je rekla da taj racun nije od njega ( tj da je na drugom imenu ). A pogledao sam kasnije broj racuna i nisam krivo napisao i posalo sam mu mail da mi pomogne, a ne znam hoce li mi danas odgovoriti..a ja bi trebao danas to uplatiti posto je rekao da uplatim do 25.
moze pomoc?
to je njegov račun samo na drugo ime
isao sam u erste banku i rekao sam njegov broj racuna i njegovo ime, i zenska mi je rekla da taj racun nije od njega ( tj da je na drugom imenu ). A pogledao sam kasnije broj racuna i nisam krivo napisao i posalo sam mu mail da mi pomogne, a ne znam hoce li mi danas odgovoriti..a ja bi trebao danas to uplatiti posto je rekao da uplatim do 25.
moze pomoc?
ne brini se,njegov je račun,samo je napravio račun na ime neke ženske osobe iz obitelji pretpostavljam,ista stvar je i meni bila,ali prezime je Knežević a ime je žensko,pa sam shvatio da nije krivo jer je prezime točno,samo uplati i nemaj brige,ja sam uplatio i piše da je uplata zaprimljena i sve je prošlo u redu.
pa a koje ime da joj kazem..meni u mailu pise njegovo ime i ispod broj racuna
edit: a problem je sto mi ta zenska neda..
ne trebaš reći ime,samo daj taj broj računa i pare i to je to,ne brini se,njegov je to račun.
ne trebaš reći ime,samo daj taj broj računa i pare i to je to,ne brini se,njegov je to račun.
a fora je to sto mi ta zenska na salteru neda posto ne znam to ime...
Pa bilo bi onda dobro da Mario napise tocno ime na koje da ljudi uplacuju, cak i ako nije njegovo.
Bas zato da se ne zbune ljudi, pogotovo jer ima onih koji prvi put u zivotu uplacuju nesto takvo.
Dovoljan im je stres sto prvi put rade sa svojim novcima na ovaj nacin